reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

No to ja tez troche posmece:-D:-D:-D:-DJa za to juz mam dosyc Dawidka dzisiaj,juz by mogl isc spac,bo niesie go wszedzie,jak nie stol-to kanapa,jak nie na kanapa to krzeslo...i tak w kolko:wściekła/y::wściekła/y:
A o pogodzie to juz nie wspomne....dzisiaj dwa razy juz wychodzilam na spacer:wściekła/y::wściekła/y:
NATALKA-wiesz co ja tez mialam takie uplawy pod koniec ciazy,musialam w sumie codziennie nosic.
No ale jak bedzie sie cos dzialo u Ciebie,to napewno zareaguja jak wzieli wymaz do badania:-)
I co przylecial Twoj Byly???

SYLWIA-no to ,na to wychodz\i ze tylko ja jutro Cie zaszczyce swym towarzystwem:-)cieszysz sie???

reklama
mojadzidzia ja tez najchętniej bym nie stawała z łóżka:tak: ale niestety z Krystianem nie ma że boli trzeba wstac i już :tak:.Tak długo będzie stał koło łóżka i skomlał aż wstanę:-(.Najbardziej jestem zła jak obok mnie leży Radek a Krystian nawet nie wspomni żeby tata raczył wstac :baffled:.Tylko mama i nic więcej:-(.

KASIA8118-no widzisz jak sobie Radek synka wychowal:-D:-D:-D:-Dale nie martw sie u mnie tak samo bylo z Kuba,Dawid juz jest bardziej za Januszem,wiec z drugim dzieckiem u Ciebie moze bedzie tak samo,wtedy sie wyspisz:-):-D;-)

dzieki dziewczynki troche sie uspokoilam ;-) a wiecie czy takie uplawy moga malej zaszkodzic ??
doris nie nie przyjechal bo pracy tutaj nie ma przyjedzie chyba dopiero w sierpniu :baffled:
mojadzidzia mi sie tez takie wozki podobaja wlasnie w takim stylu jak Quinny Buzz Travel System bo on tez ma takie cos ze mozesz go zrobic na normalny gleboki wozek :tak: na ebay'u powinnas cos znalesc Sylwia chyba tez na ebay'u teraz kupowala i jest zadowolona :tak:

HEJ
Widze ze wszystkie podobnie spedzamy dzien:tak:
Odwiedziła mnie kolezanka z dzieciaczkami wiec czas troszke szybciej zleciał, wszyscy spalismy dzis az do 10:happy2:wiec wieczor zapowiada sie długi i nudny
Sylwia powiadasz tost i soczek:baffled:kurcze auta nie mam :no:wpadła bym na sniadanko:-D:-D:-D
Natalko mysle ze lek.na pewno nie pozwola na to zeby stała Ci sie krzywda:tak:
Jak karmiłam Huberta piersia brałam antybiotyk bo juz był taki dla kobiet karmiacych i nawet brałam tabletki antykoncepcyjne,bo tez juz takie były ,a było to prawie 5 lat temu:tak:
Roksanna ach te choroby:-(wypłata rozwalona?:-D
Mojadzidzi moze wpadniesz w tygodniu na herbatke , mam juz ta dobra;-)
jezeli nie znajdziesz czasu to moze mogła bym ja podejsc do Ciebie po ksiazke, zapowiadaja sie wieczory długie i nudne:-(

katin obiecuje ze jakos sie dogadamy,szczegolnie ze masz dobra herbatke :-D:-D:-D a czego nudne wieczory? dawid ma wiecej pracy? :dry:
natalka90 te wozki sa rewelacyjne bo do ramy mozesz dostosowac gleboki wozek,spacerowke a nawet siedzenie samochodowe wszystko leciutkie i latwe do zlozenia tylko cena troche wysoka :baffled: nawet za uzywany trzeba dac ponad 200!!!
pamietaj ze musisz byc silna dla swojej dziewczynki i wszystko ci sie ulozy,tylko pewnie czasu trzeba :tak:
kasia8118 ja to sobie tak mysle ze bylabym szczesliwa jakby Nadia byla juz z nami bo przynajmniej mialabym mobilizator,pewnie szybko zmienie zdanie jak bede chodzila niewyspana :-D ale Radek to ma szczescie :-D:-D:-D:-D

Ufff, ja wreszcie wolne. Marcel poszedł spac:-) Marniutko się dzisiaj czuję:baffled: Brzuch mnie pobolewa i twrdnieje:-(

Mojadzidzia w sklepie zawsze zdążysz kupic a masz jeszcze kilka tygodni na upolowanie tańszego na ebay'u. Powodzenia;-)

Katin a miałabyś ochotę na te kulki jutro??? Mogłabym pom Ciebie podjechac:tak:

Natalka skoro w szpitalu powiedzieli że jest ok to na pewno nic dzidzi nie grozi:-)

Sylwia naprawde:-Djasne :tak::tak: wysle Ci namiary,a Dorota juz u mnie była,i mowiła ze bardz łatwo trafic:happy2:
Mojadzidzia no to fajnie,Dawid pracuje normalnie ,ale on lubi wieczorami ogladac spor : boks i boks a mnie to nie ciekawi :no::no:wiec ja obok siedze ,ale z ksiazka:-D

reklama
ja znowu witam!
Moze do WAs solacze jutro na kulki w zaleznosci jak maly sie bd miewał, bo cos troszke smarka i kaszle, naszczesci bez goraczki.

Włąsnie dostalam sms ze od jutra nie mam pracy.Ze cała moja zmiana została zaowlniona:-:)-(.A mi zostało tylko 3 tyg max, pracy:/:-:)-(

Tak wiec mam juz humor jak pogoda dzisiaj:/.Ide na Tera albo nigdy.

To jutro bd jak cos na BD 4 o 9.30?!

Do góry