reklama

Mamy z Bradford

Tynia i wiki Idziesz jutro do żłobka? Ja dziś nie byłam, Mati co prawda wstała 13.20 ale już mi się nie chciało. I chyba dzwonili do mnie, całe szczęście nie słyszałam, bo musiałabym sie produkować po angielsku.:-D:-D:szok:
Natalka90 dobrze że masz kogoś do pomocy. Poza tym wsparcie jest.
Doris mój całe szczęście się długo nie gniewa. Ciche godziny to moja specjalność.:-D

reklama
Doris przyznam sie szczerze ze jak nudziłyscie to robiłam mijaka:-D oczywiscie zartuje.całego jeszcze nie zaliczyłam:no:ale jak pogoda bedzie licha to kto wie;-)

Katin już załapałam:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczynki ja na razie uciekam uśpić dziecko. Nie wiem ile mi zejdzie.

Nie wiecie gdzie można kupić koszyczki na święconkę oprócz patsona? A jeśli któraś kupowała w patsonie to ile one kosztowały????

Ostatnia edycja:
ROKSANA-ja kiedys widzilam w jakims secand handzie:tak:a kupilas juz farbki do jajek???bo ja kupilam w tym polskim sklepie na hali w centrum:tak:pisze bo kiedys pislas cos na ten temat:-)

WItam
Ja juz zrobilam pazurki AMpar.
A co do rpacy tow alsnie sie postrzeczalam z mezem;/.BO ja nie po to sie zowlnilamz tamtad w zeslzym roku zeby tam wracac:/.I nie chche tam isc.Kurzce isc do rpacy z przymusu i robic cos i kims co sie nie chche i nie lubi?!:-(:-(:-(:-(Nie wiem co amma robic.A pozatym co poiwem im za 2 tyg ze lec edo PL. I co wtedy o moim mezu pomysla ze po co mnie wzieli jak ja do PL lece po 2 tyg.

nineve - znam jedna osobe, ktora tam rodzila i jest zadowolona, ale prawda jest taka, ze kazdy ma inne oczekiwania, wiec najwazniejsze jest Twoje podejscie

natalka - super, ze masz mame, no i masz nas :-)

BozenaM - co sie martwisz, dwa tygodnie przezyjesz, kaska jakas wpadnie na wyjazd do PL, a moze juz wiecej nie zadzwonia skoro sie znow zwolnisz :tak:

U nas po naradzie przed swiatecznej. Co nieco ustalilysmy z tesciowa co gotujemy. Jutro z rana mega zakupy, co by w piatek tylko jakies drobnostki dokupic.

reklama
KasiaJ- niom niby tylko 2 tyg, a moze azzz to jest temat TABU.....A druga sprawa jak to bd wygladąło jak ja za 2 tyg powiem z emusze do PL leciec i chche 10 dni urlopu.To dopiero bd na Pała patzrec jak na nie pwoiem kogo:/........nie wiem przespie sie do 4.30 i zadecyduje!.

Roksanna - a tam jest rpaca na zmany jeden tydzien od 6-2, nastepny, od 2-22 i tylko nocka cały zcas robi na nocki.
A nr ząłatie wam to podam.bo ja nie mam ja psozlam bo akurta jak amz maial przerwe rpzyslza sie ich abba z agencji pytac czy ktos szuka i tak si tam znalazlam,.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry