Tynia i wiki - ja mam z agencji Robert Wotss i pobrali od nas za rozpatrzenie wniosku 75Ł/osobe. BO dom mamy na nas, nie mógł P podać ze tylko on bo my tez tu zamieszkujemy. Jedyny bol ze jak stwierdza z eWAM nie wynajma to kaska przepada. ALe zazwyczaj jak juz Ci biora papiey tzn ze bd ok. U nas jak CI pisałam maja dom taki jak my 2,5 pokoju
, z tego co pameitm 550/miesiecznie ale nowiutki. I odpokać nie widizlam ani nie słyszłaam myszy........
Kasia8118- przepraszam
:-)
Mojadzidzia- ty sie nie delektuj pogodą tylko za rodzenie sie weź

Natalka - niom chyab sie wezniemy.
Marta - niom my tez chchielismy w tym roku, ale nie wiem zibaczymy jak nam to etraz pojdzie bez tych dotacji. złozylismy o socjalne wiec moze tez cos to ruszy......
A własnie ktoś z WAS ma mieszkanko z Brunela, lub jest tam w kolejce?! Musiliscie zapisywac sie w Home Hunter?! Jak tak to gdzie to jest gdzie sie zapisuje?!.......
I juz pada deszcz.....ide konczyć lasagne, mam nadzieje ze wyjdzie
robie 2 raz w życiu a 1 raz nie wyszła

Kasia8118- przepraszam

Mojadzidzia- ty sie nie delektuj pogodą tylko za rodzenie sie weź

Natalka - niom chyab sie wezniemy.
Marta - niom my tez chchielismy w tym roku, ale nie wiem zibaczymy jak nam to etraz pojdzie bez tych dotacji. złozylismy o socjalne wiec moze tez cos to ruszy......
A własnie ktoś z WAS ma mieszkanko z Brunela, lub jest tam w kolejce?! Musiliscie zapisywac sie w Home Hunter?! Jak tak to gdzie to jest gdzie sie zapisuje?!.......
I juz pada deszcz.....ide konczyć lasagne, mam nadzieje ze wyjdzie