reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Cześc dziewczynki!!!
Chyba za wcześnie pochwaliłam jesień :-D Nieźle zmokliśmy w drodze do szkoły.
Właśnie czekamy na HV. Znając życie to przyjdzie na chwile przed moim wyjściem po Filipa.

Evelii- witaj na forum.
Doris78- widze, że musimy sie razem wybrać po zakupy. Na pewno wrócimy z niczym. :tak::tak::tak:Ja też tak mam, że nie umiem szukać w sklepie. Najlepiej jak mi się coś spodoba na wystawie to wtedy pytam sprzedawczyni gdzie to jest. A już nie daj Boże w sklepie jest bałagan albo za ciasno na wieszakach to od razu wychodze:-)
kasia8118- niestety dzisiajesza pogoda sprzyja depresji. A jak poza tym się czujesz?
jstysiak- udanego wypoczynku. Tylko nam nie pisz o pieknej pogodzie w Pl bo się załamiemy ;-)
katin- duzo zdrówka dla Huberta.
Nefretete, Kasiaj- dzięki za podpowiedzi w sprawie rozszerzania diety. Teraz to największy problem mam z glutenem. Bo jak Filip był mały to jedzonko z glutenem wprowadzało się w 10-tym miesiącu. A teraz powinnam wprowadzić 4-5 miesiącu.
Tu jest artykuł o tym: BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo! W Anglii czywiście nic o tym nie wiadomo ale jeszcze podpytam dzisiaj HV.

Musze lecieć bo beksa płacze.Pa

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia8118 i te długie spacery chyba Ci tak słuza ,bo figura do pozazdroszczenia nawet teraz:tak:
Ania 1812 nie Ty jedna chwaliłas angielska jesien ,moze jeszcze nas porozpieszcza
Roksanna szkoda ze nie udało Ci sie dzis do Nas dołaczyc:-(tyle czasu juz Cie nie widziałam:szok:
Doris jak kuzynce widzi sie nasze miasto ? Długa zagosci u Was?
Natalko dzieki za zaproszenie na NK .
Evelii witam serdecznie .

Hej u mnie depresji ciąg dalszy:-(.Mam już dosyc dzisiaj tego deszczu :wściekła/y:.Mam nadzieje że jutro zaświeci słońce:cool:.A mnie pokusiło żeby wyciągnąc ze schowka moses basket dla Oliviera i się wkurzyłam bo coś mi nie pasuje ze stojakiem :crazy:.Jakiś mało stabilny mi się wydaje.Krzywy czy coś w tym rodzaju :crazy:.Nie wiem czy nie będę musiała kupic jeszcze jednego bo z tym chyba jest coś nie tak.A ja jak na złosc dzisiaj cały dzień sama z małym bo R wpadł tylko na obiad i pojechał do szkoły.Normalnie masakra:-(.katin z moją figurą coraz gorzej.Dawno się nie widziałyśmy:sorry:.Trochę się pewnie zmieniłam:sorry:.Ale dzięki za miłe słowa;-).

A ja też mam dosyć tej pogody:wściekła/y:bo nie moge ogladać m jak miłość:-(bo tv zanikła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I co tu robić:sorry:

KATIN-kuzynka już w niedziele jedzie:-:)-(juz mi smutno:-:)-(
A wiesz Ona jest juz u Nas chyba z 6 raz,więc już się przyzwyczaiła ,cały czas mówi ze Anglia ma swój urok:tak:ale nie koniecznie Bradford:-D:-D
A jak Hubert??już lepiej??Zdrówka życzę:tak:

ANIA1812-OJ ja też nie luibie miedzy wieszakami szperać,z Sylwia jak pójdę to Ona zawsze cos sobie znajdzie,a ja nie:-(

KASIA8118-może jedz sobie do mothercare i zobacz inne takie koszyki i porownaj:-):tak:

hej
Doris78- a ja ogladam m jak milosc:-p:-p
Kasia8118- trzymaj sie jeszcze troche;-) A na figurke nie narzekaj- jest super;-) Do soboty bo kuleczki to raczej odpadaja bo ja mam znowu 2 nocki:wściekła/y:
katin- no co ty?????:szok: Jak to poszaleja:-D:-D:-D Te aniolki:cool2::cool2::cool2:
tyniaiwiki- dzieki bardzo i pewnie sie zobaczymy. Czy cos musze zabrac szymciowi? Jakies kapcie czy cos?

