reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Katin- to ja po Ciebie podjade do domu. Będe ok. 10.40. Pasuje? Ja też przeczytałam Twojego posta i się nie skapnełam:dry:
mojadzidzia- a co z Tobą? Nie bój się, jakoś dojedziemy. Chyba ;-):-D
Marta84- no straszny grzech ;-) Jesteś na diecie?

Z tymi szczepeiniami to naprawde ciężki wybór. Jak troszke poczytałam to już sama nie wiem co bym zrobiła.

reklama
Sylwia ja chyba też zajrzę do Ciebie na wczorajsze spotkanie ale tak raczej wcześnie około 10, może przed bo przed 12 muszę spadać. Najwyżej obgadamy dziewczynki a potem wy obgadacie mnie i git majonez. Jeszcze rano zadzwonię. ;-)

Dorota to jak o 8 będziesz to wejdź oknem od łazienki bo je będę jeszcze spac:-D
Roksanna ja jutro jestem w tej uprzywilejowanej sytuacji że mnie obgadywac na spotkaniu nikt nie będzie:-D

czesc dziewczyny!
chcialam nadrobic czytanie ale za duzo tego nadrukowalyscie a ja padam ze zmeczenia,mialam ciezki dwa dni od wczoraj Moja mama jest w szpitalu,zabrali ja wczoraj i pol nocy spedzilam razem z nia bo trzeba bylo wszystko tlumaczyc a dzisiaj juz z rana pobudka i odwiedziny bo jeszcze wczoraj w nocy ja operowali Zrobil jej sie pewnego rodzaju zator zyly w prawym reku ale szczesliwie udalo sie przeczyscic zyle i reka jest sprawna
sylwia.m przykro mi ale odpadam ze spotkania,jak tylko wszystko sie unormuje to napewno cie odwiedze zeby Marcel przypadkiem nie pomyslal ze Nadia z nim zerwala ;-)

Maojadzidzia ale sie narobieło:-( na pewno przezyliscie szok.
Sylwia haha :-Dto ja po drodze obsmaruje Ci dupsko z Ania :-D
Ania godzina pasuje , :tak:czekam.
Roksanna szybka zmiana planoe ,to mi sie podoba :happy2:

reklama
Do góry