alexnow
Fanka BB :)
hejka dziewczyny:-):-):-)pogoda dzis taka ponura,ze szok
aler coz mam troche chwili aby wam cos naskrobac Aga w przeczkolu moj spi po nocce wiec cisza w domu totalna

jstysiak-fajnie ze pogoda wam dopisuje milego urlopu

agnieszkauk-tesknie za nia jak jest w przeczkolu tylko te 2 godz dla mnie w domu to odpoczynek od halasow wrzaskow itp
doris -naprawde gratulacje dla ciebie,bo jak Aga w niedziele mi robila sceny i wiercila sie myslalam ze w kosciele jej d.. spiore

sylwiam-gratuluje dla malenkiego aniolka

paradosia-gratuluje malej jak ona to zrobila to nie wiem

A co do zakupow z mezami,ja nie moge nie narzekac to on mnie wciaga do jakiegos sklepu abym sobie zobaczyla lub cos kupila teraz chodze aby poszukac sobie kurtke i spodnie.Denerwuje on sie gdy mowi do mnie kup sobie a ja ze nie bo naprzyklad za plaszczyk nie dam 50f to go wtedy cholerka wezmie:-);-)
dobra dzuiewczyny podczytuje was ale kiedy naskrobie to nie wiem ale postaram sie jak naszybciej milego dnia

jstysiak-fajnie ze pogoda wam dopisuje milego urlopu

agnieszkauk-tesknie za nia jak jest w przeczkolu tylko te 2 godz dla mnie w domu to odpoczynek od halasow wrzaskow itp
doris -naprawde gratulacje dla ciebie,bo jak Aga w niedziele mi robila sceny i wiercila sie myslalam ze w kosciele jej d.. spiore

sylwiam-gratuluje dla malenkiego aniolka

paradosia-gratuluje malej jak ona to zrobila to nie wiem

A co do zakupow z mezami,ja nie moge nie narzekac to on mnie wciaga do jakiegos sklepu abym sobie zobaczyla lub cos kupila teraz chodze aby poszukac sobie kurtke i spodnie.Denerwuje on sie gdy mowi do mnie kup sobie a ja ze nie bo naprzyklad za plaszczyk nie dam 50f to go wtedy cholerka wezmie:-);-)