reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

czesc wszystkim

Jesli chodzi o te vouchery, to jesli Wy tego nie zrobicie to po jakims czasie oni to zrobia automatycznie. Tak mialam z Kubusiem i zalozyli nam sami w Halifaxie. Jak sie zadzwoni tam na infolinie to powiedza i dadza namiery na to konto, jesli by sie chcialo robic jakies wplaty. Nie ma obowiazku tych wplat, chcesz robisz, nie to nei robisz. przy czym jesli sie zobowiazesz no trzeba, ale moze to byc np raz w roku 50f. kto ile chce. Co do acka to tez nie wiem jeszcze czy mu zalozyli juz czy nie bo znow sie tym jakos szczegolnie nie zainteresowalismy :sorry2:

katin - wydaje mi sie ze ceny sa podobne we wszystkich kulkolandach, my jak mielismy w tym w Shipley to placilismy 7,99 od osoby, ale byly rozne opcje zroznicowane ze wzgledu na ilosc i rodzaj jedzenia. Torcik sama przynosisz. No i te party bag, mozna na miejscu wykupic, cena ok 1,5f za torebke albo sama przygotowac.

A ja mam dziewczyny pecha. Zaczelam sie juz dobrze czuc i teraz zaczely mnie zeby bolec, ale wszystkie na raz i z bolu chodze po scianach, bo nie moga mi jak na razie pomoc. To wina osemek ktore mi sie wyrzynaja, ale pechowo bo sa polozone poziomo i tworza jakby klamre dla pozostalych zebow. Zeby to zlikwidowac to trzeba by bylo je usunac, a to powazny zabieg i w moim stanie zaden chirurg nie chce ryzykowac. Jutro jade do znajomej mojej tesciowej bedzie cos kombinowac, jakies patyczki ma tam wsadzac. Jade na paracetamolu ale nic nie pomaga.Jeden plus ze w tej sytuacji ze jestem w PL bo UK pewnie by do tego nie doszli. Poza tym nie mam tam swojego dentysty. Tu mialam z przed roku zdjecie rentgenowkie. Ryczec mi sie normalnie chce. Od samego poczatku ciazy pakuje w siebie jakas chemie, mam nadzieje, ze z maluszkiem bedzie wszystko dobrze.

reklama
Hej ja wpadłam się tylko przywitac i zaraz uciekam się myc bo kiepsko się czuje:-(.Ja też będę jutro u Majki na urodzinach :tak:.Bardzo się ciesze bo to pewnie będzie moje ostatnie spotkanie z wami przed porodem:tak:.My też dostałam kiedyś list że wybrali za nas bank bo też jakoś tak szczególnie się tym nie interesowaliśmy :no:.To chyba normalna procedura.mamatrrójeczki fajnie że też będziesz dawno się nie widziałyśmy:tak:.katin z tego co ja się orientowałam to urodzinki w kulkolandzie na osobe wychodzą przeciętnie 7.50f :tak:.Marta84 ja jestem umówiona z ampar 3 na 9.45 więc myślę że najpózniej będziemy u Ciebie o 10.30:-).

hej
kasiaj- dzieki bogu ze jestes w polsce:tak: Wspolczuje ci bo rzeczywiscie pod gorke masz caly czas:-( Ale po porodzie dzidzia ci wszystko na pewno wynagrodzi;-)
Kasia8118- szymon byl tak wyganiany ze zjadl w domu jogurt i kromke jeszcze:szok::tak:
Marta84- ja tez sie ciesze ze bedziemy:tak:
katin- jezeli chodzi o kulkolandy to tez zalezy co chcesz zamowic- niektore maja tylko przekaski a inne nawet obiadek dla dzieci, jakies malowanie twarzy, balony itp Ale rzeczywiscie drozej jak 8f nie widzialam;-)

Co do tych 250f dla dziecka to ja zalozylam w asdzie ale to tylko dla tego ze dawali bon na 20f do georga i kupilam szymciowi ciuszki. 'To bylo ponad 2 lata temu wiec nie wiem czy ta promocja jest nadal

Dziekuje za odpowiedz.
Zycze jutro udanej imprezki u Majeczki:happy2:
Nam przysłali tylko czek na 250 f i na tym koniec , chyba warto sie zainteresowac:tak:
Kasia j a ja myslałam ze sobie na całego odpoczniesz , a tu cos sie przyplatało:-(
fakt dobrz ze jestes teraz w PL.
Mamatrojeczki moze Natali ma ochote przyjechac do nas?

Cześć wieczorkiem:-):-)

MARTA84-ja będę jakoś koło 11:-)bo o 9.30 jadę do fryzjerki:-pTrzeba zrobic się na bóstwo:-D;-):-p

KATIN-ja będę Kubusiowi robić w takim kulkolandzie na bd 6 i tam kosztuje 7 f.masz w to wliczone jedzenie dla dzieci,soki i party bag:tak:

AGNIESZKAUK-zdrówka Ci życzę:-)
KASIAJ-oj przykro mi ,że znwou Ciebie cos dopadło,jak nie wymioty to ból zęba:-(Mam nadzieję że ta dentystka Ci coś pomoże:tak:
A twój B jest z Wami?

SYLWIA,MOJADZIDZIA-a o jakim sklepie piszecie??

Sylwia-nic nie kupiłam tylko jedzenie w Patsonie,w Morisonie i byliśmy na obiedzie w Mcdonaldzie:-pi w tym nieszczęsnym Range gdzie mi Dawid zwiał:-(

MAMATRÓJECZKI-ale mial frajdę:-D:-D
Mojemu Dawidowi założyli konto w Tesco,a aKubie nie pamiętam gdzie:dry::dry:ale też się tym nie interesowałam,bo stwierdziłam że chyba wolę sama im konto oszczędnościowe założyć,ale też jakoś się zebrać nie mogę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Kurcze jakaś taka niespokojna jestem.Mały strasznie się wierci :cool:.Trochę mnie przeczyściło i w sumie nie wiem po czy bo nic takiego nie jadłam oby to nie wydarzyło się nic więcej dzisiejszej nocy.Jakaś przerażona jestem:szok:.Nie wiem czy zasnę :no:.

Ostatnia edycja:
Do góry