reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Ale cisza wieczorkien na forum.dzis mialam troche trudnosci z polozeniem nikolki spac.cos znowu niespokojna:-( troche ja polulalam i sie udalo.:-)

kasia8118, mojadzidzia-z pierwszego scanu zdjecie dostalam za free i sie o nie nie upominalam,za to drugiego nie mam.bylam tak podescyteana i zestresowana drugim scanem,ze nie powiedzialam na poczatku babce ze chce zdjecie.dopier mi sie na koncu przypomnialo,a jeszczed mialam stresa,bo nie mogli znalezc nikoli zoladka:-( ale po koncultacji-znalaz sie:-) pierwszy scan mialam na BD9 maternity hospital, a drugi w ST Lucas hospital

reklama
Tak chyba jest często, że pierwszy scan jest w B.R.I a ten kolejny w St.Lucas bo ja miałam tak samo przy obu ciążąch:tak::tak:
O zdjęcie lepiej poprosic od razu bo nie wiadomo na jaką małpę się trafi:baffled:

Ja jutro na glukozę idę:baffled: rany jak jak ja wytrzymam bez śniadania:-( ostatnio to ja budzę się mega głodna a co dopiero zaczekac do końca badań:sorry2:

Hej kobitki:-):-):-)
aleeeeeeee mam fraaancuzyyy!!!!:tak::tak::tak::tak:
boskie!
bożenka jeszcze raz dziękuję..pełen profenozjalizm po prostu!!!:cool2:
ja tak od tematu odbiegnę ale naprawdę polecam bożenkę,bo mi tak w salonie nie zrobili jak ona:-):-):-):-):-):-)
proszę foteczki:cool2::cool2::cool2:
paz.jpg
paz1.jpg

sylwia- MA SA KRA!:-D:-D:-D:-D:-D
sorki za zapłon ale muszę się przyzwyczaić..heheheh:-D:-D
kasia8118-łuuuuu naprawdę się starała!:-) jak robiłam w Polsce to żel nawet miałam nie dopiłowany po bokach a tuuuuu...Super!:-)
kurde tylko 2 dni jeszcze i się przyzwyczaję:baffled:;-)

reklama
kasia8118 odnosnie zdjecia to ja nawet nie wiedzialam ze moge dostac ale kobitka sama mi wreczyla :tak:
sylwia.m koniecznie musisz mi opisac jak wyglada to badanie,ja mam 7kwietnia i tez sie boje jak ja to wytrzymam tak dlugo bez jedzenia :baffled:
chyba znalazlam mieszkanie,od prywatnego landlorda :-) 3mega duze sypialnie i jedna troszke mniejsza,b.duza kuchnia i za 480miesiecznie :-):-) jutro rano jestem jeszcze umowiona na jedno mieszkanko z agencji ale juz sie napalilismy na to dzisiejsze :-p

Do góry