reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Roksanna wracajac do facetow:baffled:to moj jest w szoku,bo ja nigdy nie przesiadywałam przy komp. :no:jak trafiłam na to forum ,zaczeło sie :tak:jestem tu bardzo czesto,chcac Was poznac jak najlepiej,przeczytałam prawie wszystko od poczatku :szok:,kilka razy słyszłam cos za uszami:tak:ale chyba sie przyzwycził,juz jest ok:-D

czesc dziewczyny ja sie witam dopiero teraz moja wiki troszke prychorowala:-:)-(ale szybko jej to minie bo daje jej syropki wlani oglada bajke a ja skonczylam robic obiadek bo moj P zaraz bedzie pozdrawiam was goraco:-):-):-)

Witam ponownie mamusie;-)

Dobrze, ze juz tylko 3 tyg. mi zostaly bo ledwo sie czlowiek rusza i za kierownice ciezko wsiasc :p Z tego co mi powiedzieli na 2 ostatnich USG to ma byc chlopiec ale ja chyba uwierze dopiero jak sie urodzi... Rodzic bede w Steeton w Airedale Hospital. Tak apropos moze ktoras wie cos na temat porodowki tam? Dodam, ze to moje pierwsze malenstwo i troche sie boje, no ale jak to moja siostra powiedziala - nie mozna sie juz rozmyslic nawet jak bedzie bolalo ;-) Co do imion, to mamy 4 wybrane: Maksymilian, Dawid, Oliwer i Beniamin. Dopiero jak maly przyjdzie na swiat zdecyduje, ktore najbardziej do niego pasuje... Wkurza mnie tylko rodzinka, ktora uwaza ze imiona powinny byc bardziej tradycyjne, np. wziete z Ewangelii. Moj nawet poklocil sie o to ze swoja matka:p No ale dziecko jest nasze i to my zdecydujemy.

hej z wieczora kobitki:-):-):-)
agnieszkaUK-ale miałaś przejścia..współczuję tych nerwów:-(rzeczywiście jakby tyle kasy trzeba by było wydać:szok::szok::szok::szok::szok:!
bozena-no tak-to się znowu wywinęłaś..zgadzam się z roksana:tak::tak::sorry:
natalka90- ja też mam tu mamę,bez niej to bym sobie tak nie bimbała...a teraz jest mi straszną pomocą jak mały juz się przemieszcza:-):-D:-D
katin-mój to mi nie marudzi jak siedze na necie,bo on w tym czasie na konsoli gra(maniak:eek::eek::eek:) i ma mnie z glowy,bo mu nie marudzę..:-D:-D:-D
tynia i wiki- przeziebiona mala?:baffled:
nineve-oj tak ostatnie tygodnie są najcięższe...ale i też czlowiek się cieszy jak nie wiem na dzidzię,ze ją przytuli niedługo prawda?:-):-):-)
a co do imion to my na synka mieliśmy poważny dylemat,bo nie chcielismy żeby było takie oklepane jakieś ani jakieś mało znane i dziwne..maż się uparł na Wiktora:baffled::baffled::baffled:(zwycięzca heheheh) ale spodobało nam się tez Nikodem..:tak:
trzeba było jakiś kompromis zawrzec no i mamy Nikodema Wiktora:-D:-D:-D
a rodzinka i tak się przyzwyczaiła,bo na poczatku było w kółko Dyzma i Dyzma:baffled::baffled::-D:-D:-D

Nineve ja wiem coś na temat kłótni rożnych o imię WŁASNEGO dziecka :-D:-D:-D
Ale raczej to były mało rozgarnięte koleżanki. Z rodziny wszyscy zaakceptowali mój wybór. Najważniejszy z resztą był ojciec dziecka :-D:-D:-D.

On mnie ostatnio zaskoczył, jak się zapytałam czy drugą wolałby dziewczynkę czy chłopca, a on mi na to że dziewczynkę. To chyba muszę się pospieszyć póki jest passa.:-D:-D:-D

DZIEWCZYNY ŻEBY BYŁA JASNOŚĆ. SPOTYKAMY SIĘ W CZWARTEK 9 KWIETNIA PRZED WEJŚCIEM NA INTERCHANGE W BRADFORD O GODZINIE 10.40

AgnieszkaUK Fajnego masz sąsiada. Możesz go poprosić o pomoc w malowaniu np mieszkania :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
AGNIESZKAUK-a byliscie u tego sasiada???Cos Twoj maz mu powiedzial?/Jejku ale sie pewnie zdenerwowaliscie???ale na szczescie sie udalo:-)Ja sobie nawet nie moge wyobarzic jakby moj J zareagowal:szok:nowy samochod,a on taki samochodziasz:-D
BOZENA M-kurcze szkoda ze Cie nie bedzie,ale fajnie ze masz prace,tylko szkoda ze tam gdzie nie chcialas:-D:-Dno ale wazne ze pieniadze beda:tak:
ANITECZKA-gratulacje dla Nikosia:-):-)oj to teraz bedzie rozrabial:-D
KATIN-wow wszystkie strony:szok::szok:no to faktycznie cie wciagnelo:-D:-D
Natalka90-oj to super ze masz tutaj mame:-)no i od teraz nas,jak to Roksanan powiedziala:-)
NINEVE-ja nic nie wiem na temat tego szpiatala, ja rodzilam w bradford.
A imiona fajne w szczegolnosci Dawid:-D:tak:
ROKSANA-oj Ci faceci:wściekła/y:u nas tez jest napieta atmosfera :-D
No i mowisz ze bierzesz sie za dziewczynke:-D

Oj faktycznie niedlugo zrobi sie przewaga dziewczat na forum:-D

Do góry