reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
DOris- napisali mi ze w przyszlym roku dostane 131:/.mam juz wyszczególnione!!!

A co tu taka cisza ogolnie?!

Mamatrijeczki - chyab i ja zaczne myslec o tej FORZIE?!....ALe sie boje co i ajkz malym P. ma 2 zmiany ....

TO co orgaznzujecie jakies spotkanko w parku?!

Doris - trudno, mniejszy bedzie o moje 1000Ł:-D, a mam to gdzies juz!!!:)
Zauważyłam, że jak ja pisze na forum to zawsze cisza:-:)-(Ukrywacie sie przede mną :-:)-(

Kasia - dziekuje, przynajmniej TY jenda?!
A cos ty taka nerwowa? Zmiana humorów. Ja maialm cala ciaze z Marcelem i P. sie smieje ze tak mi do dzisija zostało:-D:-D

bozenka ja tez jestem tylko gdy ty pisalas to my z wiki prysznic bralysmy a potem poszlam ja polozyc do lozeczka mi tez sie wydaje ze wam zmniejszyli z powodu twoich zarobkow a nam dzis przyszedl list z upomnieniem bo nie wyslalismy im jeszcze papierow co wypelnia sie co roku ale wysle sie jutro bo wlasnie moj pawel poszedl do piotrka zeby pomogl mu pomoc bo my to pierwszy raz mamy nie wiem jak ja przezyje bez pisania do was ale moze z polski do was napisze caluski i michych snow kobietki:-D:-D:tak::tak::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tynia - tak wiem ze z powodu dochodów. Moj P zaszalal w miedzy zcasie dostał podwyzke i mail duzo overtimów. ALe lepiej niech on pracuje i ma konkretne niz ich 200 mesiecznie. Trudno obejdzie sie;-):-)
Milego wczasowania w PL:]
Ja juz tez odliczam do sierpnia i 3 tyg relaxu mam nadzieje ze pogoda dopisze.
Miłych snów kobiety!

tynia i wiki - slonecznych wakacji :tak:

BozenaM - a zglaszaliscie juz, ze nie pracujesz, to moze Wam zmienia znow

Sylwia - w nocy i tak nic nie widac ;-)

Doris - no wlasnie, przeraza mnie to POTEM

mamatrojeczki - to bedziecie miec napiety harmonogram, fajnie by bylo, zeby Wam sie zgraly wolne dni, cala rodzinka w komplecie by byla, moze powinnas sobie zrobic prawko, to bardzo ulatwia zycie, ja dlugo sie opieralam, ze po co, swietnie sobie daje rade bez, ale teraz z 2 maluchow to nie wiem jakbym dala rade

reklama
Hej kobitki
Miałam troche do nadrobinia.Wy tyle skrobiecie przez weekend,ze potem mam trudnosci:szok:U nas mała znowu ząbkuje:wściekła/y: rany jestem tak padnieta,jeszcze zeby to pojedynczo to oki ale za karzdym razem to po cztery na raz.
Kasia8118 Kochana garatuluje Oliverka:tak: I jak tam poszło z panelami ?zadowolona
Kasiaj ten twój mały bizmesmen:-Dtak sie usmialm ze hoho,ale podejzewam ze wszystkie nas to czeka:tak:
Sylwiam i mojadzidzia jak sie czujecie kobitki?
Tynia i wiki Zycze miłego urlopiku;-)

Do góry