reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

witam kobietki
milego spotkanka nie obgadywac mnie za bardzo:-p:-p:-p:-p:-p
mojadzidzia szybkiego powrotu do zdrowia dla Mamusi:tak::tak::tak::tak:
doris w sprawie szczepionek to ja bym nie szczepila dowiedziaolam sie ze jesli sie zaszczepisz to potem moga bycskutki jakies uboczne znajomej szwagier ktory jest lekarzem sie nieszczepil wiec sie zastanow:-:)-:)-:)-:)-(
kasia8118 jak Oliverkowi nie spieszno to chyba w niedziele sie urodzi i bedzie leniuszkiem a takto zartuje jak najszybciej niech to bedzie za toba:tak::tak::tak:
wczoraj mieli nam zabrac worki z trawa i nie zabrali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a na wieczor zrobilismy sobie wielkie ognisko ze smieci bo w koncu to bylo SWIETO OGNIA:-D:-D:-D:-D:-DTERAZ WYSTARCZY POSPRZATAC TYLKO POPIOL:-D:-D:-D

reklama
Hej kochane ja juz zaczelam prace jako childminder :-)
Dzis mam wolne wiec moge cos naskrobac.
Skonczylam diete i schudlam chyba jakies 6-7kg wiec jestem bardzo zadowolona:-)Jeszcze tylko 5 kg mi zostalo i znow bede wygladac jak w liceum:happy2: choc nie wiem czy dam rade jeszcze sie odchudzac :no:
Moja Olivka niedlugo zacznie chodzic taka jest szybka ze szok:szok: a myslalam ze bedzie wolniejsza niz Abi :-)
Doris mam pytanko jak oceniasz ta depilacje co ostatnio na niej bylas ja sie zastanawiam czy isc tam czy poczekac i jechac do Polski?:confused:

Kasia.j suuuuuuuuper:tak: Gratulacje:-):-):-)

Poszła chołota:-D:-D:-D:-D
Żartuję oczywiście, było bardzo fajnie, wszystkie dzieciaki grzeczne więc mamuśki mogły sobie spokojnie pogadac:tak:
Olivia poszła od razu spac to ja mogłam sobie spokojnie posprzątac i zajeło mi to tylko 10min;-) I teraz delektuję się ciszą:-D

Wszystkiego naj naj dla Oscarka;-):-)

Kasia j 2000 stronek i od razu taka wiadomosc :happy2::happy2: gratulacje i trzymam kciuki za 100 %
Sylwia dzieci bardzo grzeczne :tak: dziekujemy za goscine
Nefetete jak mozna głodzic takiego sucharka:dry::dry::-D:-D

Duzo zdrowka i radosci dla Dominika

sylwiam... jeszcze raz dzieki za mile spotkanie moja Victoria o dziwo tez zasnela:-) obiad przygotowany teraz podobnie jak Ty delektuje sie cisza:-) i czekam na meza:-)

mojadzidzia...zdrowka i sszybkiego powrotu do zdrowia dla mamy 3maj sie...

nefretete...dla Ciebie rowniez zdowka i szybkiego powrotu do zdowia...

Dla Oskarka wszystkiego co najlepsze '' slodkiego milego zycia'':-)

reklama
kasia.j- ale,wiadomosc GRATULACJE!!!!

A my wlasnie wrocilysmy z kulkolandu i Majka mi caly czas wyje i marudzi nie wiem co sie z tym dzieckiem dzieje dzisiaj:no::no::no: wrrrrrr moze pozniej zajrze

aha no i oczywiscie wszystkiego naj naj dla Oskarka!!!

Do góry