reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

witam :-)
a co tutaj tak cichutko cos :-(
mojadzidzia sylwia a wy co sie nie odzywacie ? czyzby cos sie ruszylo ??
marta84 wszystkiego najlepszego :-)

a u mnie byla dzis w domu polozna i mojadzidzia miala racje przyszla ze wzgledu to to moje za wysokie cisnienie ostatnio ale juz mi spadlo troszke i jest ok badala mnie jak przy normalnej wizycie u niej mala caly czas posladkowo ulozona :baffled:

reklama
Cześć!
Witam i Ja! ALe tu ciszaaaa:szok::szok:

Marta84- wszystkiego naj.....:tak:
Roksanna - gratuluje~!
KasiaJ- dzowniłam dzisiaj do tej dziewczyny od torta i zapytałą, kto mi dał namiary:confused:, o nazwisko:-D:-D:-D, ja mówie niech Pani robi co chche ja i tak nie znam:-D:-D:-D:-D.Poprostu była zaskoczona ze dzwonie. Ale pozniej chyab Cie skojarzyła:tak:;-)

Ja włśanie naszykowałam farsz na jutro na pierozki i czeka mnie ok 120 szt do sklejenia, jak któraś sie bd nudzila to zapraszam, najpierw do pomocy pozniej do konsumpcji:tak:A z tego co pamiętam to chyba aniteczka uwielbia kleic:-D:-D:-D:-D

Sylwia, Mojadzidzia - i co juz słychać płacz maleństw?:confused:;-)

Hej
Ja po nocce i przed nastepna ale jestem pelna zapalu bo dostalam pay slip i szef dolozyl mi wyplaty- wiec pracowalam 96 godzin a on zaplacil mi za 165 :szok:i jeszcze pytal czy mi pasi. No ba:-)
jstysiak- witaj no i rzeczywiscie sie opuscilas w spotkaniach- czas to nadrobic:tak:
A po nockach daje rade bo mam w domu Artura;-)
Kasia8118- w piatek nie mozemy niestety bo jedziemy gdzies z szymonem i laskami ze wsi na wesole miasteczko. Niech radek zajedzie po pile w czwartek chyba ze ci pasuje bo jutro jade do bradford to podrzucimy:tak: O ktorej masz usg?
roksanna1- wyspij sie za mnie prosze:cool2:
kasiaj- no na szczescie nie miewa takich pomyslow:szok:
natalka90- glowa do gorymoj sie jeszcze przekrecil w tym czasie;-)

Ide wykapac i ululac dzidzia bo jest juz padniety

hej kobitki:-)
ja dzisiaj na mieście prawie cały dzień,tylko dzieci z babuszką w domciu:sorry2:bo trzeba było oblecieć i pozałatwiać ważne sprawy:dry:
tylko mnie babka zszokowała dzisiaj w szkole jak zadzwoniłam,ze Alicja nie może iść bo muszę iść z mężem do szpitala na 15-tą i nie będę jej wstanie odebrać z przystanku więc jej nie prowadzę....a ona do mnie,że mogę zapłacić karę w education bradford bo to nie jest powód do nieobecności dziecka w szkole:szok::szok::szok::szok::angry::angry::angry::angry:
na drugi raz w takiej sytuacji normalnie powiem,że jest chora!!! a na drugi dzień do szkoły:dry::angry:
bożena- dzisiaj poszłam na łatwiznę i zaprowadziłam staruszka do pierogarni...nawet dobre te ruskie...a taka duchota jest,ze w kuchni przy gotowaniu tych piuerogów to bym fikła;-):-D:-D:-D

Hejo:-):-)

No ja jeszcze nie tulę mojego maleństwa:no: Chyba nigdy nie urodzę:baffled:
Mojadzidzia a Ty jak?? W całości jeszcze???:-D

Ale skwar dzisiaj był:szok: Potem jak zaczęło padac to Marcel dalej biegał po podwórku bo tak ciepło a frajdę miał nieziemską na tym deszczu:tak:

Ampar to jak szef dał Ci za dużo to podziel się ze mną;-):-D

Natalka mi Marcel obrócił się w 37 albo 38tc:tak: Właściwie to może obrócic się nawet przed samym porodem ale kto wie, może Twoja niunia leniwa i się nie obróci:confused: Chciałabyś miec cesarkę czy zdecydujesz się na to przekręcanie??

Aniteczka może dlatego że Ala ostatnio opuszczałą lekcje ze względu na chorobę ta babka mówiła o tej karze. Dorota też kiedyś dostała reprymendę a wcale Kuba tak duzo nie opuszczał:no:
Oni tutaj bardzo pilnują tych nieobecności

Marta84 wszystkiego naj naj naj na kolejny rok dla Ciebie i męża:-)

Spadam położyc bąka spac:-) A jutro mam ostatnią wizytę u położnej:baffled:

sylwia.m nie chce cesarki wlasnie chcialabym normalnie urodzic :tak: a jakie przekrecenie? mi polozna nic nie mowila to jak sie nie przekreci sama to mozna ja jakos przestawic ?? :sorry2:
cos mi sie wydaje ze mojadzidzia sie rozpakowuje albo juz po wszystkim :szok:

Marta84 - kolejnych wspolnych latek zycze i szybkiego powrotu do zdrowia

ampar - to swietna masz prace, kazdy by taka chcial :tak:

BozenaM - a ja jej zapomnialam powiedziec z tego wszystkiego :baffled: ale sie dogadalyscie :-D

natalka - nie martw sie niepotrzebnie, jeszcze sie moze obrocic, masz troche czasu

Moj slubny byl dzis na policyjnym kursie, bo mu sie tych mandatow troche nazbieralo. Skasowal sobie jeden dzieki temu. I jeden plus teraz, to ze jezdzi powoli, co by go znow gdzie nie "pstryknelo". :-D

Natalka tutaj zanim umówia na cesarkę proponują właśnie przekręcanie, które nazywa się ECV. Naciskają Ci na brzuch żeby mała się obróciła. Podobno jest to bolesne:baffled:
Dorota miała to ale przerwała w trakcie bo bolało:-( Zresztą niech sama Ci napisze:-)

Napisałabym smsa do Mojejdzidzi ale jeśli faktycznie jest na porodówce to nie chciałbym przeszkadzac:baffled:

reklama
sylwia.m aaa nie to ja na takie cos sie nie zgodze :-( bo bede sie bala ze dzidzi cos zrobia :-( napisz do mojejdzidzi :tak: smsem jej chyba nie przeszkodzisz :sorry2: i napisz jak bedziesz miala jakies wiesci :-p

Do góry