reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Roksanna - dzwoniłam, bo on nie mail odwagi do mnie zadzwonic i poiwedzial, "niesttey nie am chwilowo dla WAS pracy, ale jak tylko beda potzrebowac to zadzwonie".......a i "cala nasza agencja i częsc innej z rannej zmiany poszło out!
ALe jak widze, Ty pracujes zi sny sie nie spelniły....naszczescie.

Katin - jeszcze 3 tygodnie:]:tak:

Mojadzidiza- niom niestety sa lepsze i gorsze, ale jak moj P ma juz dosc to chyab cos nie tak:]:-D:-D

Na dodatek przysżło pismo z biura ktor rozpatrywąło podanie Marcela do recepcion i napisali ze zapozno dostali aplikacje i ze nc z tego. a w zesłżym tyg Pawłowi powiedzieli ze jest juz pismoi Marcel ma miejsce w przedszkolu. Jutro musze isc i to wyjasnic:/.I jak tutaj sie nie wkurzac.!!!!!!:angry::angry:

reklama
No a ja dzisiaj sie jednak wybralam z Dawidkiem na spacer,no i zlapala nas najgorsza ulewa:wściekła/y::wściekła/y:no ale poczekalam pod drzewem na J i nas uratowal:-D:-D
BOZENA m-No to troszke balagan maja w tych papierach,ja pamietam jak Kuba chodzil do nursey i ja zlozylam podaanie o reception,a potem tez dostalam pismo,ze nic nie zlozylam i jak sie decyduje na ta szkole to mam czas do konca tyg,.No i ja tez sie wkurzylam,bo przeciez wczesniej skaldalam,no ale za dwa dni kobietka juz mnie przepraszala bo sie podanie znlazlo:angry::angry:

Ale tutaj cisza wieczorkiem:szok:

Dzien dobry spiochy!

Widze, ze prawie ja zakonczyłam wczoraj i ja zaczynam dzisiaj:].
Doris- wiesz co włansie musimy to wyjasnic bo my staramy sie do Recepciona oni nam napisali z enie ma miejsca w Primary school.Wiec nie wiem czy recepcion podciagaja pod to czy sie pomylili z jego aplikacja!

Ja włansie juz malego nakarmilam tesciowa "obrzadzilam".....i zbieam sie zaraz za szykowanie i ruszam na podbój agencji.

A Wy kobietki jakie plany na dzisiaj?!

Witam:-). Dzisiaj mały biega od rana jak opętany i ja też jakoś dospac dzisiaj nie mogłam:baffled:.Wcześnie wstaliśmy to będziemy mieli długi dzień:baffled:.A nam wczoraj udało się pospacerowac po parku bez deszczu a już traciłam nadzieje:tak:.BożenaM planów brak ale to nic nowego:tak:.To co zawsze spacer,zakupy ,gotowanie,sprzątanie i BB:tak::-D.Powodzenia w szukaniu pracy;-).

Kasia8118- niom w sumie co tu planowac jak pogoda tak nas rozpieszcza, że mamy tyle mozliwosci:-D:-D:-D.Ja wyruszam tez z nadzieja na maisto<a dawno mnie tam nie było>, że cos fajnego wpadnie mi w łapki:];-):-D

A jak tam Twoje samopoczucie, brzusio rosnie?!;-)

BożenaM samopoczucie w zależności od pogody :tak:.Jak swieci słońce to czuje się super i mam dobry humor a jak pada deszcz to deprecha:wściekła/y:.Brzusio rośnie ale nie jest chyba jakiś szczególnie duży chociaz większy niz w pierwszej ciąży:tak:.Cały czas chodze jeszcze w swoich spodniach tylko te mniej elastyczne musiałam odstawic na półke wyzej bo są już nie do użytku bo nie mieszcze się w pasie a biodrówek raczej nie mam bo nie lubie a szkoda po pewnie mogła bym ponosic dłuzej:baffled:.No trudno pewnie jeszcze miesiąc i wskocze w jakieś ciążowe.Kupiłam już nawet jakieś na ebay tylko wszystkie są mi za krótkie więc musze je oddac do przeróbki tylko pytanie gdzie:baffled:.Moze któras wie gdzie i za ile można podłożyc spodnie?Bo ja nie mam zielonego pojęcia gdzie tu jest krawcowa:no:.Ogólnie jak chodziłam po sklepach ciążowych to wszystkie spodnie te które mi się podobały są mi za krótke :wściekła/y:.

Czesc dziewczynki
Ja dzis wieczorem ma gosci ze Skipton wiec musze przygotowac jakas dobra kolacyjke:tak:
Kasia8118 wydaje mi sie ze przy wejciu na hale koło morisona w centrum widziałam zakład krawiecki,
Bozena powodzenia w szukaniu,oczywiscie daj znac co i jak

czesc kobietki ja sie odzwyam dzisiaj bo wczoraj to nie milam czasu bo wszystko poznosilismy na dol szafe musielismy rozebrac bo by nie przeszla ale jak bedziemy szli na gore to chyba kuppi sie nowa:tak::tak::tak:jutro przychodza robic remont:-D:-D:-D:-Dciekawe o ktorej przyjda pewnie o siodmej a ja o tej godzinie sobie smacznie spie dzis moze wyjde na male zakupy i spacerek jak sie uda mielgo dzoinka dziewczynki odezwe sie poniej papapaapa:tak::tak:
a nie pochwalilam sie moja mama w polsce dostala prace a siedziala w domu bardzo dlugo bo to bedzie z 15 lat pracuje przy osobach starszych bo byla kiedys salowa z siostrami zakonnymi super bardzo sie ceiszy chociaz dobra wiadomosc dostalam lae sie rozpisalam :-D:-D

Tynia i Wiki no prosze po 15 latach powrod do pracy udany:tak:a z remontem to zebys teraz nie czekała tak jak ja:-Dwszystko wysiasłam i czekałam chyba ze 4 dni:-D:-Dbo tu w Angli wszystko musi mocy nabrac:baffled:zebys mnie widziała jak ja zła chodziłam:angry:ale juz mam to za soba

reklama
katin mam nadzieje ze nie bede tyle czekala wlasnie zakladaja rusztowanie wiec jutro praca pojdzie w ruch tymbardziej ze male dziecko w domu wiec sie beda spieszyc a lanrod dobrze wie ze jestesmy wkurzeni bo remont mial byc jak kasia byla w ciazy a nie teraz :tak::tak:

Do góry