reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Sylwia - podaję link Baby Premier - Baby Premier 4D reassurance and bonding scan, to właściwie nie klinika, a zwykła przychodnia osiedlowa :sorry2:, chodzę tam do lekarza. Masz jeszcze sporo czasu na scan, bo najlepiej robić go między 28-32 tyg. ciąży, z tego co pamiętam.
A jednak się pomyliłam co do ceny, teraz sobie popatrzyłam - bo z dvd kosztuje 125Ł.
95Ł płaci się za samo USG.:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie:tak: ja byłam w tej klinice i płaciłam 95 za zwykłe usg dlatego się pytałam:-) Pomyślałam, że to jakaś inna klinika i jak 4D jest po 95 to zwykłe będzie tańsze:baffled: Wiem, wiem że na 4D jest za wcześnie:tak:

Cześć dziewczyny ja po paru dniach nieobecności a na forum widze zacięta walka i nowa dzidzia się szykuje
Sylwia - gratulacje i trzymamy kciuki :)
Ja odprawiłam teściową w końcu jesteśmy same i mamy troszku czasu nawet na internet , pogoda dzisiaj jak na razie paskudna może sie poprawi i wyjdziemy na spacerek same :)
kasia.j - czy mogłabyś napisać jak trzeba wyrabiać paszport ewentualnie co trzeba zrobić bo wybieramy się w przyszłym roku do polski a nasz mleczny smok musi mieć paszport z góry dzięki :)
myslicie ze dokarmianie dzidzi sztucznym mlekiem nie zaszkodzi ?????????

Hej kochane mamuski
U nas bez zmian ja ciagle rosne ;-) a Abi jak to Abi hehe.
Jestem ostatnio troche zajeta bo przygotowania trwaja do nowej dzidzi a niestety wszystko idzie powolutku bo duzo sie dzieje hehe.
Bylam na nastepnym kursie( ciagle sie szkole hehe:-D) na childmindera wczoraj i spotkalam babke ktora w Shiply jest childminderem i tam chodza do niej polskie dzieci wiec jakbyscie chcialy to wam moge dac do niej namiary.
A jesli chodzi o kulki to widze ze chetnych nie ma a szkoda:-(

Na początku chciałbym się przywitać:-)
Mam na imię Marzena, mam 5-cio letniego synka Damiana. Jestem na forum najmłodsza starzem ale chyba najstarszą mamą 5-cio latka:-D

Do Bradford przyjechałam 24 pażdziernika.
Pierwszy tydzień było ok, po tygodniu przyjechała moja 20-letnia córka to już wogóle zrobiło się super. Niestety teraz coraz częściej załapuje doła:-(Jest mi tym bardziej trudno bo nie znam języka:-((ale wytrwale się ucze)
Do tej pory byłam osobą twardo stąpającą po ziemi, teraz dopiero widze jaka jestem bezradna w tym obcym kraju:-(
Najbardziej żal mi synka, bo w zasadzie nie ma kontaktu z dziećmi (czekamy na miejsce w szkole)
Mam nadzieję, że przyjmniecie mnie do swojego grona, będzie mi łatwiej jak będę mogła chociaż na forum sobie z Wami popisać.
pozdrawiam cieplutko.

Witaj Marzena
świetnie że do nas dołączyłaś ,i nie przejmuj się kazda z nas bez względu na czas jaki tu spędza w uk ma czasami doła ,;-):tak: no i ja też nie znam języka .A gadamy nie tylko na forum bo spotykamy sie na żywca tez .:tak::-D
i w końcu nie będę najstarsza ??:-D:-):rofl2:
w jakiej dzielnicy mieszkasz?

reklama
Dziękuję za ciepłe przyjęcie:-)
Mieszkam na BD3.
Chcemy zmienić dzielnice bo nie jest tu zbyt ciekawie, ale to dopiero jak już będziemy z córką pracować. Nie wiem tylko w której dzielnicy szukać mieszkania ?

Liczyłam na to, że mój Damian pójdzie do szkoły i będę mogła podjąć jakąś pracę, ale niestety nie ma miejsc w szkole no i kazali czekać:-(ciekawe jak długo to potrwa ?

Mogłabym pracować na nocki ale w agencjach na razie ofert na nocną zmianę nie mają:-(
Moja córka(20 lat) też chce iść do pracy. Może któraś z Was wie gdzie najlepiej się udać w celu znalezienia pracy? Będę wdzięczna za każdą informację.

Do góry