reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Bradford

witam z wieczora:-):-D,
moja laura juz spi od pol godziny:-D:-D:-D,wiec moge cos wreszcie napisac. ja nadal niestety zasmarkana,laura juz po antybiotykoterapi ale ciagle kaszle:wściekła/y:!!!dzis w koncu moglam po dluzszej przerwie wyjsc choc na chwile na swieze powietrze,zakupy trzebabylo zrobic!!!
BozenaM mam pytanko gdzie dokladnie na bd4 sa te kulki?jesli mozesz podaj mi nazwe ulicy.ja mieszkam na bd4 od pol roku ale nadal nie wiem co gdzie sie tu znajduje.
pozdrawiam.

reklama
Ja dzisiaj pochwaliłam Marcela, że tak ładnie zjadł śniadanie i co?? Obiad i kolacja nie ruszone:wściekła/y::wściekła/y: Ja nie wiem skąd on bierze siły na te szleństwa:baffled::dry:

Dorota zgadnij co Marcel teraz cały czas robi??:confused: Podsówa sobie krzesełko pod szafkę ze słodyczami:angry: Dzieci....to co nie powinny to załapują w sekundę:sorry2:

Mojadzidzia Olivia dostała Nystatin. Cieszę się że mogłam pomóc:-)

Aniteczka kupę czasu Cię nie było:sorry2: Wpadaj częściej:-)

AgnieszkaUK
niezły pracuś z Twojego męża:szok:

Ja znów miałam stertę prania do wyprasowania ale już mam z głowy:tak: Teraz jeszcze tylko do szafek pochowac a ja tak tego nie lubię:-:)-(
Pojechałam dzisiaj do lidla po soki i wydałam 50Ł:szok: Tak samo drogo jak te ryby w morrisonie:-p:-D:-D

Hej dziewczyny witam z wieczora:tak:.Padam na twarz od samego rana chodze i sprzątam układam i takie tam:baffled:.Mały strasznie stęsknił się za swoimi zabawkami i co chwile wyciągał coś nowego :baffled:.Roksanna a ten angielski to kto będzie prowadził?To jest kurs tylko dla polaków?On będzie tylko raz w tygodniu?Godzinka czy więcej?Napisz mi coś więcej bo jestem zainteresowana:tak:.Uciekam spac bo wszystko mnie boli:-(.

witam z wieczorka:-):-)troche mi sie humor poprawil bylam u kumpeli i sie wyzalilam:tak::tak:troche lzej na sercu;-);-)moja Aga padla jak mrowka bo zabawach na swiezym powietrzu:-):-)
23 aneczka-gdzie ty bylas kobieto??pytalas sie bozeny gdzie sa kulki ,sa na ul.harry st polecam bylam tam z bozena pierwszy raz kiedys i bardzo mi sie spodobalo:-):-)mi jak mi ale mala byla zadowolona:-D:-Dpozdrawiam i milego wieczoru:-);-):tak::-D

23aneczka- oto link tego kulkolandu Funsters Childrens Play & Birthday Parties, Indoor Soft Play Activity Centre for Kids, nie wiem gdzie dokladnie mieszkasz ale to jest praktycznie przy TONG STREET na poczatku od maiasta jak jest to wielkie rondo. Wrazie jakichkolwiek pytan pisz, chetnie udziele inf;-)

Anietczka- witamy, ja tez chwilami maial dosc upałaow w PL, człowiek sie chyab juz odzywczaił, takiej pogody jak ostatnimi dni była w PL, i z tego co tesciwoa dzisija mwoila to u nas dlaej jest.......szkoda, ze tutaj nie siega:/

Widze, ze wszystkie po powrocie zamaist dalej wypoczywac to od razu do rpacy, ja tez okna, pranie, itp.......

A mnie takie lenistwo wieczorami ogarnia odkad wrocilam ze szok:szok:, moze człowiek za szybko przywykł do "skakania" nad nim:-D:-Di obijania sie.......

hej kobitki!!!
ROKSANA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO STO LAT KOCHANA!!!

