reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Oleska bardzo ładnie się zareklamowałaś. :tak::tak: Oczywiście nie trzeba się Ciebie pytać czy lubisz pracę z dziećmi. Powodzenia w działalności. P.S. ładna nazwa.
Alexnow popieram AnieszkęUK my to potrafimy zrobić w domu sajgon. Jak wpada kilka mamusiek z dzieciakami to potem po wyjściu nie wiadomo za co się łapać. Czy jesteś na to przygotowana? :tak::-D:-D;-)
Olcia_rom witaj na forum, jest tu kilka mamusiek w ciąży.
Jstysiak a co to za kremy? To jest jakaś seria czy po prostu firma. Ja szukam do cery naczynkowej.

reklama
witaj olcia_rom. ja tez mieszkam na bd9:-) i eveli.super ze jest nas wiecej na dziewiatce.my po spacerku.do przychodni sie nie zapisalam bo mam swojego i jedyne co pani mogla zrobic to zapisac mnie na liste oczekujacych(jest spora):-( widzie ze zycie mnie nie piesci:-( ale coz jak pisalyscie mam szczesie "inaczej".ok kontynluje ogladanie brzydule:tak:

Hejka

agnieszka - a do ktorej przychodni nalezysz na BD9? Ja kiedys nalezalam do tej i moge polecic: Heaton Medical Practice, Haworth Road, BD96LL, obok jest bardzo fajne centrum dzieciece i zabawy dla dzieci, czesto wtedy przychodzi dietetyczka i inne pielegniarki, mozna wiele spraw omowic, a jesli chodzi o bole biodrowe to zdecyduj sie na fizjoterapie, bo tutaj maja taka kolejnosc, najpierw probuja leczyc potem diagnozuja, ja mialam tak z kolanami

ola_rom - witaj, a w ktorej czesci mieszkasz BD9? Ja kiedys mieszkalam przy Heaton Tennis Club, ciagle z mezem wspominamy lokalna kuchnie u "araba" :)

hejka:-):-)
dzionek minal mi pracowicie:tak::tak:pranko sprzatanko i gotowanie obiadu,ale mala przynajmniej wychasala sie na dworze wiec mam cicha nadzieje ze szybko padnie:tak::tak:
roksanna-nie martw sie moje dziecko takiego sajgonu potrafi narobic po calym domu,wiec jak cos jestem juz zaprawiona w boju:-D:-D:-D:-Di zapraszam serdecznie jestem przygotowana:tak::tak:

Dziekuję wszystkim dziewczynom za miłe powiatnko!!!!

Mieszkamy w okolicach Aireville Avenue - to jest tak między lister parkiem a asdą w Shipley. Cicho, spokojnie tylko troche do centrum Bradford daleko. No ale cos z coś. Fajnie, że też tu mieszkacie w pobliżu. Aż sie lepiej czuje!!! Hi Hi! :-)))

CZeść

U mnie jakoś normalnie dzień minął dzieci prawie cały dzień na odrodzie dokazywały. A ja w tym czasie umyłam wszystkie okna w domu wyprałam firanki zrobiłam dwa prania i powiesiłam na podwórku wyprałam dywany na mokro wysuszyłam, umyłam dzieci położłam spać piękę obecnie ciasto i myślę czy nie wyprasować czegoś. I tak mój dzień wyglądał od 10 rano.
Paweł to się dziwi że nie usiądę ani chwili jakbym jakiś grzybków się najadła:-D:-D
No ale trzeba wykorzystać mężusia pilnował dzieci w ogrodzie:-D
NIe może ręką ruszać - niby obrączka palca przecieła a ręka go boli tylko tabletki bierze.
Oki zmykam odezwe sie jutro

Olcia_rom- witam- pisz często

asinka z taką enerię jak ty masz to ja mam tak 1-2 dni przed okresem wtedy mogę szaleć z pożądkami, a później cała energia gdzieś ucieka

doris78 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU.:-)

Olcia_rom witaj serdecznie

agnieszkauk chyba kiedyś byłam zapisana w tej samej przychodni co Ty. Miałam w każdym razie bardzo podobne doświadczenia. Mąż miał jedną taką wiytę przez telefon. Oczywiście diagnoza zupełnie nie trafna. Wieczorem musieliśmy jechać na pogotowie

Moje dzieciaki właśnie poszły spać, dzisiaj wymęczone bo całe popołunie ogródek kopały:-)

marta84 ja poroszę zdjęcia wysłałam ci mój e-mail

witam kobietki ozdywam sie dopiero teraz bo dzis tez zapracowana bylam kosilam trawke i psrzatalam domek a zeszlo mi do pozna bo zwleklam sie zlozka dopiero o 10tej:-D:-D:-D
doris wszystkiego naj naj najlepszego
olcia_rom witaj wsrod nas

reklama
Do góry