reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Cześć

W końcu znalazłam trochę chwili żeby się odezwać. Jutro już będziemy w nowym domku. A właśnie mam do was pytanie
Moja Ola miała iść do reception class tutaj na BD8 ale teraz przenosimy się na BD15 i nie wiem jak zgłosić do education zmianę miejsca zamieszkania. Bo chciałabym żeby tam chodziła. Może ma ktoś jakieś namiary jak się z nimi kontaktować

To na razie tyle idę dalej sprzątać bo nie zostawie komuś bałaganu kto tutaj zamieszka po nas

reklama
czesc kobietki!!!!!!!!!!!!!!!!!
melduje poslusznie ze Nadusia dalej w brzucholku :baffled: dziekuje wszystkim za troske i zyczenia szybkiego rozpakowania ;-) dalej bol mi sie utrzymuje i momentami az nie moge chodzic ale to podobno organizam sie przygotowuje do porodu :oo: standardowo mam brac paracetamol czego oczywiscie nie robie,mam nadzieje ze cos sie zacznie szybko dziac :dry:
roksana1 gratuluje dobrych wiesci!!!!! wyobrazam sobie jak bardzo musisz byc szczesliwa ;-)
kasia8118 te zdjecia ktore ja wstawilam sa w standardowym formacie,nie pomniejszalam ich wiec mozesz sobie je skopiowac bezposrednio ze stronki,tez jestem bardzo ciekawa jakiej plci jest twoje malenstwo :sorry2:
ampar3 pozazdroscic takiego szefa,milo jest czuc sie docenoinym no i fajnie sie wybrac na zakupy jak wiecej na koncie :-D:-D
doris78 ty klamczuszku!! nieladnie!!! ale tak szczerze to moja mama tez oszukuje jak moj brat czasami 'przypadkowo' nie wstanie do szkoly a ona robi pierwsza zmiane i nie moze go dopilnowac,znajomi zaplacili prawie ł300 za nieobecnosci dziecka a max kara to 2,500 i 3miesiace aresztu :szok:
natalka90 trzymam kciuki zeby malenka sie jednak przekrecila a odnosnie zabiegu to na 100% bym sie nie zdecydowala
katin przydus D zeby ci zgral zdjecia,mojemu S najbardziej podobala sie roksana1 z sajgonka :-D:-D:-D:-D roksan1 bez urazy oczywiscie-zdjecie 1-wsza klasa :-D

asinka_z-
to jest numer do education bradford 01274 385500 ,ja jak załatwiałam mojej Alicji szkołę to przez p.Kasię ale ona już urodziła i pewnie nie pracuje..ale jak do nich będziesz dzwonić to poproś o kogoś kto mówi po polsku;-)tam pracuje p.Teresa i jeszcze jedna polka ale nie pamiętam imienia:tak:powiedzą Ci napewno co masz zrobić;-):-)
moja dzidzia-:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:współczuję Ci:sorry2: jeszcze troszkę,to już chyba blisko:tak:
a ja się zaraz rozpłynę:happy2:

jak goraca :szok: bylam w miescie po ta karuzele i myslalam ze nie dojde do domu :baffled: ale dalam rade :tak::-D

mojadzidzia ojj ale sie meczysz biedna :-( ale jeszcze troszke , :tak::-) oni to maja z tym paracetamolem :confused::baffled:

natalka90 to prawda goraco strasznie,i jak,udalo ci sie kupic jakas ciekawa karuzele? ja na carboodzie kupilam fisherprice za Ł5 :tak: tylko poki co nie mam lozeczka bo kupilismy mouses basket :-D:-D

Hey dziewczynki!
ALe daje dzisiaj polaic na zewnatrz:szok::szok::szok:
Myslalm ze przed chwilka wskocze marcelowi do basenu, bo On sie moczył na ogródku, w basenie a mi żal:-:)-:)-(A ja stalam i kleiłam pierogi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:TEZ mi sie dzisiaj zachciało!

Mojadzidzia- na co czekasz:);-)Ale współczuje WAM w tą pogode wiem co to znaczy. Ja rodziłam pod koniec lipca:/.....A w ciązy można Paracetamol?!, bo nie pamietam co można co nie?!

bozena.M mozna paracetamol ale nie wiecej niz 8 na dobe,mi kazali brac po 2tabletki,ale poki co tylko wczoraj wzielam tylko 1 szczerze to nawet bardzo mi nie pomaga,godzinke jest troche lepiej i to wszystko Tez chetnie wskoczylabym do basenu :-D

reklama
natalka90 ja nawet nie myslalam o tym zeby brac butelke :no: mam podwyzszony poziom prolaktyny wiec moj doktor powiedzial ze moge miec nadmiar pokarmu wiec chyba nie musze sie martwic :tak:

Do góry