reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

AGNIESZKAUK-zdradz nam co to sa te czarne pierozki:baffled::baffled:bo ja nie mam pojecia:no:i jak robisz te jajka zapiekane??
ROKSANA-sie pewnie usmialas z tej twojej Matyldy ,a zobaczysz jak zacznie gadac to wtedy sie usmiejesz:-D
BOZENA M-no to jednak sie jutro poznamy:-D:-D:-Dfajnie:-)

reklama
14 5 °C
s1.gif
1000 hPa
s1.gif

Śnieg:0.0 mmDeszcz:1.0 mmWiatr:
rw0.gif
22 km/h
wiec bardzo podobnie , kurcze i ja chyba musze zrezygnowac:-(a tak mi szkoda

aniteczka1981-tak wik itroszke przychorowala mialysmy ospe i nawt nie woedziamlysmy jaja jak nie wiem bo kasi wyszlo ze miala a w ciazy tak jej w krwi wyszlo wiec my chyba tez a tteraz mielismy grype zołądkowa i wiki tylko biegunnke miala teraz jeszcze sie przeziebila :-(

roksanna1- no niestety kochana nigdzie nie ide wiki chora a dzis eszcze tak strasznie wieje do mnie wczoraj dzwonil gosciu z tego zlobka ale mu powiedzialam ze wik chora i niestety ale nie przyjde pozyczyl wiki szybkiego powrotu do zdrowia i aprosil jak wyzdroweje a ty idziesz????????????

Katin może jeszcze coś się zmieni, ja mam inna prognozę pogody, gorszą, dlatego nic nie wiadomo. Szkoda by było.
Tynia i wiki idę, idę. wczoraj to był przypadek że nie poszłam, bo mi Mati kazała się położyć spać o 12, jak nigdy.

A w ogóle bardzo mi się dziewczyny mylicie. Myślę Katin piszę Tynia i odwrotnie. :))

czesc dziewczynki..
wlasnie wrocilam ze szkoly:eek: takkk mnie wywialo ze mam uszy czerwone...malo mnie nie przewrocilo:crazy:dobrze że postawna jestem to mam przyczepnosć do podloża:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
katin-no to jak jutro bedzie tak jak dzisiaj to ja małego nie biore...najwyżeej sama podjade..

wczoraj byłam Alicje ze szkoły odebrać i deszcz nas złapał:angry::angry::angry:dobrze,że folie miałam na wózek,Niko się zszokowal trochę jak zalożyłam...a że moją parasolke szlag trafił ostatnio jak były wiatry to zmokłam jak kura:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tynia i wiki-biedna mała...wszystko naraz:baffled:
agnieszkaUK-no to niezle Was załatwili..ponoć takie przekręty robia pracownicy banku,że wystepuja w Waszym imieniu o np karte kredytową,bo mają prowizję a pozniej skoring lezy na łopatkach i kwiczy:nerd:
nam taki znajomy odradzał pana z Polski,który pracuje w naszym banku(Lloyds):sorry:
bozena to juz sie nie wykrecisz:-)
ampar-jak szpony?:laugh2::laugh2::laugh2:jak Ci poszło pisanie wczoraj?:-D:-D

dziewczyny co do kupna koszyczkow to popatrzcie w kwiaciarniach,ja niedaleko mnie widzialam koszyczki po ł1 i byly naprawde ladne.co do moich przepisow doris78 opowiem jutro:-)

Katin - ja teraz to jeszcze do 22 kwietnia mam matule tutaj, a pozniej rpzyleci na miesiac tesciowa to dlatego jeszcze korzystam ze zcasami mge isc do pracy.A pozniej juz bede siedziala z małym w domu chyba ze przyjma GO na 6 godz do rpzedszkola to mzoe cos znajde na pol etatu, a jak nie to coraz wiecej amm chetnych na pazurki to czasami bede to robila.:)
A dzoeniliscie tam?

Roksanna1- to co zatrudnia to TOpTemps ni wiem jaks ei dokładnie pisze.I z tego co teraz pyatalm meza bo dzownil na przerwie to nie oni w KILGATE.Ale mozesz sprawdzic jak tam gdzies bedziesz.

A co do spotkania to pogoda ok tylko zeby wiatr tak strasznie nie wiał:/.........:no:

reklama
aniteczka ty postawna?? hmmmmm?? a co ja mam powiedziec:-D taka mala loszka:-D:-D:-D:-D:-D a z tym deszczem to ci wierze,ja tylko na ogrod po praie wyszlam i zmoklam strasznie:-):-)
ampar-pochwal sie pazurkami:-)
no jakies slonko sie przebija,tylko ten wiatr:confused2:

Do góry