M
reklama
kasia8118
Fanka BB :)
Monika ja bym chętnie gdzieś ruszyła ale chwilowo jestem uwięziona
.A pogoda mi nie straszna bywało gorzej
.A gdzie reszta pań
?

doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Hej hej:-):-):-)A u Nas szpitala ciag dalszy
Kuba wyzdrowial,ale za to przeszlo na mnie i Dawida
Ja wczoraj wzychalam,ale jakos nie wymiotowalam.Za to Dawid tak i dzisiaj biegunka

na szczescie duzo pije,wiec mam nadzieje ze sie nie odwodni
To jednak Kuba przyniosl jakiegos wirusa ze szkoly i nas wszystkich pozarazal:-(
KASIA.J-niezly Kuba jest

jak dzieci odrazu sie przestawiaja na latwiejszy jezyk

Pogoda jest super,10 stopni,tylko tak jakos pochmurnie:-)

To jednak Kuba przyniosl jakiegos wirusa ze szkoly i nas wszystkich pozarazal:-(
KASIA.J-niezly Kuba jest

Pogoda jest super,10 stopni,tylko tak jakos pochmurnie:-)
M
Monika1213
Gość
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Oj ja tez mam dzisiaj lenia:-)choc u mnie to sie rzadko zdarza
Pol nocy nie spalam przez malego
a sie czuje jakbym 3 noce nie spala

M
Monika1213
Gość
oleska
Dzien dobry
My dzis spalysmy do 8.30:-) cudownie bylo (choc ja to i tak mam okropne noce bo ciagle do kibla chodze ale przynajmniej sobie odespalam nad ranem:-))
U nas zapowiada sie fajny wekend bo jedziemy do Kuby kuzynki kolo Doncaster wiec sobie poodpoczywamy od Bradford hehe dobrze bedzie otoczenie zmienic na troche:-)
Tak sobie myslalam ze moze bysmy tu na BD4 na kulki wyskoczyly w poniedzialek albo ww wtorek co wy na to?oczywiscie jak dzieci te co sa chore wyzdrowieja
My dzis spalysmy do 8.30:-) cudownie bylo (choc ja to i tak mam okropne noce bo ciagle do kibla chodze ale przynajmniej sobie odespalam nad ranem:-))
U nas zapowiada sie fajny wekend bo jedziemy do Kuby kuzynki kolo Doncaster wiec sobie poodpoczywamy od Bradford hehe dobrze bedzie otoczenie zmienic na troche:-)
Tak sobie myslalam ze moze bysmy tu na BD4 na kulki wyskoczyly w poniedzialek albo ww wtorek co wy na to?oczywiscie jak dzieci te co sa chore wyzdrowieja
kasia8118
Doris78 musimy się spotkac przed moim wyjazdem do Polski bo muszę Ci oddac książkę , pieluchę tetrową i Sylwia chyba zostawiła u mnie przykrywkę od miseczki małego
.Oleska ja już proponowałam spotkanie w przyszłym tygodniu w kulkolandzie,ale na BD2
;-).

oleska
kasia8118 mi to wszystko jedno ktory to kulkoland obydwa mam blisko :-)
to jak dziewczyny idziemy na kulki????
to jak dziewczyny idziemy na kulki????
reklama
nefretete101
hej my dziś byliśmy u GP na pierwszym szczepieniu. Alex to prawdziwy twardziel:-) waży już 5,445 i ma 60,5cm:-) chłop jak dąb 
pozdrowionka

pozdrowionka
Podziel się: