reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

kasia.j dzieki za podpowiedz - jutro wybiore sie na poszukiwania plynu, zelu i co tylko beda mieli to wezme, bo juz nie mam sily.

PS - fajnie, że jestesmy w prawie tak samo zaawansowanej ciazy. Tyle, że ty juz doswiadczona, a ja zielona kompletnie. :-)))) Gratulacje!!!

reklama
Kasia.j lepiej przyznaj się czy byłaś u lekarza w Polsce i czy już wiesz co będziecie mieli;-)

Dziewczyny jak dla mnie to wózek ekstra:tak::-) Marcelowi też się spodobał bo cały dzień do niego właził i wyłaził. Szelki okazały się wporządku bo nawet na Marcela są dobre:tak: W plenerze jeszcze nie sprawdzony ze względu na pogodę:wściekła/y: Mieliśmy tylko problem z przymocowaniem do niego tego schodka bo nie chciał się składac ale R już znalazł sposób więc wszystko jest gites:tak:

Ja z moimi bezdzietnymi koleżankami gadam o moich dzieciach:-D

Olcia_ rom - tym doswiadczeniem to bym sie nie chwalila, bo odpukac mam dzieci prawie bezproblemowe, mam nadzieje, ze to trzecie tez takie bedzie

Sylwia - wiesz co, bylam u gina przypadkowo, jak poszlam z zatokami do zwyklego lekarza, to trafilam na jakiegos mlodego po studiach i powiedzial mi otwarcie, ze nie wie jaki antybiotyk przepisac w ciazy i skierowal mnie na ginekologie, ja sie jeszcze genialnie z parkingu do niego wrocilam z pytaniem czy aby napewno na ginekologie to skierowanie ma byc, czy nie lepiej na laryngologie :-D no ale pojechalam i oprocz recepty zrobil mi jeszcze badanie, ale nie bylo widac :-(

mamatrójeczki nie ja chce nowy wózek i nie chce takiego chce taki zabudowany napaliłam sie na ten z mothercare ale kurde moze masz racje ze on sie nie rozkłada to lipa a innego co by mnie interesowal nie znalazłam:-(

sylwia.m najważniejsze ze jestes zadowolona :tak:

Sylwia - co do imienia to bedzie problem, jesli chodzi o dziewczynke to obojgu podoba sie nam Julia, ale nie damy raczej tak, bo tych Julek juz po swiecie troche biega, a ja z wlasnego doswiadczenia wiem jak to jest byc jedna z wielu w grupie o tym samym imieniu, B ostatnio rzucil Amelia, a mnie z kolei podoba sie Rozalia; a jesli chodzi o chlopca to tutaj juz zupelna porazka, przy Macku juz mielismy problem, jego imie spadlo z nieba jak sie urodzil, mielismy zupelnie inne typy

Cześć :-)!! Jestem mamą 6letniej kaji i rocznego oscara:-d!! Mieszkam w bradford!!!poszukuję koleżanek które chętnie umówią sięna spacer z pociechami lub na kawę!! Pozdrawiam

reklama
Do góry