reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Maciek spi, jeden z glowy. Kuba szaleje, nie wiem skad w nim tyle energii, bo ja juz padam. Przedstawienie super. Wszystkie dzieci pieknie przebrane, slicznie spiewaly, z tekstem gorzej, ale to maluchy w koncu. Widac, ze nie ktore byly mocno stremowane, ssaly palec, wykrzywialy buzie do placzu, a jedna dziewczynka nawet sie poplakala. Natomiast moj Kubus dostarczyl napewno powodow do plotek. Posadzili go jako sw.Jozefa na stolku przy zlobku i kazali siedziec pol godziny :szok: Wiec on z nudow zaczal sie bawic stopami, podniosl je do gory i zaczal machac sobie pokazujac jakie ma majtki :-) a potem w najlepsze wsadzil sobie palec do nosa i szukal szczescia :wściekła/y: dobrze, ze nie znalazl, bo by je pewnie zjadl :wściekła/y: A ja cale szczescie ze siedzialam na ziem, bo z tej lawki bym spadla. A na sam koniec jak wychodzili to pokazywal wszystkim jezyk. Mialam ochote go udusic. A od kilku dni chodzi i w kolko mowi: "poo poo" i "piggy". I jeszcze dumnie mowi, ze go Max nauczyl, jego najlepszy przyjaciel :crazy: Dlaczego nauke jezyka zaczyna sie zwykle od brzydkich slow:confused:

Dzieki za spotkanko!

reklama
Kasia.j sorki ale się uśmiałam z Twojego Kubusia:-D:-D:-D Niezły gagatek z niego:-D

Mój mąż wrócił dzisiaj z pracy z pudłem z napisem Merry Christmas i nie pozwolił do niego zaglądac:cool: i jak ja mam wytzrymac jeszcze 12 dni??:confused: Dam radę, nie chcę psuc niespodzianki:-) I przez 12 dni mam zakaz zaglądania na jego konto, żeby nie dowiedziec się gdzie kupował prezent:sorry2:
Ja dla niego też już dzisiaj kupiłam. Hhehe jego też ciekawosc zżera:-D:-D

doris78 pewnie po świętach sie już odważe na samotną podróż;-) jak narazie nie bede ryzykowac bo za duzo rond tu jest hahaha;-)
kasia.j :-) udał Ci sie synuś oj udał ale co sie dziecku dziwić... kazali biedakowi siedzieć pól godziny w jednym miejsu ech co on kare miał?
W liceum miałam żeńską klase i też robiłyśmy szopke i o zgrozo też byłam Józefem:-D choć wszystkie mówiły mi Józwa:-D:-D:-D:-D
moim zadaniem było podobnie jak u Twojego synka... siedziałam w szopie z Marcyśką i lalką. w szopie miałyśmy schowane szampany igristoje wiec nam sie az tak nie nudziło:-D:-):-D

KASIA.J-Wiesz jak ja ide na jakies pzredstawienie do Kubusia to tez mam stresa,bo On jak mnie widzi to tez prawie placze:-(jak chodzil do przedszkola to plakal:-(i juz powiedzialam ze nie bede przychodzila jak on ma zamair plakac,to teraz sie wstrzymyje z tym,ale mi mowi,ze nie moze patrzc jak ja siedze daleko od niego i on nie moze sie przytulic do mnie:-(i dlatego placze:confused::confused:
A z tym SZUKANIEM SZCZESCIA w nosie to u nas jest to samo:-D:-D:-Dw sobote w polskiej szkole jak bylo spptkanie z mikolajem to tez jako jedyny szukal szczescia az musialam do niego podejsc i mu uwage zwrocic:wściekła/y:

Ale Twoj Kuba to tez niezly Amigo:tak:

Kasiaj- ale sie nasmialam:-D:-D:-D Rewelacja- ja wiem ze tobie nie bylo do smiechu ale ja nie moglam sie powstrzymac, az Arturowi przeczytalam twoj opis:tak:
Nefretete- ales mi ochoty narobila tym igristoje chyba sobie zapodam na sylwestra:tak::-p
Doris78- kochany synus z kubusia, ale mnie rozczulil:tak:
Sylwia.m- cie stary sprawdza:-D:-D:-D cierpliwosc twoja znaczy:-D:-D:-D

