reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Tynia i wiki - ja mam z agencji Robert Wotss i pobrali od nas za rozpatrzenie wniosku 75Ł/osobe. BO dom mamy na nas, nie mógł P podać ze tylko on bo my tez tu zamieszkujemy. Jedyny bol ze jak stwierdza z eWAM nie wynajma to kaska przepada. ALe zazwyczaj jak juz Ci biora papiey tzn ze bd ok. U nas jak CI pisałam maja dom taki jak my 2,5 pokoju:-D, z tego co pameitm 550/miesiecznie ale nowiutki. I odpokać nie widizlam ani nie słyszłaam myszy........

Kasia8118- przepraszam:tak::-)

Mojadzidzia- ty sie nie delektuj pogodą tylko za rodzenie sie weź:-D:-D:-D

Natalka - niom chyab sie wezniemy.
Marta - niom my tez chchielismy w tym roku, ale nie wiem zibaczymy jak nam to etraz pojdzie bez tych dotacji. złozylismy o socjalne wiec moze tez cos to ruszy......

A własnie ktoś z WAS ma mieszkanko z Brunela, lub jest tam w kolejce?! Musiliscie zapisywac sie w Home Hunter?! Jak tak to gdzie to jest gdzie sie zapisuje?!.......

I juz pada deszcz.....ide konczyć lasagne, mam nadzieje ze wyjdzie:-D:-Drobie 2 raz w życiu a 1 raz nie wyszła:-D:-D:-D:-D

reklama
O rany,ale u mnie zaczelo lac!!! az szaro jest na dworze,a ja sobie pranie nastawilam... napewno mi wyschnie... :baffled: dziewczyny czy u was tez tak strasznie pada????

mojadzidzia - mnie tez leje! ALe przynajmniej jest czym oddychać!
Ja własnie wstawialm lasagne do piekarnika i zatsanawialm sie nad wlaczeniem prania, ale nie mam az tyle poczekam na lepsza pogode:);-)

Czesc:-):-)
U mnie tez lalo strasznie:wściekła/y::wściekła/y:I juz oczewiscie po deszczu:-D

TYNIA I WIKI-no to ja tez Tobie zycze udanego urlopu,:tak:zalapiesz sie na upaly:tak:
Kurcze jak ja bym musz w pokoju zobaczyla juz bym tam nie spala:shocked2::shocked2:starsznie sie boje myszek:baffled:

BOZENA M-ja jestem zapisana w Brunelu i tak jak nam kobitka powiedziala ,trzeba sie najpierw zapisac w home hunterze:tak:

My jak wynajmowalismy z agencjii Heatons to wzieli od nas 100f tej oplaty:tak:
Zalezy od agencjii,kazda w sumie inaczej bierze,jedni maja stala oplate inni pobieraja od ilosci osob:tak:

ale jestem zla na siebie!!!! wybralam sie do Morissona na zakupy i przed samym sklepem zdalam sobie sprawe ze nie wzielam portfela! :wściekła/y::wściekła/y: no i powrot do domu,teraz poczekam zeby mnie S zawiozl :wściekła/y::wściekła/y:

Czesc

To wszedzie chyba tak tu w okolicy z ta pogoda jest. U mnie tez raz piekne slonce, a za chwile ciemne, szare chmury i deszcz. No i latam z tym praniem tam i z powrotem :baffled:
Kubus nie chcial do szkoly dzis isc. Pelno placzu, na sam koniec histeria, pani go na sile ode mnie odrywala. I nie pomoglo zachecanie, ze dzis sa wyscigi w bieganiu. Oczywiscie sponsorowane, trzeba bylo zadeklarowac kwote jaka sie zaplaci, a z tego maja byc kupione nowe zabawki, pomoce naukowe do przedszkola.

BozenaM - pochwal sie czy Ci lazania wyszla

tynia - kupcie sobie teraz trutke na myszy, i jak Was nie bedzie to mozna rozsypac w tych miejscach, gdzie myszy chadzaja, sa takie specjalne, ktore je zabijaja i wysuszaja, ze potem nie smierdzi, nam takie cosik kupil landlord na poprzednim mieszkaniu

DOris - ona nam przyjęła aplikacje i włansie powiedziala zeby zapisac sie w Home....ale nie wiem gdzie sioe tozapisuje?!:baffled::baffled:

KAssiaJ- udała sie:-D:-D:-D:-Dupieklałam cąła blaszke i zostało 5 cm/5cm, akurat mały pozniej zje bo on musi mies odstep miedzy zupka a drugim daniem
A zamowilam torta u tej kobiety co dłaas mi namary:-), poprosilam zeby jakies autko na gorze namalowala lukrem czy czyms, bo Marcel codziennie mczy czy bd jakies autko na torcie:):-D:-D:-D

A u mnie znowu leje:baffled::baffled:, ale rpzynajmniej za pol godzinki mam gosci to czas zleci, bo P. w pracy an 2 zmiane:/.:-(

BozenaM - fajnie, mam nadzieje, ze bedzie Wam smakowac :tak: u mnie Kuba tez musi miec przerwy miedzy posilkami. Wczoraj obiad czesc obiadu zjadl normalnie, a reszte dokonczyl na kolacje. :baffled:

mojadzidzia - mnie tez sie tak zdarzylo pare razy, ale bylam o tyle w komfortowej sytuacji, ze sama jezdze autem, przynajmniej mialas mily spacerek i czas zlecial, bo u Ciebie to wielkie odliczanie :-D

A ja wlasnie podziwiam moja nowa lodowke. W koncu sie na jakas zdecydowalam i mi ja dzis przywiezli. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze mrozic :-)

reklama
KasiaJ- juz nam smakowala, jak P. ma na 2 zmaine to obiad mam tal zeby on zjadł rpzed rpaca czyli ok 13.00. A Marcel jak Twój kuba zazwyczaj konczy na kolacje:)

Oki uciekam bo zaraz bd miala gosci!
Odezwe sie wieczorkiem!

Do góry