reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

czesc dziewczynki!!
slicznie dziekuje za gratulacje i widze ze dostarczylysmy wam z sylwia.m 'troche' emocji :-D:-D:-D
sylwia.m Olivka sliczniutka:tak::tak:
Nadia wlasnie usnela przy cycku,ale strasznie bola mnie sutki nie mam jeszcze wprawy w karmieniu :no:
katin nawet nie pamietam ze z toba rozmawialam,po tych wszystkich znieczuleniach bylam jak po narkotykach,bredzilam od rzeczy czasem nawet po polsku:-D
cierpialam strasznie ale teraz juz sie nie liczy :tak:

Załączniki

• nad.jpg
    nad.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 56
  • nadi.jpg
    nadi.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Sylwia Oliwka śliczniusia! Chyba zacznę disiaj pracować nad Nikolką ;-)
Mojadzidzia jeszcze raz gratulacje, czekamy na zdjęcia Twojej Niuni :tak:
tuuunia Ja mam taki wózek, tylko pomarańczowy i w sklepie w Dewsbury kilka (4) miesięcy temu dałam za niego 150 funtów.
Katin Ale udało się z tą pogodą wczoraj :-D . Dziewczyny bawiły się świetnie, u Natalki zostały na noc 2 koleżanki. Ale o ktorej poszły spać to nie wiem :confused:, gdyż ogarnęłam bałagan i poszłam spać. Teraz buszują gdzieś na mieście.

Mojadzidzia rzeczywiście cudną czuprynkę ma Nadia:tak: Jest prześliczna:-)
Mnie też sutki bolą ale zwalam to na początki i że z czasem sie unormuje:sorry2:

witam wszystkie kobitki
mojadzidzia-zdjecia super/Nadia cudowna, teraz to jeszcze czas spokoju przed wami, dziewczynki beda jadly-spaly-jadly-spaly:-) moja nikolka odkad zaczela chodzic to przeobrazila sie w wyscigowke:-):-) smieszna taka.
ja dzis mialam trudna noc-spac nie moglam(myslalam ze sobie pospie, bo mam 3 weekendy urlopu w farmersie,a tu takie buty:wściekła/y:). teraz musze sie zabrac za sprzatanie patio w srodku(wczoraj z mezem mylismy na zewnatrz). juz sie pomalu szykuje, bo na nastepna sobote meza siostra przylatuje. a niestety w tygodniu czasu nie mam, bo jak wroce z hallmarku to jest 17, a jeszcze obiad, kapiel-same wiecie

Ostatnia edycja:
Mojadzidzia- ale fajniusia ta Twoja niunia, i faktycznie włoski boskie:)Juz sobie wyobrażam jaką miałaś zgage......:/

Pozdrawiam swiezo upieczone mamuśki i wypoczywajcie!!

cześć dziewuszki:-)

moja dzidzia,sylwiam.-przepiękne te Wasze księżniczki:-):tak:
rzeczywiście emocji to żeście nam dostarczyły niezłych.cieszę się,ze macie to juz za sobą;-)doczekałyście się jednym słowem:tak:

agnieszkaUK-Ty się nam kiedyś zacharujesz:-p;-)
bożena-wierzysz w te zabobony ze zgagą,bo ja nie:-p:-D:-D:-D

reklama
Do góry