reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Tynia i Wiki taki miał sen moj synus:tak:ze ratował swojego przyjaciela .Jakub topił sie w jakims stawie ,a on wskoczył i nawet umiał pływac:szok:
Daris ja juz w morisonie ryby nie kupie:-D:-D:-Dcholernie droga:szok::-D jak ja lubie knedle:-pale mama daleko:-(

Tynia i Wiki ja tez odbieram mężowi paczki i bez problemu:tak:Wystarczy ze bedziesz miala tylko ta kartke :tak:
Doris az Ci zazdroszcze:-pJa niestety na diecie ,tylko ciekawa jestem jak długo:-D:-D:-Djak bym miała tu mame to napewno .......:-D:-D:-D
Kurcze znowu leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale nic czekam az mała wstanie i jedziemy na kulki :-):-):-)do usłyszenia i życzymy miłego dnia

Tynia - ja tez odbieram, czasem jak jest paczka do odbioru za potwierdzeniem, to prosza o dokument, Twoj, ja pokazuje zawsze prawko, tam tez jest nasz adres

Doris - nie kupilam, bo byl taki sam model tylko z rozmiarow na mnie, tyle, ze w innym kolorze :baffled: a poniewaz poprzedni kupilam w zeszlym roku i mialam go na sobie kilka razy, to spoko jeszcze wykorzystam go teraz

U mnie leje, a tu do szkoly trzeba isc... :baffled:

witam serdecznie i jeszcze raz dziekuje za cieplutkie przyjecie.

super ze znalazlo sie kilka mam ktore znajda chwilke podczas weekendów. mi ostatnio chodzi po glowie jakis piknik- warunkiem koniecznym musi byc sloneczna pogoda oczywiscie! i jakies w miare dogodne miejsce dla wszystkich. znam kilka takich np. Yeadon Tarn (jedno z nich)

Yeadon, West Yorkshire - Wikipedia, the free encyclopedia

jest tam male jeziorko, takze z maluszkami trzeba uwazac- jest rowniez zaraz obok plac zabaw. Nie wiem czy by wiekszosci odpowiadalo- ja za bardzo nie znam Bradford i okolic takze zdaje sie na Was.

oczywiscie jak najbardzie reflektuje na spotkania rodzinne. musze jednak nadmienic ze moj maz to spolszczony Anglik z Yorkshire i z polskim to sie oswaja juz calkiem dlugo, ale ciagle rozmawia jak Kali ;-)

Kasia8118 jesli chodzi o Twoje sny- to kiedys tam wyczytalam ze trupki to dobry znak, symbolizuja nowy etap w zyciu.

Sylwia.m- Kirusia to zdrobnienie od Kira- tak miala na imie corka Galczynskiego, pisarka i reporterka. pomysl mojego meza. w sumie to wolam na nia Mania- na drugie ma Marysia.

Ampar3- serdecznie gratuluje pracy. tak moj maz szuka konkretnej pracy. ostatnio byl self-employed i instalowal bezprzewodowe systemy alarmowe, ale recesja przyszla i nic sie nie sprzedaje (no prawie). mam nadzieje ze wkrotce sie to zmieni. poza tym zycze udanych wakacji!

Kochane takie glupie pytanie- co to sa kulki? i gdzie wy jezdzicie z maluchami na te kulki?:zawstydzona/y:

A co tu taka cisza:szok:gdzie sie wszystkie pochowały
Ja włanie wróciłam z mała do domku ,by ło super dzieki kasiu :happy2::happy2::happy2:mała padnieta i poszła spac,a ja kawusia i mały relaksik przy kompie:happy2::happy2::happy2:
Ania 0879 Kulki to takie miejsce dla dzieci gdzie maluchy mogą sie wybiegać:-pjest tam pełno zabawek ,samochodzików no i basen z kulkami.A dla mamuni kawka,ciasteczko.zresztą zobacz sobie na linka ktorego kasia 8118 przesłała:tak:z tego co wiem to jest tu troche takich miejsc:tak::tak::tak:musisz tylko dziewczyn popytac:-pja jak do tej pory to byłam tylko na trzech.Często chodze do Saltaire tak sie chyba pisze,no i koło Bingley no i dzisiaj na BD2

Ostatnia edycja:
kobietki ja bylam na tej poczcie i bez problemu dali mi paczke mam nadzieje ze nie bede musiala juz nigdy chodzic bo mam troche daleko z bd7 na bd5 :-:)-(ku mojemu zdziweiniu wiki zostala z kasia i poszlam sama byla grzeczna i nie plakala moze dlatego ze maly dzidzius jest w domku i ona siedzi przy nim prawie caly czas oststnio nie chceiala isc spac i powiedziala ze spi dzisiaj z dzidziusiem ale sie usmialam z niej ale oczywiscie przyszla do mamusi bo be zemnie to nigdzie nie chce isc :tak::tak:

Hej ja właśnie wróciłam ze spacerku z małym i jak to często w drodze powrotnej padł:tak:.To mam trochę czasu na BB,ale chyba czas mi nie potrzebny bo tu cisza straszna:-(.justysiak ciesze się że Ci się podobało następnym razem chętnie wpadnę na kulki jak ty tez będziesz z małą dzisiaj to nawet nie proponowałam bo mały cały czas zasmarkany i kaszlący :-(.halinka666 a Ty czemu się nie odzywasz?Na kiedy masz termin porodu?

hej kasia8118 napewno dam Ci znac jak nastepnym razem bede jechać:tak:Małą tez mialm zasmarkana ale trzy dni i jest ok;-)Mi to jak mi sie podobało ,ale mała jak zachwycona,teraz spi juz druga godzine:szok:a mi zaczyna sie nudzić.

reklama
justysiak a jak się mieszka w nowym miejscu?Masz tam już jakiś znajomych,może Polaków?Mnie zaczyna korcic żeby zacząc starac się o większe mieszkanie :tak:.Tylko jakoś zabrac się za to nie możemy:baffled:.

Do góry