Ide na dymka i herbatke

Ogladalismy teraz filmik z tego przedstawienia. Teraz juz tak na luzie. Tez sie usmialismy. Moje kochanie siedzialo jak na tureckim kazaniu, nerwowo przebieral tymi nozkami, a i przy okazji przypatrzylam sie innym dzieciom, to kazde prawie cos tam wymyslalo :tak: W koncu to tylko 3-4latki, a tu ich postawili w kostiumach i kazali spiewac itanczyc przez 30 min. Ale bedzie mial kiedys pamiatke. Tatus wlasnie przerabia na dvd filmik.

Doris - no to mnie pocieszylas, bo ja juz myslalam, ze to tylko on tak szuka i szuka ;-):-)

Sylwia - no to wyzwanie przed Toba, a mozesz zdradzic co kupilas slubnemu?

A w ogole zdradzcie co pokupowalyscie pod choinke, bo ja jutro pewnie bede buszowac po sklepach i za bardzo nie mam pomyslu :-(

Kasia.j mój bardzo lubi serial "Rodzina Soprano" więc kupiłam mu całą serie na DVD:tak: Kupiliśmy niedawno nowe kino domowe więc myślę, że się ucieszy:-)

Mi sie dziesiaj nudny dzień znów zapowiada:-( Oby tylko nie padało to sobie gdzieś wyjdę chociaż:-)

ja kupiłam dla mamy, teściowej, brata i wszystkich dziadków perfumy (oczywiscie kazde inne);-) dla taty i teścia flache 12letniej whyske w skórzanym fajnym pudełku, dla chrześnicy mp4 i troszke ciuszków, dla jej siostry dwie bluzki sportowe, a brata bluze.:tak: mojej psiapsiule która bedzie chrzesna dla małego wziełam malibu bo wiem, że bardzo lubi:-) Alexowi mam zamiar kupić huśtawke:-)

Hej dziewczyny:-)
lot minął bez dodatkowych ekscesów:tak: jedyny mankament w tych samolotach to mało miejsca pomiędzy siedzeniami ,no ale cóż narazie nie stać mnie na własny ;-):-D
do kompletu brakuje mi już tylko 2 prezentów więc chcąc nie chcąc trzeba ruszyć w miasto
pozdrawiam wszystkich małych aktorów
i buziaczki dla wszystkich mam :tak:

Kasia bardzo mi przykro z powodu Twojej teściowej mam nadzieję że wszystko dobrze się ułoży

reklama
MONIKA-NO wkoncu sie odezwalas ,mialam wlasnie pisac czemu siedzisz tak cicho:-DA jak tm wizyta u lekarza wszytsko ok??:-):-):-)Snieg macie???

Ja kupilam dla mego meza zestam kluczy do samochodu:tak:to co uwielbia:tak:Dla Dawidka Teletubisia takiego tanczacego,dla Kuby playstation -hmm...ale tak teraz mysle ze juz to chyba pislaam wam:baffled::baffled::baffled::baffled:no nic najwyzej sie powtorze:-D:-DDla Sylwii kupilam......-niespodzianke:-DDla Marcela tablice do rysowania,dla taty -jak co roku zestaw kosmetykow:-D:-D:-Dbo On wszystko ma:baffled::baffled::baffled:A dla mamy cos do kuchni oczewiscie-taki elektryczny otwieracz do puszek i ostrzalke:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:aha i dla Sylwii meza film:tak:no to chyba wszyscy:rofl2::rofl2::rofl2:
KASIA.J-a z tym szukaniem szczescia to wszystkie dzieci chyba tak maja jak juz sie nudza,bo u Kuby w szkole wlasnie z tych najmlodzszych klas dzieci takie znudzone wlasnie siedza i wszystkie tak robia:szok::szok::-D:-D:-D
AMPAR-jak po zakupach udaly sie??A jutro wyjzedzacie rano czy popoludniu??/

Do góry