reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Dzidzia dobrze ulozona podobno;-)i mam nadzieje ze mi tak zostanie.
Ide teraz spakowac torbe hehe ale wydaje mi sie ze wczoraj to byl falszywy alarm:tak:taka mam nadzieje bo jak dla mnie to jeszcze za wczesnie. Dzis sie oszczedzam i leze plackiem jesli tak mozna powiedziec przy pelnej energii 2 latce:-D
Czy ktoras z was miala w ciazy hemoroidy?Bo mi chyba wyszly:zawstydzona/y:Znacie jakies angielskie leki na to?

Slyszalyscie o tym tyg polskim w Bradford?Wybieracie sie?

reklama
hej Wam
My wczoraj bylismy padnieci. powariowalismy wszyscy na kulkach jak duze dzieci :tak:Ja zasnelam razem z mlodym i Artur mnie tylko na herbate obudzil kolo 11 i dalej spac:szok:
Wszystkim Jubilatkom zycze spelnienia marzen

Doris78- zazdraszczam torcikow. Ja juz sie nie moge doczekac jak pojade do polski i najem sie tych domowych wypiekow. Pozniej znowu bede na diecie:-D:-D
Kasiaj- a gdzie szukacie domu? Jakies konkretne dzielnice?
Monika1213- czyli porod w Anglii tez wchodzi w gre:baffled:

Ale dzisiaj pieknie. Maly troche kaszle i kicha ale i tak go wyciagnelam na dwor. Zaliczyl swoje pierwsze upadki na sniegu:tak:

Witam dziewczynki i wszystkiego dobrego tym co maja urodzinki.U nas już lepiej jezeli chodzi o stan zdrowia.Pogoda też już lepsza.TYlko ze znowu mnie coś dopadalo jeśli tak można to nazwac wyskoczyla mi na twarzy jakas dziwna wysypka i nie wyglada to ciekawie.Nie wiem skąd to się wzieło.Dzisiaj wybieram sie do dentysty za pare minut i tak wiecznie coś same wydatki a ceny w Polsce szkoda gadac.

Wszystkiego najlepszego dla swietujacych, Doroty i Asi, i dla Kubusia!!!!!!!

Oleska - pakuj sie..... :-) a na hemoroidy jest taka masc anusol, stosowana domiejscowo, najlepiej zadzwon do lekarza to dostaniesz recepte, kosztuje chyba cos 5f

Ampar - my szukamy w Baildon, gdzies kolo szkoly Kubusia

Doris - ja dzis wymieklam z autem, moj maz przyjechal i odwiozl Kubusia, za duzo stresu i za duza odpowiedzialnosc, a ja mam zbyt male doswiadczenie w kierowaniu autkiem

A moje dzieciaczki slodko spia. Tesciowa tez. Maz w pracy, musi wyrobic godziny. A ja chyba poczytam ksiazke :-)

witam z rana.
moj kochany dzisiaj jak dojechał do pracy (niedaleko Bradford) dzwonił i mówił, że jest masakra! ludzie na autostradach stoją na poboczach (nawet tiry) bo sie jechać nie da. Całe szczęście, że wczoraj zmieniliśmy opony na zimowe:tak: Najprawdopodobniej nie wyjadą vanem w teren więc pewnie wróci wcześniej do domku, bo pracować w takich warunkach nie mogą;-) dla mnie bomba bo nie będe sama w domu:biggrin2: czekam z niecierpliwością na potwierdzenie, że wraca do domu.

Wczoraj postanowiłam zobaczyć czy mojemu synkowi będą podchodziły obiadki ze słoiczka (bo ile można samo mleko pić hehe). Dostał marchewkę z ziemniaczkiem i powiem wam, że zjadł prawie pół słoiczka:szok: Mieliśmy problem bo nie wiedział jak to sie je i że trzeba buzie szeroko otworzyć:-D ale daliśmy rade:tak:

a jak wam idą zakupy świąteczne? macie już prezenty? Ja już mam prawie wszystkie, został mi tylko prezent dla Alexa ale to już mu kupie w Polsce;-) Jeszcze trzeba wszystko popakować i w droge... już nie moge sie doczekać

MARCELKU

Duzo, duzo zdrowka,
usmiechow na buziaczku,
fajnego braciszka albo siostrzyczki,
szczescia,
i jeszcze wiecej milosci
z okazji 1 urodzin

ricorrenza003.gif

WYSKOCZYL KOTEK NA LAWECZKE
ZDMUCHNAL NA TORCIE JEDNA SWIECZKE I ZAMIAUCZAL PIEKNIE MIAL.. ZEBY ZLOZYC ZYCZENIA CI!!!! Marcelku:-):-):-):-)

NEFRETETE-No dzieci na poczatku tak nieporadnie jedza:-D:-D:-D:-D
zawsze tez sie smieje:tak:a wiadomo ze mu smakowalo ile mozna jesc tylko mleko ,mleko i mleko:-D

reklama
Do góry