reklama
Tak, tu jestesmy do 9 marca. A tam nie wiem od kiedy, ale facet mowi ze ze wszystkim zdarzymy, wiec jeszcze nie panikuje. Mamy znajomego co pracuje w firmie przeprowadzkowej i nas juz raz przeprowadzal. Mam nadzieje, ze tym razem tez sie zgodzi. 

doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
OOO dobry pomyslDoris78- a my na zakupy do leeds;-) A co do szymka to chyba tak bede musiala robic z czapka:-( Najgorsze bylo jak placzac mowil mama ratuj:-(

Wiesz co moj Kuba tez zawsze tak krzyczal -mamo ratuj:-

No dobra,za dwie godziny spokoju jestem w stanie Ci nawet 5 ciastek kupicDoris78 Ok.ale oprócz wstępu kupujecie jeszcze kawę i ciacha;-)
.

KASIA,J-oj to Ci ni zazdraszczam pakowania
ale to dobrze ze maam twoja jest to Ci pomoze
kasia8118
Fanka BB :)
No tak skoczyłam tylko pranie powiesic a tu dziewczyny uciekły spac:-(.No ja jestem ciekawa czy ja dzisiaj szybko pójdę spac po tych trzech kawach jakie wypiłam
.
.kasia8118
Doris78 a co ty dzisiaj taka aktywna na forum
?
?doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Ja tez dzisiaj wypilam 3 kawy ale oczy mi sie juz zamykaja
tagze dobranoc:-):-)
tagze dobranoc:-):-)ampar3
Kasia8118- a ja to co, nieaktywna

Chociaz raz mi sie udalo ze ktos tu siedzi
A ja bylam na dymku- nie mylic z dymankiem;-)
Kasiaj- a to i pomoc wam sie trafi;-)
Doris78- no wlasnie to jest najgorsze ze nic nie mozesz zrobic. To ja kupie 5 kaw i w droge

Chociaz raz mi sie udalo ze ktos tu siedzi
A ja bylam na dymku- nie mylic z dymankiem;-)Kasiaj- a to i pomoc wam sie trafi;-)
Doris78- no wlasnie to jest najgorsze ze nic nie mozesz zrobic. To ja kupie 5 kaw i w droge

mojadzidzia
kupiłam w sobotę 2 wiązanki żonkili w morrisonie,dzisiaj w pełni rozkwitły i cała sypialnia pachnie mi wiosną-super
Zaraz zabieramy sie za ogladanie '50 pierwszych randek' za kazdym razem placze na tym filmie jak bobr 
Zaraz zabieramy sie za ogladanie '50 pierwszych randek' za kazdym razem placze na tym filmie jak bobr 
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ale miałyście wczoraj produkcję

Ja tylko na chwilkę wpadłam przywitac się i zmykam do rodzicow na posiadówę całodzienną:-)
Aha i chciałabym zaznaczyc, że ja żadnych dzieci nie pilnuję
wystarczy mi jeden rozbójnik

Ja tylko na chwilkę wpadłam przywitac się i zmykam do rodzicow na posiadówę całodzienną:-)
Aha i chciałabym zaznaczyc, że ja żadnych dzieci nie pilnuję
wystarczy mi jeden rozbójnik
reklama
MarzenaM
Witam
dziewczyny poszalałayście
tyle postów
no nie , już nie pamiętam co która pisała
wiecie co ???????jak tak się zastanawiam,że jak pracowałam to w domu miałam zrobione wszysko na czas , a teraz siedzę w domu i z niczym nie mogę się wyrobić
robię wszysko na ostatnią chwilę;-) no zgadnijcie dlaczego nie mam czasu na domowe obowiązki???????
za godzinę przychodzi do mnie znajoma, to mam chociaż motywację żeby szybko posprzątać i przygotować obiad
wpadnę tu wieczorkiem;-)
dziewczyny poszalałayście
tyle postów
no nie , już nie pamiętam co która pisała

wiecie co ???????jak tak się zastanawiam,że jak pracowałam to w domu miałam zrobione wszysko na czas , a teraz siedzę w domu i z niczym nie mogę się wyrobić
robię wszysko na ostatnią chwilę;-) no zgadnijcie dlaczego nie mam czasu na domowe obowiązki???????
za godzinę przychodzi do mnie znajoma, to mam chociaż motywację żeby szybko posprzątać i przygotować obiad
wpadnę tu wieczorkiem;-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: