reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

witam dziewczynki :-)
a mnie dzis cos napadlo i humoru wogole nie mam najchetniej caly dzien chyba w lozku przeleze :-(

doris78 a no bylam z mama w miescie wczoraj i straszna ochote na paczka mialam chyba zauwazylas :-p no i nie zauwazylam Cie :sorry2:

reklama
sylwia.m ja wiem ze to glupie ale czasami nachodzi mnie taka mysl ze ja nigdy nie urodze i do konca zycia bede chodzic z Nadia w brzuchu,wiem to nie jest normalne...:baffled:

czesc kobietki witam sie dopiero teraz bo dzis od rana na zakupach juz zyje wyjazdem:-D:-D:-D:-D:-D musialam zakupic jeszcze troszke ubranek wiki takich cienszych ma duzo ale jak to dziecko lubi sie brudzic:-D:-D:-D
sylwia napewno urodzisz juz niedlugo z moja dzidzia a pewnie bedzie tak ze jak rozpakujesz torbe do szpitala to bedziesz ja musiala pakowac spowrotem:-D:-D
ampar ja tez sie usmialam z tego filmiku niezly jest
roksanna odezwij sie kobiwtki jak juz skonczysz przytulanki:-D:-D

Hej
A my dzisiaj o 12.30 pojechalismy na gielde do Otley i jestem bardzo zadowolona z zakupow:tak: Wydalam 2.60 i kupilam autko-formule szymonowi do jezdzenia za 1.50 (dzieki temu moglam spokojnie poszperac bo on sobie jezdzil), bluzeczke george z metka za 0.50, foremki do ciastek- jeszcze zapakowane za 0.10 i tluczek do ziemniakow za 0.50:-D:-D:-D

Doris78- jezeli chodzi o nefretete to sa na pewno zadowoleni z ceny bo placa 360f za 3 sypialnie:tak: Ale roboty maja ze hoho:szok: I mieszkaja juz sami
mojadzidzia- my kiedys z a wlaczylismy chinska telenowele i on mi niby tlumaczyl na polski- posikalam sie w gacie:-D:-D:-D
Sylwiam- rozpakuj torbe to pewnie urodzisz;-)
Roksanna1- najwazniejsze ze wrazenie bylo:tak::-p:-p:-p

A my zaczynamy malowanie jak szymcio pojdzie spac- ciekawe jak wyjda te nasze pomysly:szok: We wtorek przyjedzie sofa i pokupuje piedolki- jakos mnie na zmiany naszlo- chyba na ta ladna pogode:baffled:
A ja dzisiaj do pracy- i jutro tez.

Kasia8118 rozwiń swoją myśl:baffled: czego nie rozumiesz??? tego czemu Ci dałam tą stronę czy samej strony??:baffled:

Ampar pewnie, wykorzystaj że Artur ma dużo czasu na remonty:tak::-) Jestem ciekawa co tam wykombinowaliście:-)

reklama
Czesc

Ampar - a to poszalalas dzis z zakupami :tak: i ciekawa jestem co wyjdzie po tych Waszych zmianach

Sylwia - no juz Ci nie duzo do konca zostalo, patrzec jak Ci ustala termin w szpitalu, a wtedy Olivka raz dwa wyskoczy, mnie Maciek na dzien przed wywolywaniem postanowil laskawie wyjsc, ale za to zrobil to w blyskawicznym tempie, chyba taka opcja lepsza...

A my dzis na urodzinach Kubusia kolegi bylismy. U niego w domku, kilka dzieciaczkow bylo zaproszonych, i moje maluchy sie wyszalaly w ogrodzie za wszystkie czasy. Mam nadzieje, ze szybko dzis pojda spac.

Do góry