reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej Kobitki Pamiętacie mnie jeszcze:-)
troszke mnie nie bylo,ale mam nadzieje ze juz bede z wami na biezaco;-)
widze ze troszke spotkań mnie ominelo:-(.super foteczki:tak:
RoksannaStrasznie sie ciesze razem z Wami .Super wiadomosc
Sylwiam,mojadzidzia ja juz myślałam ze juz tulicie swoje ksieniczki,a tu zadnej sie nie spieszy:-)
Marta84 Wszystkiego dobrego z okazji 2 rocznicy .
Kasia8118 Jejku ty juz połowe ciąży masz za soba,rany jak ten czas leci.Znasz juz pleć?
Ampar 3Jak tam w pracy.Dajesz jakoś rade z Szymkiem po nockach
Jejku juz zapomnialam komu jeszcze napisać:zawstydzona/y:
Acha AgnieszkaUK Jak tam u Ciebie ,

witam kobietki pogoda paskudna :-:)-:)-(a ja myslam ze spacerek dzis bedzie no nic dzis pozostaje zabawa w domku
Marta84
Niech Dobry Los Się Kłania W Pas.
Sto Lat, Sto Lat Jeszcze Raz!
Niech Ten Jubileusz Milowym Będzie Kamieniem.
Czekamy Następnych Z Wielkim W Sercu Wzruszeniem.

Hej a co to za cisza na forum:baffled:?Pogoda do d..nie wiadomo co będzie dalej :baffled:.justysiak jeszcze nie wiem może w piątek będę już wiedziec:tak:.Marta84 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy oby było ich więcej:-).Dzięki za linka;-).

Czesc:-):-)
No pogoda tutaj ostatnio w kratke jest,na szczescie wczoraj chlopaki zaliczyli piewrsza kapiel w basenie u Sylwii w ogrodzie:-)ale mieli frajde:-D

MARTA84-Wszystkiego Najlepszego :-)Byscie zawsze byli szczesliwi:tak:

A ja sie chyba za s[rzatanie wezme z nudow:baffled::baffled:

Witam
DORIS dobry pomysł,ja od rana latam i sprztam ,przypasiła mi dzis ta pogoda:happy2:ale jutro juz moze byc upalnie,chociaz i dzis jest cieplutko,tylko troszke pada;-)
TYNIA I WIKI jak suyuacja z mieszkaniem?witam po długiej ciszy:-Da moze popołudniu zabiezesz Roksanne po drodze i wpadniecie na kawke?;-)
JUSTYSIAK pamietamy:blink:
MARTA84 WIELE MIŁOSCI I SPOKOJU

katin NAJPIERW MUSZE ZADZWONIC DO ROKSANNY ALE DZIKI ZA ZAPROSZENIE moze wpadniemy
:tak::tak::tak: a jak narazie to sie nie przeprowadzamy w nocy poszlam do wiki bo jej sie jakies koszmary snily a ja tam slysze mysz zaczelam stukac zeby sobie poszla najpierw byla u kasi na dole a teraz przyszla do nas na gore:-D:-D:-D

Cześć
Katin przez albo dzięki Twojemu zaproszeniu na kawę Tynia bestialsko mnie obudziła o 12.13. Normalnie nie wiem co się dzieje.
Doris Z nudów sprzątasz? A ja śpię:-D
Marta84 Wszystkiego naj, naj, naj.
Muszę chyba i ja wziąć ślub, bo nikt raczej nie pamięta, że np poznaliśmy się we wrześniu.
Hej Jstysiak gdzie się podziewałaś?

reklama
Do góry