reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej hej:-):-):-)A u Nas szpitala ciag dalszy:wściekła/y::wściekła/y:Kuba wyzdrowial,ale za to przeszlo na mnie i Dawida:wściekła/y:Ja wczoraj wzychalam,ale jakos nie wymiotowalam.Za to Dawid tak i dzisiaj biegunka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:na szczescie duzo pije,wiec mam nadzieje ze sie nie odwodni:tak:
To jednak Kuba przyniosl jakiegos wirusa ze szkoly i nas wszystkich pozarazal:-(
KASIA.J-niezly Kuba jest:-D:-D:-Djak dzieci odrazu sie przestawiaja na latwiejszy jezyk:-D:-D

Pogoda jest super,10 stopni,tylko tak jakos pochmurnie:-)

Dorota dużo zdrówka w takim razie szpitalna mamo;-):tak::-)

ja wiem że nie jest zimno ,ale ta szarość ,w sumie mam dziś auto więc nie ma sloneczka ja juz mam takiego pecha :tak:;-):tak:

a na razie mam poprostu chyba lenia ;-):-D wolno mi nie??

u mnie z kolei mieszkaniec brzucha cały dzień siedzi jak trusia:tak: ,a wieczorem gdy się kładę zaczyna imprezować :tak:najczęściej gdy przysypiam ;-)

Dzien dobry
My dzis spalysmy do 8.30:-) cudownie bylo (choc ja to i tak mam okropne noce bo ciagle do kibla chodze ale przynajmniej sobie odespalam nad ranem:-))
U nas zapowiada sie fajny wekend bo jedziemy do Kuby kuzynki kolo Doncaster wiec sobie poodpoczywamy od Bradford hehe dobrze bedzie otoczenie zmienic na troche:-)

Tak sobie myslalam ze moze bysmy tu na BD4 na kulki wyskoczyly w poniedzialek albo ww wtorek co wy na to?oczywiscie jak dzieci te co sa chore wyzdrowieja

Doris78 musimy się spotkac przed moim wyjazdem do Polski bo muszę Ci oddac książkę , pieluchę tetrową i Sylwia chyba zostawiła u mnie przykrywkę od miseczki małego:tak:.Oleska ja już proponowałam spotkanie w przyszłym tygodniu w kulkolandzie,ale na BD2:tak:;-).

reklama
Do góry