agnieszkaUK
Fanka BB :)
doris78dzwonilam to toyrena w sprawie tej oferyt pracy i niestety nic takiego nie ma.jestem zla na maxa,bo dzwonilam do roznych agencjii i nic.a najbardziej wku.....la mnie baba z right 4staff(az sie do tej pory trzese ze zlosci) bo oczywiscie dla mnie pracy nie ma,ale zapytalam sie o prace dla kierowcy i mowie jej ze moj maz jest u nich zarejstrowany a ona do mnie mowi:..."a ma angielskie prawo jazdy", a ja mowie ze nie bo nie musi.ma dokument z glownego biura rejstrujacego wszystkich kierowcow i ze tam jest napisane,ze nie musi zmieniac prawka na angielskie bo to jest dobre,zmienic musi dopiero w 2025r. i ze to glupota co mowia w agencjach.mowie jej to wszystko a ona do mnie tak: ...""jezeli ktos chce pracowac dla naszej agencji to musi miec angielskie prawko i koniec!!!" no jaka zla jestem

idziesz do agencji,pokazujesz dokumenty i oni mowia ze wszystkojest ok,a to gowno prawda,robia z ludzi debili.tak nam powiedzieli jak bylismy sie rejstrowac zebysmy sie nie martwili i ze remi jest na liscie nr1 bo ma duze doswiadczenie.

Ostatnia edycja: