reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
A co za dwa tygodnie,twojego brata zona rodzi,tak???:-)
Oj zebys wiedziala,ze mam fajnie :)))))szczegolnie jak sie kloca i Dawid zabiera Kubusiowi zabawki....no ale to jest nieuniknione jak sie ma rodzenstwo,ale taka i tak sie bardzo kochaja :))

Hejka:-):-)

Rozpisałyście się dzisiaj dziewczynki:tak:

Tynia i wiki witajcie:-) Miło, że dołączyłaś do nas:-)

No i na tym koniec mojej weny:-p:-p:-p nie wiem co mam dalej pisac:baffled::zawstydzona/y::rofl2:

tynia i wiki Witam serdecznie:-).Fajnie że twoja mała ma dwa latka bo mój też więc może znajdą wspólny język :tak::-D.Oj pierwszy rok spędzony w Anglii był dla mnie straszny potwornie tęskniłam za krajem,rodziną i koleżankami :tak: teraz jak jadę do Polski na urlop to tęsknie za tym co muszę tu zostawic:tak:.Czy ty jesteś w ciąży bo nie bardzo zrozumiałam:confused:?Doris78 dobry znak powiadasz :tak::-D.Sylwia.m a Ty co dzisiaj robiłaś ciekawego?

Kasia na pogrzebie byliśmy:-:)-:)-( Potem w pubie na obiedzie i tak jakoś dzionek zleciał:tak: Starego jeszcze nie ma a młody już śpi:-)
No ja też wywnioskowałam, że Tynia i wiki chyba jest w ciąży:tak:

4muchy czasami tak jest. Siadasz, chcesz coś napisac a tu dupa:baffled: nic do głowy ie przychodzi:baffled:

nefretete wielkie dzieki za namiary,jezeli mozesz to przeslij mi adres do tych ludzi,moglabym sie skontaktowac z ich landlordem,w tym polskim sklepie to jest wiekszosc ogloszen od polakow wiec oni sobie dodatkowo zarabiaja,wobec czego ceny sa wyzsze...
bylam dzisiaj w accencie i rowniez pobralam aplikacje bo oni przydzielaja mieszkania w wakefield wiec moze cos sie uda zalatwic :tak:
tynia i wiki witaj na forum,widze ze w wesolym domku mieszkasz :-)
sylwia m mam do ciebie pytanko,jako ze jestes doswiadczona w tych sprawach,mam nadzieje ze nie wyda ci sie banalne... co potrzebuje zabrac do szpitala no i co jest najbardziej potrzebne na poczatku dla dzidziusia??

reklama
Do góry