reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

BOZENA M-moze spytaj sie w szkole czy by Ci mogli zamowic z jakiejs hutowni ksiazek:sorry2::dry:

ROKSANA-oj kochana ja przeczytalam ze 4MUCHY byly u Ciebie,ale chodzilo mi jak jest w domu wiec\zorkiem jak jestes sama:-D:-D:-D

reklama
Roksanna no cisza była i to mnie w sumie martwiło :tak:ale jak już miałam wstac to on sam przyszedł mi się pokazac i powiedziec że jest brudny w sumie mógł mi tego nie mówic bo tego nie można nie było zauważyc :tak:.Dziewczyny a mi zostało jeszcze 8 dni do usg ale ten leci.Sylwia.m będzie rodzic a ja się dowiem kogo noszę pod sercem.

Ostatnia edycja:
BozenaM - nie wiem co to za ksiazka i jaka gruba, ale mozna zawsze sfotografowac i wydrukowac

A ja sobie umieram dalej.... Ciekawe jak dlugo mi karza jeszcze. Po wczorajszej rozmowie z GP stwierdzil, ze to grypa i trzeba przelezec.

No i mój mnie obudził po 13, jak się szykował do pracy. Bardzo chciałam jechać do Katin na spotkanie, ale udało mi się wysiedzieć do 9,30 i padłam. I tak by nie było ze mnie pożytku . Noc miałam ciężką, bo kilka lini szło do 3,00. Stale kręcili sie ludzie i nie szło robić tak jak zawsze więc cały czas w biegu. Do tego jeszcze ta pogoda. Znowu duszno. Ciekawe jak będzie w sobotę.
Do tego jeszcze mały marudny :-(

dziewuszki a Wy co u katin się zasiedziałyście czy z pogody korzystacie:-D:-D:-D

powiedzcie mi co mam robić,dostałam wczoraj zasiłki tak jak zwykle co środę i patrzę się dzisiaj na konto a tu znowu przelew:baffled::baffled::baffled::baffled:drugi raz!zgłupiałam teraz!:zawstydzona/y:
niedawno wysłałam im ten reneval pack i mi ukrócili jakiś 10 funciaków tygodniowo ale nie mam decyzji jeszcze:confused:
dzwonić do nich? chyba tak? jak myślicie? kasy nie ruszam:zawstydzona/y:może jakieś wyrównanie?:sorry2:tylko za co:dry:

Nie wiem jak reszta ale ja juz dawno w domu:tak::tak:

ANITECZKA-mi sie wydaje ze to jakies wyrownanie za zeszly rok:-)a co Ci ucieli wtc czy tc???bo moze jedno ucieli a drugie podniesli:tak:bo to przeciez sa dwa osobne zasilki.

Ale dzisiaj skwar:nerd:a w niedziele to ma nawet byc 25 stopni:tak:

Hej
Ja juz tez w domu:tak: Po dwoch szklaneczkach ,,bejlisa,, z lodem:-p:-p:-p:-p
katin- dzieki- maly sie super wyszalal;-) No i pogadaj ze swoim to im sie damy napic kiedys:-D:-D Moj ma wolne caly czas wiec sie dostosuje;-)
bozenam- wysle ci numer do tej fyzjerki prywatnie:tak:
Kasia8118- szymon tez wstal dzisiaj o 6:wściekła/y: A jak kanapy? Wyczailas gdzies brazowa? Bo jak nie to ja chyba w weekend zamawiam:tak:
roksanna1- zapiekanka bedzie- wszystko zakupione. Mam juz nawet 10 piwek:-D:-D:-D ( 10 po 250ml zeby nie bylo;-))

jesuuuuuuuu jak fajnie miec wolne:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
Hej dziewczyny pamietacie mnie jeszcze:confused::-D:-D:-D
Troche sie nie odzywalam mala dala troche w kosc, ale wreszcie mozemy pochwalic sie pierwszym zebem :tak::tak::tak:mam nadzieje, ze nastepne pojda lepiej bo te 3 dni to byl koszmar.
Kto sie wybiera do roksany i co przygotowuje??? bo ja sie chyba wybiore tylko nie wiem czy sie jeszcze wcisne:sorry2:

A tak teraz sie zorientowalam, ze nie dlugo zaczyna sie wysyp ciezarnych, ale fajnie... bedzie sie dzialo

Do góry