reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hejka!!!

Kasia8118- wszystkiego najlepszego. Dużo zdrowia, radości, milości, szybkiego i bezbolesnego rozwiązania i wszystkiego naj!!!:-)
jstysiak- jak ona mi o tym powiedziała to myslałam, że żaratuje ale nie wygladało to na żart:-D Dobre z tą lazanią. no w sumie co za róznica ser czy lazania:-D
sylwia.m- a mała ineresuje się jedzeniem, tzn. jak Wy jecie? Bo jak tak to możne dawać coś wczesniej. Ale ja bym poczekała jak skończy 5 mies.
Nefretete- domek z zewnatrz rewelacja. I cena świetna. Trzymam dzisiaj kcuki:tak:

A przede mna dzisiaj ciąg dalszy zwiedzania sklepów. Miłego dnia

reklama
witam z rana:-)

Kasia8118 wszystkiego naj naj:-)

dzieki dziewczynki za trzymane kciuki:-) ja do 15 w domu nie wytrzymam... umylam glowe tylko wloski wyschna i lece na miasto bo nie wyrobie siedzac na dupie

milego dnia wam życze :-)

kasia8118 wszystkiego najlepszego,duzo zdrowka,szybkiego i bezbolesnego rozwiazania i spelnienie marzen :tak:
nefretete101 czekamy na relacje z ogledzin mieszkanka :-D
Ania1812 tylko nie wykup wszystkiego,zostaw cos dla nas ;-)
Nadia odkryla ze ma stopy i najchetniej wpakowalaby je do buzi :-D:-D przynajmniej poki co zabawek nie potrzebuje :sorry2:

kasia8118 wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!
nefretete101 domek super
witam kobietki u mnie wszystko po staremu na haloween idziemy chyba tylko jeszcze musimy dokladnie pogadac beda sami znajomi wynajmujemy sale w hotelu tylko jedzonko swoje mam nadzieje ze pojdziemy trzeba od czasu do czasu gdzie wyjsc wiki sie pobawi z dziecmi bo bedzie dla nich osobna sala nawet beda mogli spac tam :-D:-D:-Doki bo zanudzam nie wiem o czym pisac wiec spadam milego dnia kobietki

Kasia8118 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN.
A jak tam akcje porodowe?;-):tak:
Mojadzidzia ja też pamiętam ten dzień, nawet mam zanotowaną datę kiedy to się stało. Ale je łapała. :-):-):-) Dzieci są słodkie

Dzieńdoberek wszystkim!!!
kasia8118-wszystkiego naj,naj,naj lepszejszego!!!Przedewszystkim szczęśliwego rozwiązania :-) No i czego sobie jescze sobie sama życzysz :-)
nefretete-ja pewnie zrobiłabym tak samo_Oby ta niecierpliwość się opłaciłą ;-) 3mam kciuki.
jstysiak-DZIEKI ;-):-)
roksanna-no dokładnie tak właśnie robie,ale wkońcu nic nie posyłam :-(
doris-chciał bym WAS poznać,dlaczego nie.Tylko jak?Może kiedyś agnieszkaUK mnie do Was zabierze :tak: Było by fajnie :-)
Miłego dnia Wam wszystkim życzę!!!

Kasia...wszystkiego najlepszego duzo zdrowka szczescia i milosci a przede wszystkim szczesliwego rozwiazania:-):-):-)

Nefretete... domek bardzo fajny i cena bardzo przyzwoita zycze powodzenia i 3mam kciuki:-)

Doris...spoznione ale nie mniej serdeczne zyczenia z okazji rocznicy.:tak::tak:

Eveli...Poczatki sa trudne wiem to po sobie mimo tego ze spotkalam sie juz z dziewczynami 2 razy to i tak czesto i gesto robie tak jak Ty niby cos pisze ale nie zawsze wysylam:-p

mojadzidzia... moja mala zdecydowanie woli zabawki do buzi pchac niz nozki bynajmniej narazie:-p

Ja tez ostatnio zamulam z pisaniem ale jakos jak sie mowi weny nie mam:-p
Milego dnia wszystkim zycze a teraz uciekam bo moj braciszek ma przyjsc:-):-)

:-)hej laski

ja coś ostatnio nie mam weny do pisania i jakos czasu brak jak siadam do kompa to od razu na zielone imperium i pozniej nie zdaze napisac juz tu bo Claudia nie daje :wściekła/y:

ale moje dziecko wczoraj wypilo troszke herbatki z butelki :tak::tak: tylko 30 ml ale to sie nie liczy tylko to ze zalapala butelke :-):-) robi postepy:tak:

kasia1881 wszystkiego naj...:tak:

nefretete domek super:tak: powodzonka :-)

wczoraj powiesilam sobie nowe firaneczki i brat wreszcie zamontowal mi roletei zupelnie inaczej moja sypialnia wyglada,nawet zadowolona jestem :-)
Agaam chcialam cos ci dopisac tylko...nie wiem co :dry: nowa nie jestem i czesto mam problem zeby jakiegos posta sklecic :-D:-D
sylwia.m ty pewnie tez zajeta rozmyslaniem o nowy domku i nie masz czasu zajzec na forum :-p ale jakbys znalazla wolna chwilke to wklej mi prosze linka odnosnie tej spacerowki ;-)
jstysiak a mialam sie ciebie pytac czy znasz ulice na ktorej jest ten sklep z firankami na bd4?

reklama
witam:-):-)
kasia8118-wszystkiego najlepszego i szczesliwego szybkiego rozwiazania:-);-):tak:
nefretete-
domek ladny i cena tez:tak::tak:trzymam kciuki;-);-)
eveli-ja tez mialam problem z wlaczeniem sie do rozmowy:-):-)

Do góry