reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

ja juz po wizycie u poloznej :tak: wszystko jest dobrze :-) zadej infekcji nawet nie ma :-) troche mi zeszlo to siedzenie u niej bo potem przyszla taka inna babka i gadala i o karmieniu piersia :blink: a o tych uplawach to polozna gadala ze to normalne i ze nie mam sie martwic ze teraz dzidzka jest juz duza i sie rozpucha i tam uciska na wszytko i dlatego te uplawy ,

Aniteczka1981 no zdrowiej zdrowiej zebys na ta przeprowadzke sily miala :-) fajnie ze wkoncu znalezliscie cos :tak:

roksanna1 no troche juz ciezko z tym brzuchem sie pracuje ale dostalam krzeselko i siedze caly czas w pracy tylko czasem tylek juz mnie boli :-p

sylwia mojadzidzia wiecie co dostalam ta forme na health in pregnancy grant i nie wiem o co chodzi z tym pytaniem 14 o banku if your account is with a building society , enter the roll or reference number , if any ....... :baffled: mojadzidzia nie mam pojecie dlaczego teraz kwas foliowy ale ja biore takie witaminy z polski i do konca ciazy mam je brac i tam tez jest kwas foliowy w nich , wiec moze na ta anemie tez jest potrzebny kwas jeszcze ;-)

reklama
natalka90 mozesz pominac to pytanie,zapewne masz konto w loyds,hsbc albo barcley bank wie cone nie maja takich numerow,ja mam wizyte u mw niedlugo wiec tez sie wszystkiego dowiem o ile lekarz wczesniej mi nie wytlomaczy :tak: no dobra zbieram sie do katin na ploteczki :-D

Hej ale leje normalnie masakra:wściekła/y: Planowałam isc z małym na zakupy nawet sie ubraliśmy a tu deszcz:baffled:.Ale się mały wkurzył :-(.Obiecałam mu spacer a tu dupa:-(.Natalka to fajnie że wszystko ok.;-).mojadzidzia mi też pojawiły się problem z kibelkiem a wcale nie biore dodatkowo magnezu :no:.Ale z tego co wiem dużo kobiet w ciąży narzka na ten sam problem:cool2:.

kasia8118 a jak Twoj brzuszek ? widac juz cos chyba co ? bo teraz zauwazylam ze juz jestes w 15 tc :tak: to niedlugo chyba dzidzie poczujesz co ?

natalka brzuszek już trochę widac ale wszystko zależy od ubioru :tak:.Jak chce go ukryc to jeszcze nie jest problem da rade;-):tak:.No właśnie lada chwile poczuje ruchy dzidzi już nie mogę się doczekac:tak:.Niby w drugiej ciąży kobieta wyczuwa je wczesniej niż w pierwszej :baffled:.Sylwia.m czy to prawda?

Hej dziewczynki
Dawno mnie nie bylo:-(ale dopadł mnie leniwiec-kanapowiec pospolity:szok:z zelaskiem sie przepraszam juz od trzech dni i do tego czuje sie fatalnie.Chodze całymi dniami jak spiaca królewna.Robie jedynie tylko to co musze czyli gotowanie i zapewnianie malej rozrywki;-)Jeszce jeden dzien deszczu a sie wykoncze:angry:siedze w domu i tak mysle ile jeszcze.....No i kurcze znowu leje:angry::angry::angry::angry:

Kasia8118 ja zapomnialam Ci powiedziec ze moja tez leje dalej po katach. Wtedy jej sie zdarzylo raz zawolac siku, no i dzis, a tak dalej sika w majtki. Moze kup te treningowe sobie :baffled::tak:. Ja juz tez myslalam. A wogole to juz moje dziecko nei pozwala sobie piekluchy zalozyc. Kupilam jej majtki z absi daisy i budzi sie rano i od razu kaze sobie zakladac. Tobie wytrwalosci zycze, bo trening nie jest latwy.;-)

Hejo:-) Ja niedawno wróciłam od rodziców. Marcel zasypia w łóżeczku:tak: Narazie jeszcze coś tam miauczy ale zaraz pewnie zaśnie;-)

Natalka wizyta po 2 tygodniach była ze względu na etap ciąży:tak: Następną też mam za 2 tygodnie (ale u GP bo mw ma pełno:wściekła/y:) i potem znów po kolejnych dwóch:tak: A potem to już na porodówkę:-D
Olivia nadal jest ciut malutka ale rośnie systematycznie a to najważniejsze:tak: Obróciła się główką w dół ale położna powiedziała że jeszcze może tak ze sto razy. No i nagadała się, że jak skórcze to do szpitala i takie tam:-)

Kasia8118 coś na pewno w tym jest, że czuje się wcześniej:tak: Ja Marcela poczułam w 20tc a teraz już w 16:tak: więc chwila moment i Ty też poczujesz:-)

Tynia piszesz że wstawiają wam okna po obu stronach bo wcześniej mieliście tylko po jednej:baffled: Ranyy jak wy przetrwaliście zimę bez okien z jednej strony:-D;-)

Roksanna to aż taka harówka, że w tak krótkim czasie 4,5 kilo zrzuciłaś:szok::baffled:
To jak Tyś się uchowała że nie wiesz jak sapie stara krowa:-D;-)

sylwia.m no to najwaznejsze ze Oliwka rosnie :tak: a ja mam z 5 tyg kolejna wizyte to moze pozniej bede miala szybciej :-) a mi nic nie sprawdzala jak jest ulozona :-( tylko pomacala brzuch i powiedziala ze wszystko dobrze i ze rozmiar dobry

reklama
natalka90 nic ci nie powiedziala,bo na razie jeszcze nie ma sensu,dzidzia jest malutka i ma mnostwo miejsca zeby sie swobodnie poruszac wiec bardzo czesto zmienia pozycje,czytalam ze dzieci ok 34t.c. powinny przyjac pozycje glowka w dol ale nawet przed samym porodem moga sie przekrecic-jeszcze nie narodzone a juz nieobliczalne w swych poczynaniach :-D:-D:-D
katin cos mi sie wydaje ze zaczelas czytac ksiazke,ja tez do jednej sie zabralam ale jakas taka nijaka,za duzo watkow w tym samym czasie i nie wiadomo na czym sie skupic i co ma jedno do drugiego :baffled:

Do góry