reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hejo:-)

mam nadzieję, że się wypogodzi tak jak wczoraj:baffled:

Kasia8118 no najwyższa pora na brzuszek u Ciebie:tak: A co zrobisz jak nie zobaczysz płci tym razem?? Pójdziesz prywatnie czy zostawicie sobie niespodziankę do porodu??

Mamotrójeczki jest mały problem z piaskownicami teraz:baffled: Chciałam kupic to jabłuszko ale nie ma w żadnym argosie i na dostawę do domu też nie ma:no:

reklama
Witam
Nasz biedna POLSKA znow zatapian przez powodzie:-(
Aniteczka1981brawo dla siostry:-)
Kasia 8118 na brzuszek to juz chyba pora,bo ile moge miec wiekszy od Ciebie:-D
Marta84 na zeby nie ma reguły:no:moze pojawic sie zaraz,ale nie musi
Doris wiesz cos o zakładzie , ktory dał ogłoszenie na Bradford 24 ??to kolejny obuz pracy?? pytam ,bo to w waszych okolicach

WItam!
To chyba wszystkie takie niewyspane dzisiaj!:tak:<ciekawa noc>.....
Ja własnie wrociłam z przedszkola i póki co Marcel nie płakał, że musi oddać książkę, a pani sie zapytała czy na pewno nie chce na dłużej, powiedział nie bo im dłużej tym gorzej! Zobaczmy jak dzisiaj do domu dostanie inna!

Michael - naprawdę nie zyje?!

Katin- ja pracowałam tam 3 dni!!! i nigdy wiecej ani godziny!!!ALe to może moje odczucia!!!W skrócie miałam pracować max 8 godz pracowałam 12-14 godz:/Nie widzialm małego wogole.Za przere ani jedna nie placili:/.A jak widzialm co i jak sie robi i jakie syfy pakuje to :szok::szok::szok::szok::szok:Długa historia!!:baffled:

sylwia.m ja to może i mogłabym nie wiedziec co tam siedzi ale gorzej z mężem i teściową :tak::-D.Jak nie dowiem się co będzie w przyszły piątek to muszę czekac jeszcze kilka tygodni do wyjazdu do Pl i wtedy tam zrobię sobie usg :tak:.No brzuszek zaczął rosnąc :tak:nawet mój mąż to zauważył a wiecie jak to faceci :blink:.Czasem nic nie widzą:confused:.To już prawie 21tydzień ale się ciesze że ten czas tak szybko leci:-).

BozenaM mi S dzisiaj rano po powrocie z pracy powiedzial ze M.Jackson nie zyje,powiedzial ze na zawal serca Ja to juz z tydzien tv nie ogladam bo taka ladna pogoda to szkoda siedziec w domu,wole z ksiazka na ogrodzie :-)

Witam :-)
zapowiada sie ladny dzien sloneczko ladnie swieci :-) Tylko ja jestem u mojego w Keighley ale w Bradford chyba tak samo jest :-)
a ja sie dopiero co obudzilam:szok:
dziewczyny oparzylam sie zelazkiem i teraz kazdy mi gada za mala znamie jakies bedzie miala :-:)-( to jest prawda czy przesad jakis ??:-:)-:)-(

kasia1881 no nareszcie ten brzuszek zaczyna rosnac ale wam wszystkim tzn. Tobie mojejdzidzie i sylwi zazdroszcze wygladu w ciazy ja jedna przy was taka gruba :-(

aniteczka sliczny obraz pogratuluj siostrze talentu :tak::tak::-)

reklama
no i po kłopocie:tak:zadzwoniłam do nich i mi babka powiedziała,ze to system tam wyliczył i że jest wszystko w porządku,czyli kasa nasza ale nie wiem czemu podwójnie:sorry2:od razu się upewniłam,ze maja adres nowy;-)

sylwiam,moja dzidzia,natalka- jak tam Wasze dziewczynki?;-)uspokoiły się przed porodem?
i jak się czujecie? wiem,ze Was wszyscy pytają..ale i tak się zapytam;-):-)

Do góry