Dziękuję kochane dziewczynki za życzenia od razu się człowiekowi robi cieplej na sercu pomimo wieku 

.
Marta84 tak się obawiałaś pierwszego posta po urlopie a on nawet obszerniejszy niż zawsze

. Oczywiście się na mnie nie obrazisz. Tak??? To tylko żart.
Monika1213 jakie ładne suwaczki masz. Chyba nowe?? Kurcze labo była, wcześniej ślepa. A wracając do tego collegu to ja właśnie zaczynam od września 2. W końcu się zapisałam.
Jstysiak no właśnie nie mam żadnych planów. Wiem jedno nie gotuję dziś. ;-);-);-)
Tynia i wiki już Ci to mówiłam ale powtórzę strasznie mi się podobała ta gazeta. A tytuł najbardziej.
Aniteczka nie powiem
;-)

.Marta84 tak się obawiałaś pierwszego posta po urlopie a on nawet obszerniejszy niż zawsze

. Oczywiście się na mnie nie obrazisz. Tak??? To tylko żart.Monika1213 jakie ładne suwaczki masz. Chyba nowe?? Kurcze labo była, wcześniej ślepa. A wracając do tego collegu to ja właśnie zaczynam od września 2. W końcu się zapisałam.
Jstysiak no właśnie nie mam żadnych planów. Wiem jedno nie gotuję dziś. ;-);-);-)
Tynia i wiki już Ci to mówiłam ale powtórzę strasznie mi się podobała ta gazeta. A tytuł najbardziej.

Aniteczka nie powiem

;-)
i w pewnym momencie nie wytrzymalam i podnioslam glos,bo ile mozna ja przekonywac a ona dalej swoje. bardzo sie tym zbulwersowala i zaczely sie wypominki z jej strony do mojej osoby. no tak mnie zdenerwowala ze sie poryczalam. nie dosc ze pogoda do dupy, wczoraj sie w miescie nabawilam kompleksow,a do tego nie ma caly dzien mojego meza, a tu ona mi takie akcje wali
szok.tak dziala na nas pogoda.zreszta jakas jestem doniczego.musze sobie zrobic goraca kapiel wieczorkiem w blasku swiec-powinno pomoc-tak na dobre myslenie. jutro do pracy:-(