reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Natalka wszystkiego naj naj, spełnienia marzeń i pociechy z Claudusi;-)

Kasia.j faktycznie masz pecha w tej ciąży:-( ale dzidzia na pewno Ci wszystko wynagrodzi:tak:

Marta84 dziękujemy ślicznie za imprezkę:-) Marcel zasnął mi już na pierwszym zakręcie i śpi do tej pory więc musiał byc baaaaardzo zmęczony i stąd ten jego płacz:sorry2:

Mojadzidzia jak Rafałowi powiedziałam że z Tobą pojadę po deskę to mnie wyśmiał i zapytał jak chcemy ją spakowac do samochodu pełnego dzieci:-D Hehe a ja zupełnie o tym nie pomyślałam:-p:-D
Zamówię przez neta ale i tak dziękuję za propozycję pmocy;-)

reklama
Hej my tez dawno już w domku :tak:.Marta84 dziękujemy serdecznie za gościne;-).Pewnie jeszcze sprzątasz po imprezce:cool:.Ampar3 dzięki za podwiezienie;-).Zapomniałam się zapytac Ciebie czy w czwartek idziemy na kulki:baffled:.Natalko Wszystkiego Najlepszego:-).Sylwia.m dzięki za paczuszkę ;-).A teraz informacja dla tych co nie było na imprezce. Jeszcze nie urodziłam:no::-D.Ale nocka była kiepska:-(.I dzisiaj też jestem do niczego ale bardziej psychicznie niż fizycznie:-(.Mój mały przewrócił się jeszcze na parkingu i ma wielką śliwę na czole:-(.mamatrójeczki szybka jesteś nawet zdjęcia już mamy z imprezki;-).

hej
My juz tez dawno w domu. Placki ziemniaczane artura palce lizac- nawet szymon zjadl poltora:tak:
mamatrojeczki- fajnie ze cos ci psychicznie dalo to wyrwanie sie z domu;-)
Kasia8118- ja chetna jak zawsze- tylko rano musze po zwolnienie wyskoczyc:-)
Marta84- dzieki za imprezke- glosno bylo:-D:-D:-D nastepnym razem zostaniemy dluzej- albo wy u nas;-)
Nefretete- czyzbym znowu zalapala sie na parapetowke:-p:-p:-p
Sylwiam- znowu nie oddalam ci torby:wściekła/y:

hej dziewczyny
super, ze imprezka sie wam udala.MAJECZKO jeszcze raz wszystkego naj naj naj z okazji roczku.
natalka-100 lat

a ja dzis biegunke dostalam:baffled::-:)-( i sie tak mecze caly dzien:baffled: na szczescie nikoli juz lepiej
kasia1881-moje ostatnie noce z brzuszkiem tez byly meczace,3maj sie :-)

Natalka...wszystkiego najlepszego duzo zdrowka szczescia i pociechy z corci.

Marta...dzieki jeszcze raz za goscine:-)

Kasia...3maj sie juz blizej niz dalej tylko pamietaj czekaj na tesciowke:-p

Sylwia... dzis mowilam Ci o mieszkaniu i niestety juz jest nie aktualne dowiedzialam sie jak tylko weszlam do domu:no: no i dalej trzeba cos szukac a mialo byc tak pieknie:baffled:

hej mamuśki :-)

dziekuje wszystkim za życzonka :tak:

wiecie co bo mój w sobote wychodzi do kumpla wieczorem i tak sobie pomyślałam ze może sa chetne zeby do mnie przyjechac?? bo mam chate wolna :tak: wiec zapraszam ;-) co wy na to ??

fajnie ze imprezka u Majii sie udała :tak:

Natalko wszystkiego naj naj naj
ampar3 parapetowka bedzie na bank:-D:-D:-D
normalnie juz sie nie moge doczekac jak podpiszemy ta umowe i wrecze landlordowi wypowiedzenie:-D:-D:-D:-D
tak juz dzisiaj sie zastanawiam co mozna pakowac, a czego trzeba sie pozbyc... mam troche rzeczy ktorych nie potrzebujemy juz:dry:
ide baniowac hehe

reklama
Hej Kobitki:)
Natalka wszystkiego Naj Najlepszego
Oraz dla Wszystkich ostatnich solenizantów wielkie buziaki
Ja niestety dzisiaj nie mogłam dotrzec to Marty :-(bo przypomnialm sobie ze jeszce przed urlopem obiecalm kumpeli ze jej gwazdeczki popilnuje.A jak sie okazało o10.00 to dopiero jutro:wściekła/y:bo na dzisiaj juz sobie kogos znalazła.A potem tu juz ci marta nie chcialm d...y zawracać z adresem.ale widze ze imprezka sie super udała:-).i to najwazniejsze.
Mi juz siostrzyczka do Pl dotarła i jest mi strasznie smutno.Fajnie tak mieć tu kogoś przy sobie.
ale nic jeszce pare dni i dojde do siebie;-)
Kasia8118 3maj sie jeszce pare dni i bedziesz miala swojego wiercipiętke:-)
Wielkie buziaki i duzo zdrówka dla maluszków;****
Uciekam obadek robić bo moja połowa właśnie dzwoniła ze jedzie do domku.papapapa

Do góry