reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Doris napisz cos wiecej o tych testach ,tez jestem zainteresowana
roksanna ja podpisałam kontrakt na rok i place 34f miesiecznie,tylko musiałam wplacic wpisowego 70f,jak przez 28 dni przyszlam 8 razy, to połowe mi zwrocili:tak: wiem ze sa dni otwarte i mozna wejs na kilka godzin, zeby sobie zobaczyc.Zaczne chodzic od srody,to dowiem sie czegos wiecej,a przynajmniej sprobuje sie dogadac,bo moj angielski jests sabiutki,ale bede miala okazje choc słowo powiedziec:-D:-D

Doris78 a te testy do wykonałaś prywatnie czy dostałaś skierowanie z przychodni?Kto Ci zlecił te badania dermatolog czy ogólny?A ja dziewczyny właśnie dostałam list ze szpitala i mam usg 27kwietnia ale się ciesze:-).Tylko nie dostałam listu od położnej :no:.Czy to możliwe że przyjdzie pózniej:baffled:?A i dostałam jeszcze jeden list z kartą na darmowe leczenie jeśli dobrze zrozumiałam:tak::confused:.

4muchy no tak mi się właśnie wydawało:tak:.Tylko słyszałam że z dentystą to tutaj ciężko:baffled:.No nic ja i tak zawsze jak jestem w Polsce to idę na kontrole do swojego dentysty:tak:.Więc miejmy nadzieje że będzie wszystko Ok.

SYLWIA -ja moge Ci pomoc,ale zjesc :-D:-D:-D
KATIN,KASIA8118-ale ja te badania robialm w polsce,poszlam do alergologa prywatnie i ona zrobila te testy skorne odrazu ,miala w takich ampulkach to co jest najbardziej i najczesciej alergizujace i wbila te ampulki pod skore u reki i po 15 minutach jak cos sie pojawilo to na to jest uczulonu i to tez zalezy jaki stopien uczulenia wystapil:-)
KASIA8118-ALE TY tak i tak masz wszystko za darmo ,bo przeciez dostajesz na Krystiana benefity:tak:

katin moja kolezanka chodzi do tego samego klubu fitness co i ty,rozmawialam z nia i powiedziala mi ze ty jako czlonek mozesz przyprowadzic ze soba jedna osobe a jezeli ta osoba sie zdecyduje to wtedy ty masz miesiac za free-z tego co jeszcze mi powiedziala to oferta sie zmienia co jakis czas no i najlepiej bedzie jak sie dopytasz albo ktoregos dnia zabierz roksane ze soba :tak:

Katin to Ty się dowiedz, może faktycznie będziesz miała miesiąc za darmo. Wiem że czasem są promocje i nie płaci się wpisowego.
Sylwia ja też pomogę Ci zjeść tą sałatkę.

Dziewczyny na płocie gratana jest baner że od 3 lub 5 już nie pamiętam otwierają tam car boot. O ja 3 kroki od domu. O ja ale się:-D:-D:-D ciesze.

reklama
Do góry