reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

PIEŚŃ ŻYCIA ,TAK NAPRAWDĘ STRACIŁABY SWÓJ CZAR
GDYBY NIE DZIECI KTÓRE JĄ ZACZYNAJĄ
SMUTNY BYŁBY TEN ŚWIAT GDYBY NIE BYLO NA NIM MAŁYCH
DZIECI

J.G.Whittier

MOJADZIDZIA wszystkiego co najpiękniejsze dla Ciebie i Twojego
Skarbka

reklama
Czesc wkoncu:-):-)
Ja caly dzien internetu nie mialam:wściekła/y:Ale juz z rana nie mogalam wytrzymanac i napisalam do Mojejdzidzi,wiec spokojnie przezylam bez internetu:-D:-D

MOJADZIDZIA-JESZCZE RAZ WIELKIE GRATULACJE :-):-):-)
no i jak dojdziesz do siebie czekamy na zdjecia:-):-)

No i nastal spokoj:tak:Do nastpnego porodu w sierpniu:-D:-DPozniej w listopadzie ,a potem ,co??koniec??
Wiec dziewczyny do dziela:-D:tak:

Doris oj ja juz dziekuje bardzo za takie przezycia , jakich dostarczyła nam Mojadzidzia:-D ale bardzo sie ciesze ze wszystka skonczyło sie dobrze,za jakis roczek Dorota o wszystkim zapomni i bedzie nas straszyc nastepna ciaza:-D:-D:-D

ja juz gratulowałam mojejdzidzi smsem ale tutaj moge jeszcze raz;-)

kochana ogromniaste gratulacje. nacierpialas sie strasznie:baffled: ja pamietajac bol z mojego porodu nie moglam przestac myslec o tobie i o tym jak cierpisz:-(
no ale juz po wszystkim:tak::-) dzielna babka z ciebie:tak:

moj malutki aniolek zamienil sie w cyckowego potwora:szok: i poki co to nie umiem sie ogarnac. teraz wlasnie karmie dlatego brak polskich znakow:-D

Załączniki

• DSC05024.jpg
    DSC05024.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC05004.jpg
    DSC05004.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 59
mojadzidzia gratulacje, długo trwało ale to już za tobą teraz możesz się cieszyć córeczką

sylwia.m Olivia śliczniutka:-):-) odpoczywaj jak najwięcej

U nas też duże zmiany napewno nie tak duże jak narodzenie dziecka ale... wkońcu znaleźliśmy domek i pod koniec lipca przeprowadzamy się na BD19:-):-)

doris78 nic nie rozdawali myślę że za tydzień

ampar na razie nie, naszym pierwszem celem było znalezienie domu teraz będziemy myśleć o pracy:-)

Mojadzidzia gratulacje dal Ciebie córy i dumnego taty.
Sylwia śliczna córcia. Aż dziw bierze, że jeszcze kilkadziesiąt godzin temu była w brzuchu. :-)

Hej kochane my juz szykujemy sie na wyjazd do Polski lecimy we wtorek na 2 tyg ;-)
Doris chyba widzialam twoich synow i meza u dentysty w czwartek;-) jesli to byli twoi chlopcy to nieze wyrosli :tak:
mojadzidzia i sylwia.m Gratulacje kobitki swietna robata :-)
4 muchy super ze macie domek ale to z socjalu czy prywatny

reklama
OLESKA-no ja wlasnie pisalam wczesniej wlasnie,ze si minelysmy u dentysty,bo widzialam Twojego meza z Abi:tak:
No chlopaki wyrosli,przeciez sie wieki nie widzialysmy:-D

4MUCHY-no wiem,wlasnie znalazlam paragon za ten kurs,i tam jest napisane ze sie 17 lipca konczy:baffled:cos mi sie pokickalo:baffled:
No to bedziemy blisko siebie mieszkac:tak:Bo bd 19 jest niedaleko Wyke:-)

KATIN-Ty dajesz Dorocie rok na zapomnienie:szok:Mi sie wydaje ze jak zobaczyla swoja Gwiazdeczke to juz zapomniala o bolu:tak:
A Ty juz sie pakujesz,co???kiedy dokladnie jedziecie?/

Do góry