reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Okazalo sie, ze szkola zamknieta. Takze nic straconego. My z Kubusiem bylismy postawic balwana, a potem na spacer zobaczyc co na drodze. A tu normalnie zostawione auta na srodku drogi na awaryjnych swiatlach :szok:, kierowcy chyba poszli dalej na piechote, albo w pubie siedza, trzy autobusy na poboczu, ci co probowali jechac to w zasadzie sie slizgali. No tragedia. A ja mam nadzieje, ze moj maz sobie poradzi z powrotem do domku.

reklama
Hej
Moj maz tez dzisiaj jechal 2 godziny do pracy:szok: Dzwonil po drodze zeby powiedziec ktoremus szefowi ze sie spozni i do godziny 9 zadnego nie bylo:-D:-D:-D
Marcelku- niech spelniaja ci sie wszystkie zyczenia
Sylwia.m- jak tam wy po trasie. Pewnie tez musieliscie wczesniej wyjechac na spotkanie, co?
Kasiaj- moj tez powiedzial mi rano ze byc moze zostawi auto gdzies przy dworcu- moze w Shipley i dojedzie pociagiem bo go trafia to stanie w korkach:tak:
Doris78- co do wysypki to szymus tez mial taka- az po same paluszki u stop. Moze pamietasz bylismy nawet w szpitalu. Powiedzieli ze to wirusowe i utrzymywala sie ponad 2 tygodnie:szok:
Nefretete-ja tez nie mam jeszcze nic dla szymonka. A wy kiedy wyjezdzacie?

A ja wzielam malego dzisiaj przed dom i jego reakcja na snieg byla taka: brudno, pan myju myju, buty brudne, bleeeeeeee, mama myju myju:szok: Rosnie mi maly pedancik:-D
W calym domu pachnie mi goloneczka- pichce wlasnie mniaaaaaaaam

czesc wam

Amparowa kiedy wpadniecie :-):-):-):-):-)
bylam wczoraj w bradford ale bardzo pozno i widze ze u was sniegu ze ho ho u mnie nic tylko sloneczko :-(my juz po odwiedzinach tesciow fajnie bylo ale sie skonczylo co dobre szybko sie konczy heheheheheh .

a to dla MARCELKA
happy birthday
:-):-):-):-):-):-):-)

uciekam dziewczynki bo mala mi sie obudzila jak bede mala czas to napisze buzka dla wszytkich :*************

ps.nie wiem czy zadziala ten link ;(

O Myszavik- pewnie poczulas moja goloneczke, co? Pozno tez mozna do nas zajechac, wiesz chyba;-) W ten weekend nie damy rady dojechac bo przez ta pogode i malego niezbyt dobre samopoczucie nie bylam w miescie i wszystko zostawilam na weekend:wściekła/y: Wyslij mi adres to sprawdze dokladnie gdzie to jest i sprobujemy za tydzien tak na browarka i pogaduchy wpasc:tak:

Hej Ciotki:-):-):-):-)

dziekujemy baaaaardzo za życzenia:-):-) Szok, nawet nie wiem kiedy ten rok zleciał:baffled::baffled:

My byliśmy w konsulacie dzisiaj:tak: Droga była ok:tak: może dlatego, że to już 11godzina była więc praktycznie już po śniegu było:-D:-D
Ja teraz się kuruję:-( Gardło tak mnie boli, że szok. No i tracę głos:szok::szok::szok: z czego mój mąz się bardzo cieszy:wściekła/y::wściekła/y:

ampar my tylko przejexhalismy przez bardford bo tesciow zawozilismy do doncaster na lotnisko wiec bylo juz za pozno bylo zeby jechac do was wiez mi o 23 to juz sie z arturem zabawialas heheheheh (zart) :pPPP

sylwia a otwarl sie link bo nie wiem chaialm ci wyslac na nk ale sie nie dalo heheh to juz tak jest jak sie czlowiek nie zna heheh :*ale wiekie buziolki dla marcelka no i trzymam kciuki za dziewczynka :****

Sylwia - jaki paszport wyrabialiscie? Zdjecie przeszlo? Marcelowi udalo sie zdmuchnal swieczke?

Doris - i co powiedzial lekarz?

Jutro ma byc lepiej z pogoda. Mam nadzieje, bo ja juz mam dosc siedzenia w domu i zapasy mi sie koncza.

reklama
Do góry