reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej:-):-)

Ja na nogach już od 5:szok::szok::wściekła/y::szok::wściekła/y:

Olivia śpi jak zwykle:-) Marcel bajki ogląda a ja zniecierpliwiona czekam na położną. Jestem załamana bo chyba szew mi się rozchodzi:-:)-(
Zamiast czuc się lepiej to ja czuję się coraz gorzej:-:)-(

reklama
Hej my już też dawno na nogach:tak:.Pogoda lepiej nie mówic katastrofa:-(.Mały jak zwykle okupuje lodówkę i udaje że jest głodny:wściekła/y:.nefretete opowiadaj jak się mieszka w nowym domku, jak sąsiedztwo ?sylwia.m współczuje obyś się myliła:confused:.Doris78 i Ampar3 to o której będziecie jutro?natalka daj znac czy mała się obróciła:sorry2:.A ja dzisiaj weszłam na wage a tu kolejny kilogram:zawstydzona/y:.sylwia.m i mojadzidzia a jak wasze kilogramy ostro spadają czy macie z czy walczyc:sorry2:?

Ostatnia edycja:
czesc:-)No pogoda paskudna:wściekła/y:
KASIA8118-no ja bede standardowo o 11:-)mam przynajnmniej chwile na kawe:tak:
I juz mialam dawno sie pyatc,jak tam brzusio twoje???rosnie?widac juz cos???zreszta sama jutro zobacze:-D
BOZENA M-ja Ci przykro nie pomoge w angielskim,bo nie jest tak poprawny:zawstydzona/y:
A co do tego polskiego przedszkola to powiem Ci,ze moj Kuba nie chcial chodzic:dry:
Dwa razy go zapisywalam i poszedl moze ze dwa razy i potem nie chcial:no:
Dopiero jak poszedl do 1 klasy to mu sie spodobalo:-)

SYLWIA-a dlaczego myslisz ze Ci sie szwy rozchodza??:confused:
Ucaluj swoja mala ksiezniczke :-)
A mi Dawid spal do 7:szok::szok:

NEFRETETE-witaj spowrotem :))ja Wam sie mieszka??jak Alex w nowym domku sie zachowuje?

Hej kobitki
Ja tez wyjatkowo wczesnie wstalam,małej tak dokuczja zabki ze....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tylko mamamama.........ledwo usiade do kompa to juz sie wdrapuje na kolana,i jak juz chce cokolwiek napisac to bam..bam w klawiature.A my jednak tez jedziemy do PL w tym roku huraaaaaaa:-)własnie dostałam odopiedz z konsulatu z data spotkania w sprawie amelki paszportu.Tylko mie zastanawia czemu tak dlugo trzeba czekać:baffled::baffled::baffled:
Sylwiam i co ci powiedziala polozna:confused:Bidulka.Mam nadzieje ze cos sensownego.Ja jak miałm problem to kazała mi ciagle uzywac suszarki do włosów:dry:
Kasia8118 no to szkoda myslalm ze moze tam coś znajdziecie.

Cześć
Katin to i ja dołączam się do życzeń szerokiej drogi i miłego wypoczynku.
Jstysiak a gdzie Ci kazała tej suszarki używać? :confused::confused:
Sylwia powiedz potem jak położna pójdzie czy wszystko w porządku.
Mamatrójeczki tylko pogratulować takiej pracy.
Bożena ja Ci też nie pomogę w angielskim. Przykro mi :-(
Natalka i Ty też się podziel wiadomością jak mała.

witam:-)
w domku sie juz zaklimatyzowalismy:-D jeszcze tylko okna mam do umycia:baffled: Alex szaleje... ma teraz wiecej miejsca do biegania i kazdy centymetr podlogi jest jego:-D wszedzie wszystko rozwala. nic nie moze byc postaione na wysokosci mniejszej niz metr:szok::-D nauczyl sie chodzic przy meblach:-) generalnie nie moge czasem wyjsc nawet zrobic siusiu bo jak bym go zostawila samego na 2minuty to bym chyba mieszkania nie poznała:szok::sorry2:
a tak poza tym to wczoraj mialam szkolenie i mam zamiar ruszyc do pracy:-) na pol etatu w magazynie:-);-)generalnie pierwsz raz sie spotkalam ze na pikowaniu nie ma norm... rewelacja
uciekam bo maly zabiera mi klawiature i nie moge go utrzymac
pa

Hej :-D

ja do poloznej ide dopiero na 15:30 :baffled:

Sylwia no daj znac czy wszystko dobrze a widze zmienilas fotke jak Marcelek caluje siostrzyczke :-) slodko wyglada :tak:

kasia8118 a Ty juz bylas u poloznej jak bylo ? a Ty to sie kilogramami nie przejmuj bo tylko brzuszek Ci rosnie :tak:

Sylwia Mojadzidzia wlasnie a wam ile juz kg zeszlo jak mozna wiedziec ? :sorry2: pewnie po was to juz wogole nic nie widac :-)

natalka90 odnosnie mojej wagi to nie jestem w stanie nic powiedziec bo nie mam jakos checi sie wazyc,zostala mi poki co paskudna oponka na brzuchu i czuje sie z tym fatalnie
sylwia.m napisz prosze co ci polozna poradzila w sprawie szwow bo u mnie tez nie najlepiej,ledwo moge siedziec :baffled:
Nadusia sprawuje sie bardzo dobrze,prawie wogole nie placze i niewiele zrzucila wagi ale jestem tak nia zajeta ze jakos ciezko mi was podgladac
kasia8118 no najwyzsza pora na twoj brzuszek :tak::tak:
jstysiak a kiedy zlozylas wniosek o paszport dla Amelki i jak dlugo musisz jeszcze czekac?

reklama
Sprawdziła mi cięcie i nic się nie rozchodzi tylko krzywo się zrasta:baffled: Ale nie ma żadnej infekcji więc narazie mam tylko obserwowac a za tydzień ona przyjdzie jeszcze raz sprawdzic:tak:

Mojadzidzia mnie po Marcelu tak bolało cięcie. Położna wtedy polecała mi kąpiele z olejkiem lawendowym:tak: Pomagało a do tego jakie przyjemne i relaksujące:-)
Tym razem boli mnie tylko troszkę ale to może dlatego że w szpitalu dostałam opakowanie tabletek i dzięki nim ani razu nie musiałam brac nawet paracetamolu:tak:

Jesli chodzi o wagę to u mnie narazie słabiutko:baffled: Po porodzie straciłam tylko 4kg i 1kg w domu. Zostało mi jeszcze 15:szok::szok: i podobnie jak Mojadzidzia źle czuję się z tym zwisem w pasie:baffled::sorry2:

Moja mama jest u mnie dzisiaj ostatni dzień:-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-:)wściekła/y:

Do góry