reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam sie w poludnie

Sylwia - a moj Maciek tez wstaje wczesnie, ale nas nie budzi :tak: Czeka w lozeczku i sie bawi, az otworze oczy. Wtedy szybko podnosi raczki do gory, zeby go wyjac z lozeczka. Podoba mi sie to.....

Katin - lobuz to lekko powiedziane, ja to bym takiemu chyba urwala, co by juz wiecej ojcem nie zostal :wściekła/y:

Natalka - wlasnie kochana, jak Ty sobie tu radzisz? masz rodzine, przyjaciol?

Aniteczka - gratulacje dla Niko, teraz Ci sie zacznie :-)

U mnie dzieciaczki na spacerek z dziadkami poszly, a ja sie teraz zabieram za gotowanie obiadku. A! I piekna wiosne mamy, nieuwazacie. Moze w tymroku jakas sensowna pogoda bedzie, bo w ubieglym to tragedia byla!

Monika 1213- to przynajmniej masz pomocnika:)

Dziewczyny NICI Z MOJEGO SPOTKANIA Z WAMI!!!!!!!!
JUro wracm do pracy ale, zapieralam sie nogami i rekami zeby tam nie wrocic a tu masz........akurat potrzebuja i zadzwonili, ale najpierw poinformowali mojego meza, ktory za mnie zadecydowal:-(Jak to kiedys nazwalam z ulcia obóz pracy = RobertMcBride.

Tak wiec jak ktos szuka rpacy to ta kobieta z agencji mwoial zeby dzwonic.Agencja to TopTemp, chyba:/.Ja zaczynam jutro od6-14

Aniteczka1981 Natalka jest spokojan,ale tez lubi pogadac:tak:wiec dobrze ze twoja jest szalona , :rofl2: rozrusz moja.:tak:Jezeli bede jechała to napewno ja zabieram,
Cały czas martwie sie pogoda zeby nam fikusa nie sprawiła.:no:

BożenaM a nie wiesz czy na popołudnia też szukają? Bo ja bym poszła do pracy ale po południu. Daj jakieś bliższe namiary na tą agencję.
Znowu się wywinęłaś ze spotkania :-D:-D:-D

bozena mstrasznie sie ciesze,ze przynajmniej tobie sie udalo.u nas dalej cisza.szkoda ze w czwartek sie nie zobaczymy.

w niedziele doznalam ataku serca,remi przyjechal po mnie pod prace,ja patrze na nasze auto a ono wygladalo masakrystycznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale bylam zla,az mnie glowa rozbolala.co sie okazalo,dziecko naszego sasiada slowaka pomalowalo sprajem maske i bok od strony kierowcy srebrnym spray'em:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: myslama ze moj remi wybuchnie.nowe auto a tu taki ubytek.zad\zwonil oczywiscie na policje i musial czekac do pon az przyjada i zobacza.pojechal wiec do serwisu ''W'' i co powiedzieli: ponad 2 tys zloty za robocizne,ale poradzili aby sprobowac jechac na myjnie i umyc to-udalo sie:-):-):-) nasze autowrocilo to poprzedniego stanu. a policja powiedzila ze nic nie moga zrobic bo dziec ko mialo 3 lata(a od 10 lat moga zaaresztowac nieletniego), no i jak nasz sasiad by powiedzila ze go nie stac za zaplacenie 3 tys w serwisie to zostaje nam tylko sad:no::no:
dobrze ze udalo sie to zmuc

jak mnie deszcz dzis zaskoczyl:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: wrocilismy z leeds i zaczelam karmic nikolke a tu desz:szok::szok::szok::szok: a ja pranie mialam powieszone w gorodzie.tak strasznie lalo ze jak wocilam do domu to bylam strasznie przemoczona.:eek: tylko weszlam do domu a deszcz przestal padac:-D:-D to trzeba miec szczescie,nie:-D

Załączniki

• vw 003.jpg
    vw 003.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 34
  • vw 002.jpg
    vw 002.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Kasia.j Katin mam tutaj mame i ona mi pomaga na szczescie nie wiem co bym bez niej teraz zrobila ....
ja dzis w pracy bylam bo przez agencje pracuje i oni dzwonia czasem ze mam przyjsc bylam od 6 do 2 i strasznie bola mnie nogi :(
to jak jest w koncu o 10 ; 40 w czwartek na interchange ?
BozenaM szkoda ze Ciebie nie bedzie ale moze innym razem dasz rade :)) a masz numer do tej agencji ? bo moja mama szuka pracy

Do góry