reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Moniczko kochana
gratulacje8ac0.jpg

reklama
Hej Hej:-):-)
My już spowrotem od rodziców:tak: Marcel poszedł już spac:szok: Znowu tak wcześnie:szok: Ostatnio przestawił się na jedną drzemkę i śpi max 1 godzinę:baffled: dzisiaj to chyba tylko z 30 minut.
U mamy była pyszna rybka:tak::tak: i lody;-)

Monika super, że wizyta się udała:tak: Teraz pewnie już sie cieszysz że zdecydowałaś się pojsc tez tutaj do położnej:-) Kiedyś mówiłaś imię ale ja sklerotyczka jestem:zawstydzona/y: czy to ma byc Kacper???

Nefretete i jak ubezpieczenie??? Pewnie nieduża różnica:tak: Ja narazie mam to próbne prawko i Rafał nie musiał strasznie dużo za mnie dopłacac:no::-)

Kasia8118 baw się w tej Polsce:tak: zazdroszczę Ci strasznie:zawstydzona/y::-( Ale pamiętaj, że obiecałaś padac na forum:-)

Noami a Ty mi koleżanko nie odpowiedziałaś na pytanie:crazy::rofl2: Pytałam gdzie najbardziej chciałabyś mieszkac:-D

Ampar i co fajnie koparka kopała te doły??:-D

Oj wybacz Sylwia:sorry:. Za dużo postów miałam wtedy do przeczytania i w końcu zapomniałam co miałam odpisać...No właściwie to nie mam upodobań, byle by okolica czysta była i schludna, no i w miarę dobry dojazd do pracy, a biuro mamy w centrum, przy tylnym wyjściu z Interchange.

Ja znow sie witam wieczorowa pora. I tak chyba zostanie, bo w dzien nie moge usiasc przy kompie na sekunde. Zaraz mam asystentow, ktorzy klikaja w klawiature, albo ciagna za nogawke :-)

Monika - z reguly drugie dzieciaczki sa wieksze od ich starszych braciszkow, i jak malenstwo bedzie mialo na imie?

Ampar - no to Was zalatwili z tym promem, moze poplyniecie 19 z Hull?

Sylwia - moj Maciek tez sie przestawil, teraz sypia dluzej, nawet 2,5h, ale to wtedy Kuba jest w szkole, na razie jest tesciowa i z nim zostaje w domu, a co bedzie jak wyjedzie to nie wiem :-( moglabym wpasc do Ciebie w piatek po ta zabawke? Jesli tak to jakby Ci pasowalo bardziej, tak o 11 czy 13?

Noami, to w zasadzie wszedzie mozesz mieszkac, bo wszystkie autobusy jada na Interchange. A do Inghams trzeba sie najlepiej udac osobiscie, bo oni nie maja stronki. Mozesz sprobawac jeszcze przez Gumtree.com: UK's No. 1 in classifieds - jobs, property, cars and more Tam tez sie oglaszaja, mozna bezposrednio od wlasciciela wynajac, jesli takie cos tez Cie interesuje.

Noami to polecam Wyke:tak:;-):-)

Kasia.j może byc 11, ale jakby Ci sie plany zmieniły to ja sie dostosuję bo nie mam nic do roboty:-) Zaraz Ci mój numer wyślę:-)

Monika - wszystkie Bartki to fajne chlopaki, jak mawia moj mezus ;-) jakbym postawila do konca na swoim, to by bylo podobnie z imionami jak u Ciebie, bo ja bardzo chcialam Wojtusia (a jest Macius), a Twoj maz ma tak chyba na imie :-)

Lipa dziewczynki z mojej niespodzianki dla rodzinki:-(.Mieli nic nie wiedziec że przyjeżdżam do Polski,ale wynikła dzisiaj pewna sprawa i musiałam im powiedziec ze będę jutro w Polsce.Szkoda moze innym razem się uda:tak:.

reklama
No i ja wkoncu jestem:-):-)Dawid poszedl spac ,Kuba lekcje odrobione,elementarz przeczytany i tez juz spi:-)a ja mam spokoj:tak:
monika-no to super ,ze wsio ok:-)no i dojdzie nam Bartus:tak:bardzo ladne imie:tak:
noami-ja tez polecam Wyke:-)
nefretete-to fajnie ze Alex lubi depeche mode,bedzie z Wami na koncerty jezdzil:-D:-D
KASIA8118-no to ja Ci jeszcze raz zycze szczesliwej podrozy i uadnego urlopu i wesolych swiat i szczesliwego nowego roku:-)a tam bedziesz miala angielski numer tel???czy polski?? napisz od czasu do czasu jak tam Ci leci:tak::tak:

Hmmm ..co ja mialam jeszcze napisac:baffled:nie wiem ide ogladac you can dance:tak:

Do góry