reklama
KasiaJ- u mnie tez dlatego tez wczoraj jak byli zwidzac nowa klasę z nowa nauczeycielka to cąły ten czas przepłakał.!!Dzisiaj byli też to jakos sie obesżło bez płaczu, ale moze dlatego, że pani rano poiwedziała nam ze od wrzesnia do Marceela do klasy dojdzie nowy kolega ALan i nie bd sam wiec moze to Go motywuje. Juz mnie podpytuje jaki to kolega i keid si skoncza wakacje

, a jeszcze nie zaczął

BozenaM - no u mnie na szczescie nie ma problemu z kolegami,ma swojego przyjaciela Maxa i kilku ulubionych kolegow do psot, no ale zobaczymy co bedzie po wakacjach, mam nadzieje, ze sie steskni i pod koniec wakacji moze dam mu sie troche ponudzic, zeby szkola byla atrakcja
w kazdym razie to jeszcze 1,5 miesiaca przed nami, a wiec sporo czasu.
Ja sie teraz zabieram za planowanie najblizszego wyjazdu, ktory moze sie okazac bedzie juz w ten piatek, wiec malo czasu zostalo

Ja sie teraz zabieram za planowanie najblizszego wyjazdu, ktory moze sie okazac bedzie juz w ten piatek, wiec malo czasu zostalo

mojadzidzia
Fanka BB :)
sylwia.m ja tak tylko na chwilke odnosnie sutkow, mi S kupil w bootsie lansinoh zawiera 100% czystej lanoliny-sugestia poloznej a takze bepanthen polecila mi moja siostra uzywam na przemian i dzisiaj widze ogromna poprawe,wreszcie karmie bez bolu a bylo tragicznie-chcialam kupic mleko w proszku...

katin
mama Natalki i Huberta
Mojadzidzia znam ten bol , tez przez to przeszłam , dobrze ze znalazłas złoty zrodek
Kasia J oj ja bardzo czesto mam takie dni ze do kuchni wchodze za kare:-( gdzie planujecie wyjechac?
Kasia J oj ja bardzo czesto mam takie dni ze do kuchni wchodze za kare:-( gdzie planujecie wyjechac?
katin
mama Natalki i Huberta
Dziewczyny a ja mam straszny katar
bardzo czesto przy katarze robi mi sie strup koło nosa
robie wszystko zeby do tego nie doszło , nawilzam,lekko wyciekam , ale czy to pomoze?? ale mam pecha ,akurat teraz

sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Hej:-)
Ja właśnie zaopatrzyłam się w bephanten. Z Marcelem używałam kamilosan i nic nie pomogło
Zobaczymy czy ten zadziała
U mnei problem jest w tym że Olivia nie współpracuje ze mna, tzn nie chce otworzyc szeroko buzi, nie ssie piersi tylko ciumka samego sutka albo ściska go dziąsłami
Ale dojdziemy z tym do ładu
Nie poddaję się
;-)
Katin może gruszką sobie czysc nosa;-)
Sorki, wiem że Ci nie do śmiechu bo na wesele się wybierasz
Ja właśnie zaopatrzyłam się w bephanten. Z Marcelem używałam kamilosan i nic nie pomogło

U mnei problem jest w tym że Olivia nie współpracuje ze mna, tzn nie chce otworzyc szeroko buzi, nie ssie piersi tylko ciumka samego sutka albo ściska go dziąsłami

Ale dojdziemy z tym do ładu

Katin może gruszką sobie czysc nosa;-)

katin - no wlasnie z tym gotowaniem to mam tak, ze jak mam ochote to mi wychodza super danka, a jak gotuje tak z przymusu to pies by sie tego nie tknal :-( a o wyjezdzie to mysle albo polnoc, czyli Szkocja, albo poludnie, czyli Kornwalia; chce wykorzystac jeszcze to, ze B nie pracuje, bo jak juz zacznie, a mozliwe, ze od sieprnia, to go wolami nie odciagne od biurka :-( co do nosa to dobra jest masc majerankowa, smarowac za kadym razem jak sie uzyje chusteczki
Sylwia - grunt to dobre nastawienie
Sylwia - grunt to dobre nastawienie

kasia8118
Fanka BB :)
Hej ale tu ostatnio cichutko
.Widzę że brak weny ogarnął wszystkie.Doris78 nie wiem o co chodzi z tymi położnymi ale też zauważyłam że zawsze chodzę tam w środy
i to chyba nie ja jedna.Fajnie że Ci czwartek pasuje
.Jak dla mnie godzina nie ma znaczenia bo mój po pracy jedzie jeszcze coś załatwic więc czasu mam bardzo dużo
.justysiak niestety nic nie kupiłam w tym sklepie
.Ale jeszcze raz dzięki za namiary ;-).sylwia.m i mojadzidzia to co pierwsze spacerki z dzidziami macie już za sobą pewnie
.

reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Kasia8118 ja narazie byłam tylko raz na spacerze ale codziennie siedzimy na ogródku i Olivia też jest dosc długo na powietrzu

Podziel się: