reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

witam z rana:-)
dziekuje wam dzewczynki za rady:tak: wyprobowalam chyba wszystko i prawie niczego ten mały łobuziak nie chcial:wściekła/y: ale od wczorajszego popołudnia juz sie dobrze czuje i kupy nie robi i nawet wieczorem nie zygal:sorry2: pojechalismy wczoraj specjalnie do sklepu zeby kupic marchewke i kisiel. na marchewki nawet nie powachal, a po łyzeczce kislu mial odruchy wymiotne:szok: tak ze poprzestalismy na suchym chlebie, flipsach i heratce.

jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Majeczki:-) chetnie bym przyjechala bo Alex juz lepiej sie czuje ale nie mam pojecia czy by ktoregos dzieciaczka nie zarazil jeszcze. nie bede ryzykowała bo bym sie chyba pochlastala jak by sie ktores zarazilo:sorry2:

spadam wstawic nastepna usrana posciel... to juz ostatnia:-D

reklama
Dzieńdoberek,
mam nadzieję, że dzisiaj pogoda dopisze. Tak jakby się przejaśnia.
Zdrówka dla wszystkich chorych dzieci i mamuś.
Dla wszystkich jubilatów 100lat!!!
W ogródku jestem jako bejbumowo ;-)
Dzisiaj osiągnęłam poziom - sprzedawca ziela :-D i mogłam nareszcie zapisać się do gildi. Nie wiem tylko czy mnie przyjmą ;-)
Pozdrawiam. Kończę ponieważ muszę się szykować do Majeczki.

Mamatrójeczki Zrobione,oficjalnie zostałaś przyjęta :-D:tak:;-)My też powoli się szykujemy do Majeczki. My z Mojadzidzia będziemy około 10.30
Kasia8118 i jak? Działo się w nocy coś?
KasiaJ naprawdę przechodzisz tą ciążę fatalnie. Może coś Ci poradzą na te zęby w Polsce. Powodzenia u dentysty.

Roxi dzięki ;-)
Widzę, że większość będzie na 10,30 . To i my chyba tak się wybierzemy.

kasia8118 może już zaczęłaś rodzić. U mnie tak zaczęło się na dzień przed porodem. :szok: Czekamy na wiadomości.

witm ponownie. jestem po wizycie babki z housingu i jestem w szoku. zawsze wszyscy mowili, że można po ilus tam latach wykupic dom socjalny... ona powiedziala ze juz niestety nie mozna wykupywac bo zbyt wiele osob sie na to łasiło. jedynie osoby ktore wynajely chate przed rokiem 1989 (albo 99-sorry juz mi sie myli) mogą jeszcze te domki wykupic.
tak czy siak dzis jeszcze tego domu w srodku nie widzielismy. jutro ma zadzwonic i jeszcze w tym tygodniu go zobacze i bede mogla podpisac umowe.
nie moglismy sie powstrzymac i pojechalismy by choc zobaczyc z zenatrz i pozagladac przez okna:-D:-D:-D i na 99% bierzemy. a przeprowadzke to na upartego mozna nawet na pieszo zrobic bo od obecnego adresu mam 5minutek z buta hahhaha

wybaczcie jestem lekko podjarana. choc jeszcze nie mam umowy i kluczy to nie powinnam sie tak ekscytowac ale nie moge:sorry2::-D:-D:-D

Martus jak tam imprezka? Majeczka penie obsypana prezentami:-) moze uda nam sie spotkac pod koniec tygodnia, jak tylko Alex na 100% bedzie zdrow

kasia8118 rodzisz? czy moze u Majeczki sie bawicie? odezwij sie;-)

mamatrójeczki ja tez juz jestem sprzedawca ziela... myslalam ze dadza jakas maryche do sadzenia, a tu papryka i broki:-D

Cześć

U nas chorobowo od zeszłego tygodnia tylko ja i Milenka sie jeszcze trzymamy:szok:
Ola przez dwa dni miała gorączkę 39 stopni i niczym cholerstwa nie szło zbić dopiero okłady pomogły. Paweł też chory :szok: ale o dziwo jakos znosi lepiej niz zwykle i nie musze biegac koło niego bo bym zwariowała.
Musze sie pochwalić moja MIlenka ma już 3 ząbka:-D:-D:-D jak ją trzymam przed lustrem to się jak ślicznie szczerzy.

Dziwnie nam sie ten tydzień zaczął Paweł miał jak mi to określił mały wypadek w pracy gdzieś zahaczył metalem z palety o obrączkę- i o dziwo miał grube rękawice. I wizyta w szpitalu na szyciu. JUż mi zapowiedział że do zdjęcia szwów a ma ich 5 nic nie będzie robił. CHyba oszaleje z nim :wściekła/y::wściekła/y:
W piątek lecimy do PL a tak mi się nie chce że nikt mi nie uwierzy. CAły tydzień będę gonić jak kot z pęcherzem i będę się modlic żeby już wracać.
Oki zmykam idę zobaczyć na kruszynkę czy jeszcze śpi i mam nadzieję że uda mi się wypić kawę w spokoju.

KAsia 8118 trzymaj się szybkiego porodu ci życzę i poczekajcie z maluszkiem na teściową- na pewno troche ci pomoże
Kasiaj: w Pl powinni ci pomóc z zębem wiem sama po sobie przy Oli- w 6 miesiącu tak mnie ząb bolał że szalałam skakałam i cudowałam z bólu i stwierdzili że dla mnie i malucha będzie najlepiej jak mi go zaczną leczyć dwie wizyty i spokój. Trzymam kciuki za ciebie i maluszka

Czesc babeczki
Troszke wczesniej wrociłam z pracy , i juz mam czas zeby zerknac na forum:-D

Asinka_z moj D własnie z tego powodu przestał nosic obroczke , miał kiedys taki przypadek w pracy ,ze o mały włos nie stracił palca:-(
Nefretete 101 no to sie nazywa fuks , trzymam kciuki za klucze i umowe:happy2:
Kasia 8118 ciekawe co u Ciebie:sorry2::sorry2: napisz cos !!

Jak dziewczyny po imprezce ?? a moze Wy jeszcze balujecie?:sorry2::-D

reklama
Marta dzięki za gościnę, było super, Chis miał towarzystwo i się wyszalał. Jak wracaliśmy do domu zachaczyliśmy do polskiego sklepu w Halifaxie i zrobiliśmy zakupy. Po drodze w aucie mały usnął. W domu zdjęłam mu tylko kurtkę i śpi w łóżku :-D Aha i dzięki za lekturę, w końcu coś poczytam. Gzie kupujesz książki? w Polsce czy tutaj?
Dziewczyny również dzięki było miło i troszkę człowiek mógł zapomnieć.

Do góry