Ania1812
Fanka BB :)
Cześc dziewczynki!!!
Chyba za wcześnie pochwaliłam jesień
Nieźle zmokliśmy w drodze do szkoły.
Właśnie czekamy na HV. Znając życie to przyjdzie na chwile przed moim wyjściem po Filipa.
Evelii- witaj na forum.
Doris78- widze, że musimy sie razem wybrać po zakupy. Na pewno wrócimy z niczym.

Ja też tak mam, że nie umiem szukać w sklepie. Najlepiej jak mi się coś spodoba na wystawie to wtedy pytam sprzedawczyni gdzie to jest. A już nie daj Boże w sklepie jest bałagan albo za ciasno na wieszakach to od razu wychodze:-)
kasia8118- niestety dzisiajesza pogoda sprzyja depresji. A jak poza tym się czujesz?
jstysiak- udanego wypoczynku. Tylko nam nie pisz o pieknej pogodzie w Pl bo się załamiemy ;-)
katin- duzo zdrówka dla Huberta.
Nefretete, Kasiaj- dzięki za podpowiedzi w sprawie rozszerzania diety. Teraz to największy problem mam z glutenem. Bo jak Filip był mały to jedzonko z glutenem wprowadzało się w 10-tym miesiącu. A teraz powinnam wprowadzić 4-5 miesiącu.
Tu jest artykuł o tym: BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo! W Anglii czywiście nic o tym nie wiadomo ale jeszcze podpytam dzisiaj HV.
Musze lecieć bo beksa płacze.Pa
Chyba za wcześnie pochwaliłam jesień
Nieźle zmokliśmy w drodze do szkoły.Właśnie czekamy na HV. Znając życie to przyjdzie na chwile przed moim wyjściem po Filipa.
Evelii- witaj na forum.
Doris78- widze, że musimy sie razem wybrać po zakupy. Na pewno wrócimy z niczym.

Ja też tak mam, że nie umiem szukać w sklepie. Najlepiej jak mi się coś spodoba na wystawie to wtedy pytam sprzedawczyni gdzie to jest. A już nie daj Boże w sklepie jest bałagan albo za ciasno na wieszakach to od razu wychodze:-)kasia8118- niestety dzisiajesza pogoda sprzyja depresji. A jak poza tym się czujesz?
jstysiak- udanego wypoczynku. Tylko nam nie pisz o pieknej pogodzie w Pl bo się załamiemy ;-)
katin- duzo zdrówka dla Huberta.
Nefretete, Kasiaj- dzięki za podpowiedzi w sprawie rozszerzania diety. Teraz to największy problem mam z glutenem. Bo jak Filip był mały to jedzonko z glutenem wprowadzało się w 10-tym miesiącu. A teraz powinnam wprowadzić 4-5 miesiącu.
Tu jest artykuł o tym: BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo! W Anglii czywiście nic o tym nie wiadomo ale jeszcze podpytam dzisiaj HV.
Musze lecieć bo beksa płacze.Pa
Ostatnia edycja:

.Mam nadzieje że jutro zaświeci słońce
.A mnie pokusiło żeby wyciągnąc ze schowka moses basket dla Oliviera i się wkurzyłam bo coś mi nie pasuje ze stojakiem
.Jakiś mało stabilny mi się wydaje.Krzywy czy coś w tym rodzaju
.Trochę się pewnie zmieniłam

.Ale w sumie wiem chyba w czym jest problem i czego mi brakuje przy stojaku
Ale na jego usprawiedliwienie powiem że nie zrobił tego specjalnie bo on narazie nie wie co to wytykanie języka ale ksiądz pewnie tego nie wiedział;-)