N
natalka90
Gość
ja juz po wizycie u poloznej
wszystko jest dobrze :-) zadej infekcji nawet nie ma :-) troche mi zeszlo to siedzenie u niej bo potem przyszla taka inna babka i gadala i o karmieniu piersia
a o tych uplawach to polozna gadala ze to normalne i ze nie mam sie martwic ze teraz dzidzka jest juz duza i sie rozpucha i tam uciska na wszytko i dlatego te uplawy ,
Aniteczka1981 no zdrowiej zdrowiej zebys na ta przeprowadzke sily miala :-) fajnie ze wkoncu znalezliscie cos
roksanna1 no troche juz ciezko z tym brzuchem sie pracuje ale dostalam krzeselko i siedze caly czas w pracy tylko czasem tylek juz mnie boli
sylwia mojadzidzia wiecie co dostalam ta forme na health in pregnancy grant i nie wiem o co chodzi z tym pytaniem 14 o banku if your account is with a building society , enter the roll or reference number , if any .......
mojadzidzia nie mam pojecie dlaczego teraz kwas foliowy ale ja biore takie witaminy z polski i do konca ciazy mam je brac i tam tez jest kwas foliowy w nich , wiec moze na ta anemie tez jest potrzebny kwas jeszcze ;-)

Aniteczka1981 no zdrowiej zdrowiej zebys na ta przeprowadzke sily miala :-) fajnie ze wkoncu znalezliscie cos

roksanna1 no troche juz ciezko z tym brzuchem sie pracuje ale dostalam krzeselko i siedze caly czas w pracy tylko czasem tylek juz mnie boli

sylwia mojadzidzia wiecie co dostalam ta forme na health in pregnancy grant i nie wiem o co chodzi z tym pytaniem 14 o banku if your account is with a building society , enter the roll or reference number , if any .......