Ja juz w domciu :tak::tak::tak: Maja wlasnie rozpakowuje torbe:baffled::-D i lize podloge:baffled::baffled::baffled: dzidzie mi troche w Polsce porozpieszczali ale ogolnie nie jest zle po powrocie. Naskrobie cos pozniej,teraz potrzebuje KAWY!!!
Nefretete - mam papierochy jakbys byla zainteresowana

aha dziewczy czy ktoras z Was ma moze pozyczyc lozeczko tutystyczne:confused:

ktos tu sie odzywal z Huddersfield:confused::confused::confused: hop hop jestes jeszcze:confused::confused::confused:

roksanna1:-)
..H..A..P...P.
..,.- ' " ' -..,...Y
./..#........\.......B..I..R.
.;.#.........;..., - ' " ' - ,...T
.\............/../...#......\...H
..\........../..;..#.........;..D
... `.'.q.'.´....\............/.A
...... (..........\........../.Y
........)..........`.'.p.'.´
.......(.............. ..)
........)..............(
.......(................)
........)..*.....*.... .*
.......(..’ 0....”0....”0
......... _||___||___||_
....’* ,{,,,,,,,,,,,,,,,,,,,},*
.... 0,,{/\/\/\/\/\/\/\/\/\/},’0
..._||_{_________”___}_||_
..{/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/}
..{,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,}
..{/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/}
..{_____________”_______}
♥¸.•*´¨`*•.¸♥•.¸♥¸.•*´¨`*• .¸♥♥¸.•*´¨`*•.¸♥
♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥~ ♥
Jest w roku taki dzień,
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchaj co Ci życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN zycza Agnieszka z rodzinka:-)

witam
pogoda do d....y:wściekła/y:.a tak chcialam isc dzis do shipley,coz moze jeszcze zawita slonko
nikoli ida nastepne zeby:-(w nocy z now byl placz,ale szybko zlagodzilam bol paracetamolem i dentinoxem:tak: ale juz zeby sie przytulic to nikola chciala tylko do tatusia:-:)-D i taki ten moj biedny maz o 11 musial tulic nikole:tak:. szybko przechwycilam od niego nasze dziecko , pospiewalam jej troche i sie usopkoila i zaraz zasnela.
wczoraj zaszlam na chwile do krakowa bo moj remi byl tam po papierosy(chcial sie zobaczyc z nikole) i tak sie cieszyla ze szok jak go zobaczyla, a jak juz musial wracac to nikola tak sie rozplakala ze nie modla sie uspokoic.
jeju napisanie tego posta zajelo mi niecala godzine

Ostatnia edycja:
hej kobitki:-):-):-)
Alexnow-gdzie sie podziewalam?a wiesz w domu:-):-)bylam caly czas ale chora lezlam i nic mi sie nie chcialo,zarazilam sie od corki ale juz mi lepiej:-D:-D
BozenaM nawet nie wiesz jak sie ciesze ale te kulki sa niedaleko mnie:-):-)moze jakies pol godzinki pieszo jupiiiiiiiiii, w koncu moja corcia bedzie miala jakas rozrywke,dziekuje za stronke tam byl dokladny adresik!!!!!!!!

a tak wogole to my juz po sniadanku,Laura wkoncu cos zjadla-straszny z niej niejadek;-)teraz czas na kawke:-):-)
a obiad mam juz z glowy wczoraj ugotowalam pyszny bigosik mniam:-D:-D:-D
pozdrowionka i milego dnia choc jak zwykle pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

23aneczka-ja rowniez naprawde polecam te kulki na bd4.jest tam czyto,zadbanie, duzo zabawek dla maluchow(bez porownania z kulkami na bd8,kolomnie,gdzie jest wigoc-na oknach sklapla sie woda:baffled:) bylam tak raz z mezem.super.bylam bardzo zadowolona

reklama
AgnieszkaUk-ja mieszkalm na bd8 i kulki byly zaraz kolo mojego domu ale jakos nigdy tam nie bylam,bylam w jstysiak w soltare(nie wiem jak sie to pisze)no zaraz niedaleko shipley nawet fajnie tam bylo.teraz zobaczymy tutaj moze w wekeend sie wybiore:-)

Do góry