reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Dorota miałam tyle latania że jak wracałam wieczorem to tylko o spaniu myslałam:tak:
u lekarza byłam ,mały rozwija się wręcz książkowo ,chyba 40min miałam usg robione ,sprawdzone wszystkie wymiary i parametry ,z nogami było troszku problemu;-) ,ale to juz z winy małego bo machał nimi jak by był na jakimś wyscigu:-D
a do tego chodzę na zabiegio oczyszczania zatok ,ale to juz nie jest zbyt przyjemne :no::-(

pogoda byle jaka szaro co chwile pada ,nie fajnie ,ponoć przed samymi swietami ma się coś zmienić

reklama
Ale u nas paskudny dzien. Zimno, szaro i ponuro. Spac mi sie chce straszne.

Monika - maly wiercipietka Ci rosnie :-) i dobrze, ze lot bez problemow, ja przy zapchanych zatokach mialam koszmarne ladowanie, myslalam ze z bolu rosadzi mi czaszke :-(

Potrzebuje jakiejs motywacji na ten tydzien, bo jest ciezko. :no:

witam wszystkie dziewczyny..juz tu zagladalam do was w pazdzierniku jak bylam na zwiadach u mojego meza..
no i stalo sie...przyjechalam na stale z dzieciaczkami i troszke jestem zdezorientowana cala sytuacja:rofl2: za pare dni przeprowadzamy sie z bd9 na bd7 a ja mam tyle na glowie i tyle nie wiem..:crazy:
corka musi isc do szkoly...nie wiem gdzie jest przychodnia bo jak patrzylam w necie to ....chyba daleko troche:baffled: moze ktoras z was mieszka w okolicy i zechcialaby mi podpowiedziec co i jak? :happy: bardzo bylabym wdzieczna...pozdrawiam goraco..

witam rowniez..jezeli chodzi o wrazenia to najlepsze byly jak tu przyjechalam pierwszy raz do meza..pogoda jak u nas prawie:zawstydzona/y:,wszedzie pelno smieci..he ale ogolnie wporzadku...miasto nawet ciekawe....zszokowaly mnie tylko muzulmanki:szok: sniegu bylo pelno a one kurcze w japonkach szpilkach pomykaja...nie mowie juz o wpol rozebranych dzieciach...brrrr pozdrowka..:happy2:

ANITECZKA-witaj z powrotem:-)Ja miszkam na b12 wiec Ci nie doradze ,a wpisywalas w google np.medical centre in bd7 ??powinno Ci cos wyskoczyc:-)
A swieta to tutaj spedzacie ???No to na nastepne nasze spotaknie moze bys przyjechala??chetnie zapraszamy:tak:
A co do sniegu jak sapdlo go duzo 2 lata temu i mij Kuba oszala caly dzien spedzil na dworzu,to az sasiadka wyszla i sie zaczwycala jak on sie super bawi:tak:
KASIA.J-jak nie masz motywacji na przyszly tydzien???WYJAZD:-):-):-):-)

reklama
swieta tutaj spedzamy...do polski dopiero na wiosne sie pojedzie bo moja mame trzeba zawiesc :-(przywiezlismy ja ze soba zeby nam pomogla przy dzieciach bo mamy zalatwianie jakis spraw w kolko:no:..
musze jak najszybciej do tej przychodni bo synek ma 8 miesiecy a wiecie jak to z dzieckiem ...nagle zachoruje i bedzie panika:baffled:

Do góry