reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hejka dziewczyny:-):-):-)pogoda dzis taka ponura,ze szok:szok:aler coz mam troche chwili aby wam cos naskrobac Aga w przeczkolu moj spi po nocce wiec cisza w domu totalna:tak::tak::tak::tak:
jstysiak-fajnie ze pogoda wam dopisuje milego urlopu:tak::tak:
agnieszkauk-tesknie za nia jak jest w przeczkolu tylko te 2 godz dla mnie w domu to odpoczynek od halasow wrzaskow itp
doris -naprawde gratulacje dla ciebie,bo jak Aga w niedziele mi robila sceny i wiercila sie myslalam ze w kosciele jej d.. spiore:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
sylwiam-gratuluje dla malenkiego aniolka:tak::tak:
paradosia-gratuluje malej jak ona to zrobila to nie wiem:no::no:
A co do zakupow z mezami,ja nie moge nie narzekac to on mnie wciaga do jakiegos sklepu abym sobie zobaczyla lub cos kupila teraz chodze aby poszukac sobie kurtke i spodnie.Denerwuje on sie gdy mowi do mnie kup sobie a ja ze nie bo naprzyklad za plaszczyk nie dam 50f to go wtedy cholerka wezmie:-);-):tak:dobra dzuiewczyny podczytuje was ale kiedy naskrobie to nie wiem ale postaram sie jak naszybciej milego dnia:cool2::cool2::shocked2::shocked2:

reklama
hej
Dzis odpoczywam w domku , udało mi sie wymigac od pracujacego wtorku i mam nadzieje ze juz tak zostanie:tak: bo te dzien nie jest obawiazkowy .
Hubert od wczoraj czuje sie nie ciekawie , wymiotował kilka razy i nic nie jadł . Dzis jest troszke lepiej , zadł delikatne sniadanka i narazie cisza.
Doris no to miałas zajecie , a wyobrazam sobie jak sie napociłas przy tych dwoch urwisach :-D
Sylwia i Dorota bardzo faja jest Marysia ta Wasz znajoma (kuzynka) tak ludzka , z tak osoba mozna pracowac:tak:
Jstysiak jak szybko znalazłas czas dla nas :happy: baw sie dobrze
Paradosia moj jest troszke inny ,bo lubi zakupy . ja ide na babskie szmatki on na meskie a dzieci biegaja miedzy:-D tylko mam przejcia jezeli trzeba kupic cos do domu bo jemu nic nie jest potrzebne:wściekła/y:
Ampar no ta beda szalec jak sie zdecydujesz na pl. szkołe:szok:
Bozena jakie zmiany u synka , super :happy:

czesc kobietki my dopiero wstalysmy a dokladnie to ja bo wiki lezala na lozku i czekala az wstane dala mamusi pospac:tak::tak::tak:zlecialam szybko na dol zebrac pranie ale oczywiscie bylo mokre teraz wszystko sie suszy n grzejnikach:wściekła/y::wściekła/y:
ampar to przedszkole jest kolo polskiego kosciola moze ktoras dziewczyna zna adres bo ja to nie a co do zaplaty tonie bedziesz nic placic tylko bys musiala z nim siedziec tak jak ja bo nie ma 3 latek ale potem by wpisali go na liste i vbys mogla go zostawiac ja bede wiki zostawiala od stycznia a oplata wynosi 30funtow za semestr co do godzin to zbiorka jest o 9tej do 12:30 zapraszam bylo by mi weselej :tak::tak::tak::tak:
katin biedny hubercik mamnadzieje ze mu szybko przejdzie
alexnow to teraz kobieto odpoczywasz:tak::tak::tak:
roksanna jak tam kochana wyzdrowialas juz:tak::tak::tak:

Witajcie!!!
Jestem nową kobitką mam na imię Ewelina.Mieszkam na BD9.Tą stronę poleciła mi agnieszkaUK,którą zaczepiłam koło naszego nowego domu do którego przeprowadziliśmy sie półtora tygodnia temu .Wcześniej mieszkaliśmy na BD3.
POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMUŚKI!!!

Witam Was.
Evelii witaj na forum. Dłudo nas podczytywałaś?
Tynia i wiki no właśnie tak nie do końca wyzdrowiałam. Męczy mnie teraz kaszel i ból głowy okropny.
Katin myślałam że się dzisiaj do Ciebie wybiorę ale ta pogoda i moje samopoczucie. A jak Hubercik teraz się czuje. Puszczasz go dziś do szkoły?
Jstysiak słonecznej powiadasz, hmmm. Ty się doigrasz, zobaczysz ;-);-):-):-)
Miłego dnia dziewczynki.

hej dziewczynki.wpadlam sie zameldowac. moja nikola wstala dis przed 8 a po 11 poszla znowu spac:szok:-pogoda widac na nia dziala.ja sama spiaca dzis chodze.
evelli-super, ze w koncu sie odezwalas.jak mowilam tutaj babeczki sa super;-)
uciekam przed tv-moze sobie filmik ogladne co sobie zabuforowalam.moze nikola da mi ogladnac choc troche.pozniej musze zejsc na dol do sklepu-jak mi sie nie chce:-(

Hej witam serdecznie w to deszczowe południe :cool:.U mnie nic sie ciekawego nie dzieje więc nic nie pisze bo po zanudzac:sorry:.Wczoraj cały dzień miałam focha na wszystkich i wszystko.Chyba jakaś deprecha mnie dopadła :baffled:.jstysiak czekamy na Ciebie:tak::-D.Rozumiem że chcesz byc przy porodzie:tak::-D.Evlii witaj na forum:-).Napisz coś więcej o sobie:tak:.

Hej mamuśki :-)

by łam dziś u ginekologa babka powiedziała ze goi sie dobrze wszystko no i umówiłam sie n wszczepienie implantu na 19 pazdziernika :tak:\

Evelii witaj ja tez mieszkałam wczesniej na BD3 :tak:

tynia i wiki pamietasz ze miałaś mnie odwiedzić ?? :cool2:

mojadzidzia a co u Ciebie?? coś sie nie odzywasz jak Nadusia ?

reklama
Cześć:-):-)
My dzisiaj siedzimy w domciu,kuzynka sobie wybywa na pogaduchy do innej kuzyneczki :tak::tak:

KATIN-właśnie w sobote ,Marysia też tak o Tobie mówiłą:-D:-D:-D

EVELII-witamy:-):-)a masz jakieś dzieciaczki???? w jakim wieku??

Dobra mykam bo mi Dawid w łóżęczku płacze,coś spać nie chce:wściekła/y:

Do góry