reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

doris78dzwonilam to toyrena w sprawie tej oferyt pracy i niestety nic takiego nie ma.jestem zla na maxa,bo dzwonilam do roznych agencjii i nic.a najbardziej wku.....la mnie baba z right 4staff(az sie do tej pory trzese ze zlosci) bo oczywiscie dla mnie pracy nie ma,ale zapytalam sie o prace dla kierowcy i mowie jej ze moj maz jest u nich zarejstrowany a ona do mnie mowi:..."a ma angielskie prawo jazdy", a ja mowie ze nie bo nie musi.ma dokument z glownego biura rejstrujacego wszystkich kierowcow i ze tam jest napisane,ze nie musi zmieniac prawka na angielskie bo to jest dobre,zmienic musi dopiero w 2025r. i ze to glupota co mowia w agencjach.mowie jej to wszystko a ona do mnie tak: ...""jezeli ktos chce pracowac dla naszej agencji to musi miec angielskie prawko i koniec!!!" no jaka zla jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: idziesz do agencji,pokazujesz dokumenty i oni mowia ze wszystkojest ok,a to gowno prawda,robia z ludzi debili.tak nam powiedzieli jak bylismy sie rejstrowac zebysmy sie nie martwili i ze remi jest na liscie nr1 bo ma duze doswiadczenie.

Ostatnia edycja:
reklama
Agnieszka uk moj maz nie musiał zmieniac prawka ,ale pomyslał sobie ,ze jak, juz tu zyjemy to moze warto,i zaczeło sie ,wysłał wszystko jak nalezy,:tak: po jakim czasie dostał prwko o innych kategoriach,(gorszych)i jak dla poczatkujacego.wiec wszystko trzeba odkrecac, okazało sie ze orginał zaginoł:wściekła/y:musielismy sciagac z Polski zaswiadczenie zwszystkimi danymi. Wic jezeli bedziecie działac cos w tym kierunku,to wszystko kseruj(moze pomoze)nawet prawko:tak: Trwa to juz dwa miesiace ,

AgnieszkaUK wlaśnie przeczytałam co napisalaś i powiem tak.Ja bym się nie przejmowala ta panią ,bo jakis czas tu zyję i zauwazyłam ze co iinego mówia przez tel,a co innego jak sie do nich pójdzie.Pani prawdopodobnie ma dzisiaj zły dzien.
Bo faktycznie jest to bzdura ze trzeba mieć prawko angielskie ,aby moc byc tu kierowca,Moj maz ma tylko wkładke i jakos jezdzi dwa lata bez problemu i z punktami

Zreszta ja tez mam dzisiaj lichy dzien.Amelka ma takie humory ze ledwo zyję:-(
Nie wiem czy to zabki ,czy pogoda ale powiem ze dawno tak nie było:no:

A ja dzis przez ta pogode czuje sie jakby czolg po mnie przejechal :-( Strasznie mnie glowa do tego boli. A przede mna jeszcze angielski. Bylam dzis z rana na play grupie tu lokalnie, gdzie chodzilam ponad 2 lata temu (gdy Kubus mial niecale dwa latka jak bylismy tam ostatni raz) i wyobrazcie sobie, ze Kuba tam wszedl to powiedzial ja pamietam to miejsce. :szok::tak:

AgnieszkaUK - a dlaczego maz nie chce wymienic prawka? jesli mialo by to sprawe ulatwic to chyba warto. Do tego zyskujesz dokument ze zdjeciem i adresem, nie trzeba rachunkow przedstawiac potwierdzajacych adres zamieszkania. I sie nie czepiaja, jak prosza Cie o okazanie dokumentu. A tak jacys "mniej inteligentni" czasami robia problemy jak widza polski paszport czy prawko.

Witajcie mamusie!!!!
Mam do was straszna prozbe!!!
6 tygodni temu zamowilam wozek z waszego miasta.... ja niestety mieszkam w Irlandii i nadal nie dostarczono mi tej przesylki... sklep miesci sie na...
11-14 SUNBEAM ROAD
BRADFORD
MK 42 7 BY....
www.twoleftfeet.co.uk

caly czas do nich pisze i dzwonie a oni ciagle mnie zwlekaja i zmywaja glopimi odpowiedziami... nie wiem co mam robic bo zaplacilam im kase a za 5 tygodni mam termin porodu... a przeciez nie wsiade w samolot i nie polece...
prosze o pomoc!!!!!!
bardzo mocno!!!!
jestem zalamana tym wszystkim!!!!!
cos strasznego!!!!!!!!!!:-:)-:)-(

Ja dzisja rano dzownilam do ZAcka z Toyrena i pytaąłm o prace, bo keidys dla nich w restauracji pracowłam.Powiedzial z enie ma nic ale czy wrazie czego byłabym zainteresowanna sprzataniem w szkole?!Ja odp Jasne....poiwedzial ze zadzowni wieczorem.Po przeczytaniu tej wiad ze praca na spzratnie tutaj an forum zadzownilam sie do niego rpzypomniec a On mówi z enic takiego nie ma i ze nie pamieta zeby mi cos mówił ale obiecuje ze jak cos bedzie w tej mojeej byłej retsuracji toz adzwoni.Wiec nie wiem o co chodzi?!czy o rpca dla wybranych:zawstydzona/y::angry::no:

A odnosnie ...4 staff to ta agencja jest popaprana ja tam vały cas chodzilam i wecznie mieli problem ze moej referencje im gineły:/....a 3 razy donosiłam, tak wiec oni sa poryci.
Laski jak dodac fotki na forum chche pokazac fotelik samochodowy, spacerówke i kanape jaka mam na sprzedaz?!....

Aniteczka- jak tam odebrałas mala na czas, nie plakała?!
A pazurki całe ?:-D:tak:;-).My szybciej wrpcilismy niz CIe odwieźlismy;-)

A my dziisja chchelismy amlego do lekrza zarejestrowac okazalo sie ze do 10 tylko mozna, a on bidulek coraz gorzej sie meczy cały dzien przespał goraczka itp....kurcze nie ozumiem ze rpzyjmuja tylko 1 dziennie:/:no:

Paula to chyba jednak nie z naszego miasta:no::no: Post code nie pasuje (u nas jest bd....) a link się nie otwiera:baffled:

Bożena jak piszesz posta to na dole masz opcję "zarządzaj załącznikami";-)

Jeśli chodzi o prawko to ja słyszałam, że trzeba (Szwagier nawet mandat za to dostał:baffled:) I na bank nie można wypożyczyc samochodu (np vana jak potrzebowalismy na przeprowadzkę)
Według mnie warto wymienic:tak:

reklama
Do góry