Ide popykac

Doris78 raczej nie mam po co isc do sklepu i porównywac bo ja mam stary model i takiego już raczej nie znajdę:no:.Ale w sumie wiem chyba w czym jest problem i czego mi brakuje przy stojaku:sorry:.Ampar3 a Ty kiedy masz nocki ?

Ja też obejrzałam m jak mdłości:-D:-p

Ampar pisałaś że Olivia zawsze mogła gorzej się zachowac i pokazac środkowy palec..... a co powiesz na to że Marcel pokazał proboszczowi język:szok::zawstydzona/y: Ale na jego usprawiedliwienie powiem że nie zrobił tego specjalnie bo on narazie nie wie co to wytykanie języka ale ksiądz pewnie tego nie wiedział;-)

Kasia8118 ja mam dodatkowy stelaż pod moses basket więc wstrzymaj się z kupnem nowego bo może mój będzie bardziej stabilny. Jak kuzynka pojedzie to się wproszę do Ciebie na kawkę i zabiorę to ze sobą:tak:

Przez tą pogodę my codziennie na shopping chodzimy. Za każdym razem obiecuję sobie że nic więcej nie kupię ale to jest silniejsze odemnie:-D

A ja dzis przespalam caly dzien :szok: Obudzilam sie na obiad i potem znow spanko do kolacji, a teraz cala noc przed kompem przesiedze. Dzisiejszy deszczyk i tabletki mnie poprostu rozlozyly.

Ampar - a Szymek chodzi juz do jakiegos ang przedszkola, bo mialas taki plan go poslac?
doris - ja tez nie cierpie grzeba miedzy ciuchami :no: lubie jak cos jest wywieszone i mozna to tak ogladnac, i przymierzac tez niecierpie
Kasia8118 - juz nie duzo Ci zostalo, chetnie bym sie z Toba zamienila
Evelii - witaj

reklama
czesc dziewczynki!!!
troche mi sie zeszlo zanim nadrobilam co napisalyscie bo wczoraj wogole nie wlaczalam kompa,troche nie mialam czasu Najpierw nawiedzilam roksanke a pozniej poszukiwalam kurtki ale poki co jeszcze nie znalazlam-mnie tez ciezko zadowolic-za to w Gratanie kupilam sobie jakies 2nieglupie szmatki :-)
evelii witaj na forum! ;-)
jstysiak milego wypoczynku ci zycze kobitko! a jak sie czuje Amelka? nie goraczkuje ci juz?
natalka1990 dzieki,u nas ok troche mi sie pannica rozbrykala i czasami nie moge nad nia zapanowac :-( jedyne z czego sie ciesze to ze na noc sama zasypia,super zdjecia na nk a Claudia dalej caly czas na raczkach czy daje ci odpoczac?
doris78 ja tez nie przepadam za szperaniem,jak wchodze do sklepu i od razu nic mi sie nie rzuci w oczy to wychodze,chociaz ostatnio w tkmax cos udalo mi sie znalezc :tak:
kasia8118 burza hormonow plus ta beznadziejna pogoda i depresja murowana szczegolnie ze sama siedzisz w domku ale glowa do gory,jeszcze troche i bedziesz miala tyle zajec ze nie bedziesz miala czasu sie nudzic i dolowac ;-)
nefretete1 no prosze jaki znalazlas sroddek na swojego mezczyzne-trzeba wiedziec jak ich podejsc zeby nie plakali :-D:-D

Do góry