reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

hej
Ja w dzien 2.5h odespalam tylko:szok: ale jakos sie trzymam:tak:
Agnieszkauk- trza bylo mowic-ja slumdog obejrzalam dawno i bym ci podrzucila. Mi sie bardzo podobal. wyslij mi adres jak mozesz to moze tez mnie tchnie i cie nawiedze;-)
Sylwiam- jak Marcel zareagowal po powrocie?
Doris78- skad ty masz internet? Ja mam z bt i jeszcze nigdy nie mialam problemow:no:
Kasiek27, Kasiaj-dobrze ze u was juz lepiej :tak:
katin- ciezko jest oj ciezko. Mi zajelo 2 miesiace zeby sie wkrecic w role bizneswoman ;-):-)

Mam m jak milosc. Mam nadzieje ze nie zasne:-p

reklama
Doris złożyłam wniosek o urlop na 17,10.:-p Może w tym tygodniu już będę miała odpowiedź, oby pozytywną. Jeżeli chodzi zaś o babyboom to ja nie mam problemów :sorry:

Mały mi padł kilka minut po 18, i chyba będzie spał do rana :szok:. Poszedł się tylko napić do sypialni na łóżko i śpi:eek: . Ale to chyba przez tą pogodę. Zmiana ciśnienia i wogóle.

mamatrojeczki - ale Ci fajnie, moj w najlepsze urzeduje w kuchni w garach i ani mysli o spaniu, ale sie wyspal w dzien :-( a jego starszy braciszek juz dawno polegl na froncie

doris - u mnie z netem tez w porzadku, moze cos robia na linii i dlatego, zadzwon i ich tam ochrzan

Kasiek27 - fajnie, ze u Ciebie juz lepiej, mnie wciaz mdli, ale stawiam sie powoli na nogi

A moj maz dzis przeszczesliwy. Po 5 miesiacach zaczyna od jutra kontrakt, niestety wyjazdowy :-( Wywiewa go az na poludnie do Porstmouth, bedzie wracal na weekendy. Dobrze, ze to tylko 4 tygodnie, bo takie cos juz przerabialam i nie bylo fajnie, a mialam wtedy tylko Kubusia. A potem juz tu na miejscu w Bradford bedzie pracowal.

A Sylwia sie pewnie od Marcela i meza odkleic nie moze, taka wyteskniona po ich wyjezdzie ;-):-)

Hej:-)
Wczoraj Marcel jak wrócił to był trochę zaspany i zakręcony a ja czułam się jakbym go miesiąc nie widziała a nie tylko dwa dni
Za to dzisiaj to taka przylepa że szok, nawet obiadu nie pozwalał mi zrobic bo miałam cały czas siedziec z nim na kolanach, chyba musiał sobie odbic tą rozłąkę:sorry:
Nie spał w dzień więc padł mi już o 19 ale po godzinie obudził się ze strasznym płaczem i długo nie mógł uspokoic:-( Efekt taki że rozbudził się na dobre i do tej pory nie śpi:sorry:

Kasia.j dobrze, że tylko na 4 tygodnie mąż wyjeżdża, mama pewnie będzie z Tobą przez ten czas? To kiedy masz drugi scan?? Jestem strasznie ciekawa co będziesz miała:-)

AgnieszkaUK mogę też prosic o adres?? Też wybieram się do Ciebie i zabieram Mojądzidzię ze sobą:tak:

Ampar to chyba nie zależy od firmy bo nasz mama miała BT przez 2 lata i strasznie się wściekała bo jej net ciągle zanikał i teraz zmieniła na Virgin i jest zadowolona a z kolei ja z Virgin nie chcę już nigdy miec nic wspólnego:sorry: Więc nie wiem od czego to zależy....może od szczęścia lub pecha:-D

Kasiek27 no teraz to już musi byc dobrze:tak: skoro przestałaś plamic to pewnie dzidzka ma się dobrze:-)

Sylwia - drugi scan mam 6 listopada, tez sie nie moge doczekac, chociaz moj B z takim przekonaniem mowi, ze to dziewczynka, ze powoli zaczynam w to tez wierzyc :tak: ale zobaczymy za kilka tygodni, a moja mama jest tu do 11 pazdziernika i wraca, juz 5 tygodni tu jest i troche jej teskno za tata.
Maciek tez taki jest jak sie dlugo ze mna nie widzi, jak po tygodniu wrocilam ze szpitala, to przez nastepnych kilka dni nie zlazil ze mnie, bawil sie non stop kolo lozka.

Ach te nasze tęsknoty. Też coś mogę na ten temat powiedzieć. I o ile dobrze pamiętam ja spać nie mogłam.
KasiaJ dobrze że masz mamę do pomocy. Te 4 tygodnie szybko miną, zobaczysz.:tak::tak:
AgnieszkaUK ja też się wybieram do Ciebie z Doris. ;-):tak:

Wezmę książki do Agnieszki wszystkie jakie mam. Teraz tak trochę czasu na czytanie nie ma, więc bez sensu żeby u mnie leżały.

Doris już się miałam Ciebie pytać wcześniej ale z głowy mi wyleciało :-). Jak grzywka :elvis:?

Hej Kobitki:-)
Widze ze Wam sie dzisiaj niezle spotkanko szykuje:tak:życze miłego plotkowania:tak:
Ja wczoraj caly dzień na mieście ,powolutku szykuje wszystko do wyjazdu.I dzieki bogu bo juz w nocy u małej zaczeła sie gorączka:wściekła/y:ja dostane szalu ,czuje ze coś jest nie tak:sorry:ale jeszce pare dni i doPL.Mam tylko nadzieje ze do piatku jej przejdzie.
Jak coś potrzebujecie z Pl to piszcie,ale dostawa za dwa tyg.
Zmykam do córci

Cześć:-):-)
Roksana-No sama oceń ,wczoraj widziałaś:-D:-D:rofl2:Troszkę krzywo mi wyszło:cool2:ale w sumie nie widać:tak:

KASIA J-Oj ja też jestem bardzo ciekawa co tam nosisz w brzuszku:tak:
To dobrze ze tylko 4 tygodnie twój B będzie parcował,bo na dłuższą metę bylby to uciążliwe:sorry::sorry:
Ach ta praca.....

KASIA8118-a Ty co tak milczysz???
No i reszta dziewczyn:-:)-(meldować się po kolei:-D:-D

reklama
Do góry