reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Ja już po drzemce.
Co do imprezki i jedzenia. To możecie się dogadać między sobą kto co robi. I nie szalejcie z ilością. Pamiętajcie że jestem sama i jak zostanie tego dużo to co ja z tym zrobię. I powiedzcie mi co chcecie zrobić, bo ja też coś planuję. Myślałam o takich tak jakby sajgonkach, smażonych w głębokim tłuszczu, takie pakistańskie jedzenie.
Mojadzidzia tak to już mają ciężarne, jak sobie coś obmyślą to tak ma być i to w danej chwili. Jak z taką determinacją będziesz szukać fryzjerki to na pewno znajdziesz.
BożenaM Tam jest siłownia, sauna, rowerki i inne orbitreki, solarium, ale nie ma go chyba w pakiecie, i są różne zajęcia grupowe organizowane, joga, pilatesi i inne. My chodzimy 3 razy w tyg. poniedziałek, środa, piątek.
Kasia8118 Udany ten Twój Krystian. To jak tak Cie naśladuje, to pokazuj mu jak zakładasz majtki ;-) i tłumacz, tłumacz i jeszcze raz tłumacz.
A ten czwartek to bez Dzieci też wpuszczacie? ;-);-);-)
Asinka_z ja jestem z BD7, mieszkam bliżej BD8, ale znajdą sie i takie z BD8. No i witaj na forum. Rozrywek Ci raczej nei braknie :-D:-D. Czasem się spotykamy, to w parku to u kogoś :-). Ja na razie bez dzieciaczka jestem, bo mi wyemigrowało na kilka dni ;-).

reklama
4muchy nie wygłupiaj się ;-);-);-);-). Zrobi Ci się coś, dietetycznego i damy radę, a jak sięgniesz po coś innego to dostaniesz po łapkach. :-D:-D:-D Tak dawno nie byłaś z nami nigdzie :zawstydzona/y:.

hej mam chwilke to się odzywam ,choć powinnam sie pouczyć :baffled:
Dorota właśnie się zastanawiam czy go nie zapisać ,a napisz mi dokładnie od kiedy to trwa i ile oraz w jakich godzinach a no i ile sie płaci ,dzięki
Ewa a co się stało na treningu??:szok: a i wystawili uliczkę za mną duzy domek do wynajęcia ale niestety nie orientuję się za ile :no:

roksanna ja myślałam o spotkaniu w parku razem z dziecmi :tak:.Ale widzę że chętnych brak:-(.Lenie paskudne zacznijcie się więcej ruszac :wściekła/y:bo wam żadna siłownia nie pomoże :wściekła/y::-D:-D:-D!!!Jakoś duszno mi dzisiaj i słabo:-(.asinka z Witaj ponownie:-).Jeśli dobrze pamiętam to juz kiedyś pisałaś u nas na wątku:tak:.Mam nadzieje że tym razem zagoscisz na dłużej:tak:;-).Ja mieszkam na BD2.4muchy Roksanna ma racje dawno Ciebie nie było na spotkaniu tego nie możesz przepuscic:tak:.

Ostatnia edycja:
monika1213 nic strasznego, tylo stosunek Adasia do piłki nożnej. Bardziej to wygląda że Adaś przychodzi żeby bawić się w berka z Kubą:-):-). Dobra to ja zrobię sobie coś z mojej listy rzeczy dozwolonych:-)

asinka z ja mieszkam na bd2, to też daleko

Ostatnia edycja:
witam kobietki ja sie nie odzywalam bo weny nie mialam a w sloneczne dni to caly dzien na dworze przebywalm witam nowa forumowiczke ja mieszkam na BD7:-):-) my chyba sie wyprowadzamy z bradford bo nasz lanrod zaczyna nas denerwowac oczywiscie farby do desek nie przyniosl dobrze ze wykladziny pozakladane w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w niedziele przyszedl jego syn po rent za dwa tygodnie bo tydzien wczesniej sie ''hajtał'' i zakomunikowal nam ze czynsz wzrasta o20 funtow tygodniowo ale nas nerwy wziely chyba sobie zartuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:z tego wzgledu ze jest jeden pokoj wiecej ale nikt na przymus nie kazal mu robic remontu i ztego wzgledy szukamy nowego domku w Skipton :-:)-:)-(chyba ze cos bedzie w bradford oczywiscie minimum 4 pokoje
KASIU brawo dla Krystianka
ROKSANA Mati napewno teskni za tobatylko to pokaze jak nie bedzie mamusi przy niej
zapowiada sie super dzionek milego dnia kobietki

No ja juz obiad mam zrobiony,dziecie spi slodko:tak:a mama na bb :-D:-D
Oj ale sie super zrobilo na dworzu:-)
ASINKA-witaj:-)ja mieszkam na bd 12,ale jestem mobilna i wszedzie dojade:tak::-D
A gdzie Ty dokladnie mieszkasz na bd8??kolo czego?/

MONIKA-ta pilka trwa od 20 lipca -24 lipca,5 dni i kosztuje 50f,w godzinach 10-3 ,i jest w Tong school ,na bd4:tak:jak masz passport to leisure no kosztuje 35f:tak:
Trzeba dla dziecka miec duzo picia i jakis lunch:tak:

ROKSANA-JA moge zrobic salatke Gyros:-)a co bedziemy pic???tylko herbatke???:tak:bo nie wiem co kupic:baffled:

4MUCHY-zrob sobie ferie w diecie:tak:

KASIA8118-bardzo dobrze ,ze Krystian Cie nasladuje:tak:a kupke tez na nocnik robi???
A jak na dwor z Nim wychodzisz to zakladasz mu pampka??

reklama
Doris78 tak kupę też robi do nocnika :tak:.Na spacer zakładam mu pampersa ale prawie zawsze wraca z suchym :tak:na noc też ma pampersa i ten z nocy jest mokry:tak:.Mi tak szczerze to zależy tylko na tym żeby w domu załatwiał się na nocnik lub sedes resztę zostawiam na pózniej :tak:.Wczoraj większosc dnia chodził w szortach po domu i załatwiał się na nocnik ale dzisiaj nie chce ich założyc:no:.No trudno i tak jestem z niego dumna i bardzo szczęśliwa:-).Oby tak dalej:tak:.Uciekam na spacer.

Do góry