reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

mojadzidzia 3maj sie kochana musisz byc silna teraz :tak: mam nadzieje ze przejda Ci niedlugo te dolki ;-)

Sylwia nie mam planow tylko duzo sie ruszac zeby urodzic :-p ale to w domu bo za bardzo mnie boli zeby gdzies wychodzic sama na spacerki :baffled: wiec bede w domku czekala :tak::-)

BożenaM a ktore urodzinki mial Marcelek ??:sorry:

reklama
natalka- 4 urodzinki i nastepne tez juz bd pzoa domem jak u KasiJ, i nie było wszystkich dzieci bo 2 chłopców zabrakło z powodu wirusa, ostre bole brzucha, wyioty i goraczka prawei40:szok:

KasiaJ- bardzo smakował;-), tylko w boczki to poszło na bank:-:)wściekła/y:

O której dziewczynki wybieracie, ja nie wiem czy bd maial dostepny samochód:?!:confused:

Mojadzidzia strasznie Ci współczuje, z tymi wahaniami nastrojów. wszyscy wiemy że to normalne a jednak... Nie daj się, bądź silna. Myślę że dziewczyny mają dużo racji w tym abyś wysłała mała na spacer z babcią. Jeśli Cie to pocieszy to moja Matylda się tak darła, tylko że non stop. Ona jadła, spała albo płakała. W szpitalu stara doświadczona położna raz próbowała mi Mati uspokoić i powiedziała, że nie wie co jej jest. Użyła wszystkich możliwych sposobów na uspokojenie i nic nie dawało. Nagle Mati się uspokoiła i ona przyznała, że nie zrobiła nic i że nie wie. :baffled: Potem okazało się że mleko było niewłaściwe, dokarmiałam ją sztucznie. Może faktycznie coś zjadłaś. Jeżeli mała ma takie problemy to spróbuj jeść tylko gotowane jedzenie, bułeczki, chudą wędlinkę, nie pij mleka, nie jedz czekolady orzechów i dopóki nie sprawdzisz to nawet ryb, a potem wprowadzaj stopniowo wszystkie rzeczy. A z owoców to chyba tylko jabłka możesz. Acha i masuj dzieciaczkowi brzuch, koniecznie. Kładź na brzuchu z nóżkami podkurczonymi, jak żabka. I tak jak Ampar pisała suszarka. Czasami dzieci uspokajają się właśnie na głos suszarki albo odkurzacza.
I nie denerwuj się, bo dziecko czuje wszystko. Facetowi czasami jest łatwiej uspokoić dziecko, bo jest bardziej opanowany i spokojniejszy, a my baby po porodzie mamy niestety huśtawkę nastrojów.
Nie chcę żebyś pomyślała że się wymądrzam, bo może połowę rzeczy już wiesz, ale mam nadzieję że z czymś pomogłam.
Więc uszy do góry ;-):-)
Bożena chyba na 11 do Asinki. Znowu się chcesz wymigać.;-);-):-)
Torcik fajny, a jak jeszcze mówisz że smakował to już fiu, fiu. Ja na urodziny kupowałam taki z morrisona. Smakował tak sobie, a lukier był tak słodki, że aż nie do zniesienia. W przyszłym roku pewnie też będę korzystała z usług tej kobitki :-D

Witam :-)
ale ciszaaa :szok:
a ja dopiero wstalam :zawstydzona/y: no ale co tam spie puki moge bo nie wiadomo co to bedzie jak malenka sie urodzi ;-)

asinka_z ja tez chetnie bym wpadla :-) a jezdza tam do Ciebie jakies autobusy ??:sorry:

Hej!
Roksanna - nie wymiguje sie tylko P. ma 2 zmiane i zawsze jka am druga zmine to bierze samochód, chyba ze ja mam cos pilnego do złatwienia. A myslam z espotkanie popoludniu, i musze odprawic p.do rpacy. Chyba ze któras kobietka z Bd4 ma miejsce dla mnie i dla Marcela to sie zabiore:tak:

u mnie znowu co cheilke pada, ja chche znowu latoooo!!!!!!!!

U mnie też nie pada, nawet kropla nie spadła żadna. Na dworze nawet ciepło bo byłam.
Bożena wiesz że sobie żartuję, ;-)
Sylwia zapomniałam Ci powiedzieć, śniłaś mi się jak karmiłaś dziecko :-). Głupi to był sen, bo przyśniły mi się Twoje piersi :-D:-D:-D.

Roksana , Natalka, n- no ja włansie mama spory akwlaek do Bd3 , ale u mnieetarz tez siweic słoneczko, a jeszcze godz temu popadało ok 5 min!!!Jak nie wierzycie zapraszam jeszcze mama mokry ogródek;-):-D:-D,

Roksana- Ty zbereźnico co jak co ale Sylwi Cycki:-D:-D:-D

Sylwia - czy Twoj mąz ma moze jakas stronke swoja odnosnie nauki jazdy?!. Czy u Niego moze sie zapisac ktos kto ma prawko, ale chchialby kilka godz wykupic zeby pojezdzic po Bradford?!

reklama
Natalka90- pewnie że jeżdżą :) I tak: 618, 617, 615 a przystanek niedaleko mnie to Bracewell Avenue- Berrydale Close. 618, 615 jeżdżą z góry Allerton Road i wysiadasz wtedy zaraz za czerwonym budynkiem(Allerton Health Centre) a 617 jeździ z dołu czyli Thorthon Road i wysiadasz na następnym przystanku za pubem (Bell Dean) on wjedzie w lewo w uliczkę i zaraz wysiadasz. Jak będziesz już na miejscu to zadzwoń to Cię pokieruję

Do góry