Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czeka w lozeczku i sie bawi, az otworze oczy. Wtedy szybko podnosi raczki do gory, zeby go wyjac z lozeczka. Podoba mi sie to..... 

ale bylam zla,az mnie glowa rozbolala.co sie okazalo,dziecko naszego sasiada slowaka pomalowalo sprajem maske i bok od strony kierowcy srebrnym spray'em

myslama ze moj remi wybuchnie.nowe auto a tu taki ubytek.zad\zwonil oczywiscie na policje i musial czekac do pon az przyjada i zobacza.pojechal wiec do serwisu ''W'' i co powiedzieli: ponad 2 tys zloty za robocizne,ale poradzili aby sprobowac jechac na myjnie i umyc to-udalo sie:-):-):-) nasze autowrocilo to poprzedniego stanu. a policja powiedzila ze nic nie moga zrobic bo dziec ko mialo 3 lata(a od 10 lat moga zaaresztowac nieletniego), no i jak nasz sasiad by powiedzila ze go nie stac za zaplacenie 3 tys w serwisie to zostaje nam tylko sad

wrocilismy z leeds i zaczelam karmic nikolke a tu desz

a ja pranie mialam powieszone w gorodzie.tak strasznie lalo ze jak wocilam do domu to bylam strasznie przemoczona.
tylko weszlam do domu a deszcz przestal padac
to trzeba miec szczescie,nie