reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Magda- niestety jezeli chodzi o moje poczucie wlasnej wartosci to jest ono az za wysokie dlatego jakie kolwiek teksty z twojej strony na moj temat nie sa w stanie mnie urazic ale probuj szczescie:-D:-D:-D I nie wymyslaj teraz ze cos moze jeszcze powiedzialam na krystiana:wściekła/y: Zal mi cie- jak chcesz to w oczy ci powiem z jakich powodow:-D:-D:-D
Edyta powiedziala cos o kasi a teraz ja jestem winna- smiechu warte

reklama
Dziewczyny i ja mowie wam dziekuje:-)Mysle ze nie ma sensu zebym tu dluzej pisala bo i tak mi nie bendzie nikt odpisywal!!!
Milo bylo ale sie skonczylo!!!
Sylwia zycze ci abys urodzila piekna coreczke.;-)
Kasia jesli twierdzisz ze nie masz sobie nic do zarzucenia to nie ma tematu!!
No i wsyzstkim mamuskom ktore wktotce urodza syzbkiego porodu!!!

Marta do mnie publicznie pijesz że ze mnie się nabijasz i masz powody, bo nie kumam wypowiedzi, Ja jeśli coś mówię, też mam do tego prawo, nie Ja zaczęłam ale Ja kończę i mam nadzieję, nie mijać się, i nie mam ochoty na rozmowę, za to bardzo chciałabym wiedzieć, na ile ty mnie znasz, by o mnie mówić, Ja mam tego ***** po dziurki w nosie, jechania po sobie i mówię, do widzenia. Podpinam wątek, Mamusiek z WY, jako temat prywatny.
Włożono mi tu w usta słowa, których nie wypowiedziałam nigdy. Wmiawianie mi nie jest metodą, a by ironizować, trzeba umieć, a nie obrażać ludzi. Ja tu afery nie szukałam, załozyłam nowy wątek by móc swobodnie pogadać, a zostałam zjechana jak dzika świnia. Zna mnie magda i monika, one mogą sie o mnie wypowiadać, i Ja także dziękuję.

Magda- niestety jezeli chodzi o moje poczucie wlasnej wartosci to jest ono az za wysokie dlatego jakie kolwiek teksty z twojej strony na moj temat nie sa w stanie mnie urazic ale probuj szczescie:-D:-D:-D I nie wymyslaj teraz ze cos moze jeszcze powiedzialam na krystiana:wściekła/y: Zal mi cie- jak chcesz to w oczy ci powiem z jakich powodow:-D:-D:-D
Edyta powiedziala cos o kasi a teraz ja jestem winna- smiechu warte
możesz sobie zgrywać dobrą ciocię. Masz prawo mieć zdanie na mój temat, tylko nie wiem jakie skoro widziałaś mnie parę razy w życiu, no ale cóż...Ja nie wypowiadam się na czyjść temat a jedynie zabrałam głos w danej sprawie. Ale przy okazji wyszło szydło z worka,że jednak obgadywania są na porządku dziennym.
Ja nie próbuje cię urazić, ...Polemika na ten temat nie ma sensu, bo ja polemizuje z osobami , które mają coś do powiedzenia i rozumieją o czym mówię...SKoro ty od razu wyciągasz ciężkie działa i chcesz mi w oczy wygarnąć co na ten temat myślę, to coś tu jest nie tak...ja nie ma za złe ludziom że mówią co im się we mnie nie podoba, bo mogę w ten sposób się poprawiać i dążyć do lepszego...Każda krytyka ma swoje dobre strony i uwierz nigdy się nie obrażam...A skoro masz takie bystre oko,że po 4,5 spotkaniach stworzyłaś mu portret psychologiczny, to chętnie poczytam...
A skoro zaczyna zawiązywać przyjaźń z Kasią, to jako dobra koleżanka powinnaś ją chronić przed złym słowem, a nie narażać na przykrości...No ja przynajmniej tak robię w stosunku do swoich przyjaciół.

Ostatnia edycja:
Kasia8118- ja bede na pewno na kulkach bo mam i tak cos do zalatwienia w bradford
Nefretete- no ja sie ciesze ze mam chate z housingu:tak: chociaz mniej place. Ale sprawdz te dzielnice co ci wypisalysmy. Fajne jest tez podobno cleckheaton i to jest na trasie do wakefield chyba

Ech, szkoda że się tak porobiło:-:)-:)-(

Kasia8118 jakby Dorota jechała to ja też bym z chęcią się wybrała:tak: Ale to wszystko zależy jakie plany ma moja siostra:tak:

Sylwia.m- nawet nie wiesz jak mi przykro. Wiem ze kazda dziewczyna by przekazala swojej bliskiej kolezance to co o niej uslyszala szczegolnie jezeli nie jest to prawda.
A cala afera kreci sie wokol mojej osoby a nie wokol tego jakie slowa wychodza z czyich ust:no:

Dziewczyny- musze kupic szymciowi spodnie ocieplane do polski i znalazlam na 92cm . Czy to dobry rozmiar na 22 miesiace? Jak myslicie?

A wczoraj wykupilismy wczasy do egiptu i fruuuuuuuuuuuuu w maju

Ampar ale masz dobrze z tym Egiptem. Tylko uważaj żeby Artur Cię arabom nie sprzedał:-D:-D:-D

Marcel jak miał 8 miesięcy o mierzył 74 cm:baffled: więc moga byc małe:sorry2: Ale rozmiar rozmiarowi nie równy więc może bedą ok

reklama
Do góry